Čo to mám na prsníku?
Mám to na prsníku cca mesiac, nebolí, nesvrbí, nieje to vypuklé, nezvacsuje sa to... Proste nič

@mimka2019 no tak to je skor vynimka u nas gyn sa caka mesiac plus kozna za popltok sa da skor ale tak ze pridite tak cakas 4-5 hodin a nemas iste ze ta vezme
@princeznaaa12345 Kliešťa si mohla mať dávnejšie a ani si o ňom nemusela vedieť. Takéto veľké fľaky sa zvyknú vytvoriť až neskôr a môžu migrovať po tele. Objaví sa fľak na prsníku a neskôr zmizne a zase objaví napríklad na nohe. Určite si to daj vyšetriť čo najskôr a aj u gynekológa.
@loginexistuje ja som vždy v šoku, keď niekde čítam ako ťažko sa dostať k lekárom...asi mám len šťastie...ale zatiaľ vždy keď som zavolala...tak som aj hneď išla...max.na ďalší deň.
@kabba normalne som v strese ostala za
@princeznaaa12345
Ahojte. Na gynde všetko ok
@princeznaaa12345 ahoj, a čo si to mala nakoniec? Ja mám tiež tak ako keby podráždenú kožu a čakám na termín.

Môžu to byť aj kvasinky/plieseň ... mala som ten problém, keď som pribrala v tehotenstve a v lete som sa viac zapotila pod prsiami...kožný mi dal nejaké lieky a do cca mesiaca to zmizlo...
Aaa ešte ma zaráža jedna vec...veľa žien v diskusiach píšu, že na gynekológiu, kožné...atď. čakajú týždne...mesiace....to akože vážne? Ja vždy keď zavolám gynekológovi tak mi povie prídte dnes alebo zajtra...sme tu do tej a tej hodiny...kožná to isté...