Čo to môže byť?
Ahojte Prosím Vás začalo ma teraz na večer svrbieť telo a kukám urobyli sa mi také červené fľaky ale až také vystúpené ako veľké pupáky ktoré svrbia ...asi alergia ale až takéto vystupené som nikdy nemala ...má niekto skúsenosť?z takýmto niečím?ďakujem vopred za radu a prajem príjemné sviatky

bit ta moze cokolvek 🙂 🙂 a ak sa pytas co to moze BYT a ake flaky sa ti UROBILI, na to ti nikto neodpovie spolahlivo. Mozno si nieco zjedla, mozno alergia na na nejaky cistiaci pripravok.... tazko povedat
@anonym_cacd4e tak gramatiku mám výbornú len spm rýchle písala....no už to opraviť neviem
že gramatiku mám výbornú 😂😂😂
@adzy skúste nechtíkovu masticku, alebo fenistil gél, pripadne tabletku na alergiu aerius a pod... Ak zmizne je to len alergická reakcia na niečo
@adzy skúste nechtíkovu masticku, alebo fenistil gél, pripadne tabletku na alergiu aerius a pod... Ak zmizne je to len alergická reakcia na niečo
@luciferka93 ďakujem dala som si zodac počkám čo to urobí
Byť sa píše s tvrdým Y, za "prosím vás" má byť čiarka, za "kukám" má byť čiarka, urobili sa píše s mäkkým i, za "fľaky" má byť čiarka, za "vystúpené" má byť čiarka, za "pupáky" má byť čiarka, za "alergia" má byť čiarka, v slove vystúpené ti chýba dĺžeň, za slovom skúsenosť nemá byť otáznik, keďže veta pokračuje, píše sa S takýmto niečím a nie Z takýmto niečím, ďakujem malo byť s veľkým Ď, keďže je to nová veta a na konci ti chýba bodka. Ešte stále máš pocit, že máš výbornú gramatiku?
@luciferka93 ďakujem dala som si zodac počkám čo to urobí
@adzy beries antibiotika?
Biť nič. Môže to niečo byť
Alergia, zodac pomoze, tiez sa mi to stava, velakrat neviem z coho
Byť sa píše s tvrdým Y, za "prosím vás" má byť čiarka, za "kukám" má byť čiarka, urobili sa píše s mäkkým i, za "fľaky" má byť čiarka, za "vystúpené" má byť čiarka, za "pupáky" má byť čiarka, za "alergia" má byť čiarka, v slove vystúpené ti chýba dĺžeň, za slovom skúsenosť nemá byť otáznik, keďže veta pokračuje, píše sa S takýmto niečím a nie Z takýmto niečím, ďakujem malo byť s veľkým Ď, keďže je to nová veta a na konci ti chýba bodka. Ešte stále máš pocit, že máš výbornú gramatiku?
@marci9 panečka tak ale to sa komu chce dávať všade čiarku a dlzne a mäkcene tak ako píše klávesnica tak píšem jasne keby si dam záležať tak by ti bolo lepšie...mala som vzdy 1 zo slovenčiny aj z diktátov ôk asi som uz stara a zabudla som
@adzy urobyli? ôk?
@anonym_0b1e3c mne takto píše telefón napríklad a hlavne to ôk... A keď si po sebe nekontrolujem lebo píšem napr v rýchlosti tiež sa mi stávajú takéto chyby 🤣 mat vaše problémy..🫣😃
@amonet s tymto urcite na pohotovost ist netreba,...
@julia_romeo netreba?Lebo mi to nezmizlo strašne to svrbí aj ,keď som dala zodac na druhý deň to isté ....ale sú Vianoce samozrejme pojedla som toho dosť a neviem teraz či mlieko alebo pšenica ....

bit ta moze cokolvek 🙂 🙂 a ak sa pytas co to moze BYT a ake flaky sa ti UROBILI, na to ti nikto neodpovie spolahlivo. Mozno si nieco zjedla, mozno alergia na na nejaky cistiaci pripravok.... tazko povedat