icon

Čo skutočne pomáha na nafukovanie brucha?

janniek
4. feb 2025

Baby prosím poraďte čo na nafukovanie brucha..nafukne má aj s čistej vody 😕 ďakujem

rebi789
4. feb 2025

@janniek ginger shot každý deň piť, je to super na imunitu, travenie a nafukovanie, mne to osobne veľmi pomohlo s nafukovaním 🙂

lukbe
4. feb 2025

Čaj rebríček-myší chvostík.

nynia
4. feb 2025

Ja by som na prvom mieste hladala pricinu nafukovania a az potom riesenie. Nafukovanie je priznak toho, ze nieco v tele je zle. A mne pomohol detox caj od Leros ale ja som vedela presne ze co mi to sposobuje. 🤷🏻‍♀️

telefon00
4. feb 2025

@janniek dvojdňová hladovka 👍, potom odstraniť pečivo, sladké, kávu, priť len čistú vodu... zmeniť ztravovacie zvyky a nafukovať nebude 😎

danielle21
4. feb 2025

Prestat jest zeleninu typu cibula, cesnak, paprika, kukurica, obmedzit alebo vynechat pecivo a sladkosti? Jednoduche? 😀 ja ked toto nejem tak ma nenafukne ako balon

janajanajana
4. feb 2025

S tym mam dlhorocne skusenosti, vecer co vecer krce a nafuknute brucho, vysetrenia, lieky a nic nepomohlo...zabralo len pozorovat co to nafukovanie sposobuje a okrem znamych potravin ako strukoviny, kapusta tak tiez celkovo obmedzit.zeleninu, salaty - tie len v malom, supka z jablka ma vedela teda potrapit ale hlavne sladkosti. Ked som vylucila uplne sladkosti, naduvanie zmizlo uplne. Jest male porcie a odstup min.2 hodiny medzi jedlami. Ziadne lieky mi nezaberali a trapila som sa.s tym roky pravidelne. Mam IBS takze obcas to pride a hlavne treba si to sledovat..A aby som nezabudla, zacala som pravidelne cvicit.

krstn003
5. jún 2025

ahojte, mna napríklad nadúva asi zo všetkého, hľadám nejaký doplnok výživy čo mi s tým pomôže dlhodobo

erikama8
10. jún 2025
@krstn003

ahojte, mna napríklad nadúva asi zo všetkého, hľadám nejaký doplnok výživy čo mi s tým pomôže dlhodobo

@krstn003 viem že o tom sa teraz všade hovorí ale mne takto pred rokom dala na vyskúšanie suseda chlorellu, presne ma nadúvalo, bruško som mala ako tehotná v začiatočnom štádiu, mne to veľmi pomohlo, kupujem si z greenways