Čo spôsobuje červené fľaky na tele?
Čo to sakra? je treba ísť k lekárovi ? práve som si všimla že sa mi na telo vytvorili takéto červené fľaky ja vôbec nechápem z čoho ani prečo máte niekto nejakú teóriu alebo napadá vás čo by to mohlo byť? Nesúr by to a na dotyk to tiež nie je horúce ..ďakujem

🤣 to sa nedalo odfotiť tak, aby si tu nevyčapovala svoju riť? 🤣🤣🤣
🤣 to sa nedalo odfotiť tak, aby si tu nevyčapovala svoju riť? 🤣🤣🤣
@earlgrey ale tá póza vydarená 🙈
K lekárovi? keďže je sobota, kam by si šla? snáď nie na pohotovosť? nemáš to len otlačené?
@earlgrey ale tá póza vydarená 🙈
@stellarstar zjavne sa fotila v poze zamerne a na fotkach zbadala flaky😅
Sakra tie foto daj prec?
@earlgrey
@stellarstar nechápem baby čo vidíte na fotke? Žiadne odhalené intímne miesta. Má alergickú reakciu, mapa sa sfotit v legínach?!
@earlgrey
@stellarstar nechápem baby čo vidíte na fotke? Žiadne odhalené intímne miesta. Má alergickú reakciu, mapa sa sfotit v legínach?!
@martul jedna fotka uz odstránena a druha zostrihana
@stellarstar videla som aj pôvodné, nič tam nebolo vidieť, normálne holé telo bez intímnych partií. Boky, stehná.
@stellarstar ani pôvodne fotky neboli ničim zvláštne. Úplne normálne sa autorka odfotila. Nic tam nebolo vidieť.
@earlgrey
@martul Ani ja nechápem všetko 🤷♀️ a tu som...
@stellarstar ani pôvodne fotky neboli ničim zvláštne. Úplne normálne sa autorka odfotila. Nic tam nebolo vidieť.
@nika23t každý to vníma po svojom

Sakra tie foto daj prec?