icon

Čo si vziať na hysteroskopiu v Gynpor Sliač?

22021987
18. sep 2024

Žienky môžem sa vas opýtať tie co ste boli na HSK čaka ma to o chvilku čo si so sebou vziať (asi daku nočnu košelu papiere myslim že sa tam asi aj platí daky poplatok,neviem či ak dake vložky špecialne alebo klasika) nikdy som to neabsolvovala tak neviem.Dakujem za radu.

viera77
21. sep 2024

Ahoj, práve teraz v utorok ma operovali - hysterektómia a potrebuješ nočnú košeľu, hygienické potreby, uterák. Samozrejme lekárske správy a výsledky predoperačného vyšetrenia. Poplatok pri HSK ale netuším v akej je sume. A vložky nepotrebuješ, dostaneš a sú vždy k dispozícii.

22021987
autor
21. sep 2024

@viera77 dakujem krasne ❤️ ako ste to zvladli ?domov pustaju po dakych 2 hodinach?

viera77
22. sep 2024

@22021987 Mne vyberali maternicu - hospitalizácia 3 dni, takže netuším kedy prepustia domov po hysteroskopii.

romanadam1626
4. okt 2024

@22021987 ahoj, po hysteroskopii prepúšťajú cca 4 hod po zákroku

romanadam1626
4. okt 2024

@22021987 stačí Ti nočná košeľa
a papučky. Vložky sú k dispozícii 🙂

lele7
23. apr 2025
@viera77

Ahoj, práve teraz v utorok ma operovali - hysterektómia a potrebuješ nočnú košeľu, hygienické potreby, uterák. Samozrejme lekárske správy a výsledky predoperačného vyšetrenia. Poplatok pri HSK ale netuším v akej je sume. A vložky nepotrebuješ, dostaneš a sú vždy k dispozícii.

@viera77 ahoj, tiez zvazujem Sliac na hystektomiu, bola si prosim spokojna? 3 dni hospitalizacie boli aj vratane dna operacie? Da sa to zvladnut? A aky doktor ta operoval?

viera77
23. apr 2025
@lele7

@viera77 ahoj, tiez zvazujem Sliac na hystektomiu, bola si prosim spokojna? 3 dni hospitalizacie boli aj vratane dna operacie? Da sa to zvladnut? A aky doktor ta operoval?

@lele7 Operoval ma starší doktor, meno už neviem
ale nebol to primár. V utorok operácia a vo štvrtok podvečer ma pustili domov. Ráno pri vizite som sa pýtala, či by nebolo možné ísť domov ešte ten deň a keďže som nemala žiadne komplikácie a bolesti, tak primár súhlasil. Starostlivosť perfektná, všetko tip-top, nemám jednoducho čo vytknúť. Hojenie tiež super, výber stehov 7-10 deň a po 4 týždňoch od operácie som nastúpila do práce.

lele7
25. apr 2025
@viera77

@lele7 Operoval ma starší doktor, meno už neviem
ale nebol to primár. V utorok operácia a vo štvrtok podvečer ma pustili domov. Ráno pri vizite som sa pýtala, či by nebolo možné ísť domov ešte ten deň a keďže som nemala žiadne komplikácie a bolesti, tak primár súhlasil. Starostlivosť perfektná, všetko tip-top, nemám jednoducho čo vytknúť. Hojenie tiež super, výber stehov 7-10 deň a po 4 týždňoch od operácie som nastúpila do práce.

@viera77 predtym si bola na konzultacii, kde ti povedali termin? len maternicu ti vyberali alebo aj vajecniky? a laparoskopicky a zospodu nasledne? prepac, ze tolko otazok 🙈

viera77
25. apr 2025
@lele7

@viera77 predtym si bola na konzultacii, kde ti povedali termin? len maternicu ti vyberali alebo aj vajecniky? a laparoskopicky a zospodu nasledne? prepac, ze tolko otazok 🙈

@lele7 Na každú otázku je moja odpoveď "Áno"🙂 vaječníky ostali.