icon

Čo spôsobuje červené fľaky na tele?

esneny
24. máj 2025

Čo to sakra? je treba ísť k lekárovi ? práve som si všimla že sa mi na telo vytvorili takéto červené fľaky ja vôbec nechápem z čoho ani prečo máte niekto nejakú teóriu alebo napadá vás čo by to mohlo byť? Nesúr by to a na dotyk to tiež nie je horúce ..ďakujem

Čo spôsobuje červené fľaky na tele?
stellarstar
24. máj 2025

Sakra tie foto daj prec?

earlgrey
24. máj 2025

🤣 to sa nedalo odfotiť tak, aby si tu nevyčapovala svoju riť? 🤣🤣🤣

stellarstar
24. máj 2025
@earlgrey

🤣 to sa nedalo odfotiť tak, aby si tu nevyčapovala svoju riť? 🤣🤣🤣

@earlgrey ale tá póza vydarená 🙈

earlgrey
24. máj 2025
@stellarstar

@stellarstar áno áno 🤣

martul
24. máj 2025

@esneny nestačí jedna téma?

nikaeli
24. máj 2025

K lekárovi? keďže je sobota, kam by si šla? snáď nie na pohotovosť? nemáš to len otlačené?

nika23t
24. máj 2025

@esneny môže to byť nejaká alergicka reakcia, skús si dať dithiaden alebo Fenistil, a v pondelok, ak sa nezlepší, smer dr. Fotky su normálne, nič tam nie je vidieť. Nerozumiem komentárom vyššie.

aaadkaaa
24. máj 2025
@stellarstar

@stellarstar zjavne sa fotila v poze zamerne a na fotkach zbadala flaky😅

martul
24. máj 2025
@stellarstar

Sakra tie foto daj prec?

@earlgrey
@stellarstar nechápem baby čo vidíte na fotke? Žiadne odhalené intímne miesta. Má alergickú reakciu, mapa sa sfotit v legínach?!

stellarstar
24. máj 2025
@martul

@earlgrey
@stellarstar nechápem baby čo vidíte na fotke? Žiadne odhalené intímne miesta. Má alergickú reakciu, mapa sa sfotit v legínach?!

@martul jedna fotka uz odstránena a druha zostrihana

martul
24. máj 2025
@stellarstar

@stellarstar videla som aj pôvodné, nič tam nebolo vidieť, normálne holé telo bez intímnych partií. Boky, stehná.

nika23t
24. máj 2025
@stellarstar

@stellarstar ani pôvodne fotky neboli ničim zvláštne. Úplne normálne sa autorka odfotila. Nic tam nebolo vidieť.

earlgrey
24. máj 2025
@martul

@earlgrey

@martul Ani ja nechápem všetko 🤷‍♀️ a tu som...

stellarstar
24. máj 2025
@nika23t

@stellarstar ani pôvodne fotky neboli ničim zvláštne. Úplne normálne sa autorka odfotila. Nic tam nebolo vidieť.

@nika23t každý to vníma po svojom

rejka7
24. máj 2025

@esneny je to hrbolate? Nie sú tam pľuzgieriky? Alebo je to úplne rovnaké ako pokožka? Nemáš aj iné problémy? Teplota, slabosť? Nie sú to vnútorné výrony, krvné podliatiny?