icon

Čo s týmto nechtom?

25. apr 2021

Mam problem s nechtom, neboli, len je skaredy, vie niekto poradit?

Čo s týmto nechtom?
stanulienkat
25. apr 2021

Smer kozny. Asi mykoza.

tncka
25. apr 2021

Ked neboli neries. Co by si s nim ako chcela robit? Daj si ho strhnut lebo je skaredy😅🙈nalakuj a je vybaveny

simsalabim
25. apr 2021

Vyzera to na koznu mykozu.
@tncka radsej by som riesila, kym sa nerozsiri na dalsie nechty s inych clenov rodiny.

viestta
Odpoveď bola odstránená
marcellka32
25. apr 2021

Nechtova mykóza, ktorá sa vie ťahať aj po ďalších nechtoch, kožná ambulancia

miskakyska
25. apr 2021

nepoškodila si si nechtové ložko?..nejaky uraz si nemala?...nemusí ísť hned o mykozu..hrozne nechty rastú aj po poškodení ložka..možte trhať pravidelne,pekného nechtu sa už nedočkáte 🙂

janage
25. apr 2021

@miskakyska ja mám taký poškodený po úraze, veru

andreatytler
26. apr 2021

@miskakyska Mne sa presne toto stalo s nechtami po uraze... uz sa nepamatam ci som zakopla alebo to bola zabijacsky tazka tura. Na nechte sa vyrobila pozdlzna vypukla ryha a horna cast nechtu akoby bola vyvysena a zlta (ale spodna cast nechtu bola pekne ruzova. Postupovalo to od korena smerom hore ako necht rastol. Trvalo asi cely rok, kym sa necht uplne obnovil.
Myslim ze mikoza vytvara stiepajuce sa nechty a vypukliny nepravidelnho tvaru.

autor
26. apr 2021

nic sa nesiri na dalsie prsty, mam to takto uz dlho. Jeden odrastie, narastie takyto znova. Neviem, ci som niekde nezakopla, je to mozne, ale nepamatam si. Chcela som osobne skusenosti, urcite s tymto nejdem behat ku koznej v tejto situacii, nie je to nic vazne. Skor som chcela radu, co na to zabralo. Kanesten? Canespor? Mudra huba? Ak mal niekto presne toto iste a bola to mykoza, prosim o radu. Ku koznej nejdem urcite, radsej nieco vyskusam sama.

viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
26. apr 2021

@viestta viem, ze to myslis dobre, ale k mojej koznej by si teda nesla...od dveri ti predpise nieco, co si mozem kupit aj sama, tak tato mi nebude urcite robit test citlivosti. Jedine zmenit koznu...
Dakujem, ale pockam na nazory niekoho, kto mal toto konkretne...

viestta
Odpoveď bola odstránená