icon

Čo to môže byť?

adzy
23. dec 2025

Ahojte Prosím Vás začalo ma teraz na večer svrbieť telo a kukám urobyli sa mi také červené fľaky ale až také vystúpené ako veľké pupáky ktoré svrbia ...asi alergia ale až takéto vystupené som nikdy nemala ...má niekto skúsenosť?z takýmto niečím?ďakujem vopred za radu a prajem príjemné sviatky

Čo to môže byť?
anonym_cacd4e
23. dec 2025

bit ta moze cokolvek 🙂 🙂 a ak sa pytas co to moze BYT a ake flaky sa ti UROBILI, na to ti nikto neodpovie spolahlivo. Mozno si nieco zjedla, mozno alergia na na nejaky cistiaci pripravok.... tazko povedat

adzy
autor
23. dec 2025
@anonym_cacd4e

bit ta moze cokolvek 🙂 🙂 a ak sa pytas co to moze BYT a ake flaky sa ti UROBILI, na to ti nikto neodpovie spolahlivo. Mozno si nieco zjedla, mozno alergia na na nejaky cistiaci pripravok.... tazko povedat

@anonym_cacd4e tak gramatiku mám výbornú len spm rýchle písala....no už to opraviť neviem

marci9
23. dec 2025

že gramatiku mám výbornú 😂😂😂

adzy
autor
23. dec 2025
@marci9

že gramatiku mám výbornú 😂😂😂

@marci9 kde vidíte chybu ?akurát vtom biť

anonym_fbf9be
23. dec 2025
@adzy

@adzy ... skúsenosť s niečím môžeme mať,z niečím nie

luciferka93
23. dec 2025

@adzy skúste nechtíkovu masticku, alebo fenistil gél, pripadne tabletku na alergiu aerius a pod... Ak zmizne je to len alergická reakcia na niečo

adzy
autor
23. dec 2025
@luciferka93

@adzy skúste nechtíkovu masticku, alebo fenistil gél, pripadne tabletku na alergiu aerius a pod... Ak zmizne je to len alergická reakcia na niečo

@luciferka93 ďakujem dala som si zodac počkám čo to urobí

marci9
23. dec 2025
@adzy

@adzy Moja, v tých 3,5 riadkoch som len tak v rýchlosti napočítala 10 gramatických chýb.

marci9
23. dec 2025

Byť sa píše s tvrdým Y, za "prosím vás" má byť čiarka, za "kukám" má byť čiarka, urobili sa píše s mäkkým i, za "fľaky" má byť čiarka, za "vystúpené" má byť čiarka, za "pupáky" má byť čiarka, za "alergia" má byť čiarka, v slove vystúpené ti chýba dĺžeň, za slovom skúsenosť nemá byť otáznik, keďže veta pokračuje, píše sa S takýmto niečím a nie Z takýmto niečím, ďakujem malo byť s veľkým Ď, keďže je to nová veta a na konci ti chýba bodka. Ešte stále máš pocit, že máš výbornú gramatiku?

amonet
23. dec 2025
@adzy

@luciferka93 ďakujem dala som si zodac počkám čo to urobí

@adzy beries antibiotika?

martinka13
23. dec 2025

Biť nič. Môže to niečo byť

gabus543
23. dec 2025
@adzy

@adzy Kde vidíte chybu? Akurát v tom biť. .....toľko k tvojej výbornej dramatike

msnesquik
23. dec 2025

Alergia, zodac pomoze, tiez sa mi to stava, velakrat neviem z coho

adzy
autor
23. dec 2025
@amonet

@adzy beries antibiotika?

@amonet nie ale užívala som dlhodobo

adzy
autor
23. dec 2025
@marci9

Byť sa píše s tvrdým Y, za "prosím vás" má byť čiarka, za "kukám" má byť čiarka, urobili sa píše s mäkkým i, za "fľaky" má byť čiarka, za "vystúpené" má byť čiarka, za "pupáky" má byť čiarka, za "alergia" má byť čiarka, v slove vystúpené ti chýba dĺžeň, za slovom skúsenosť nemá byť otáznik, keďže veta pokračuje, píše sa S takýmto niečím a nie Z takýmto niečím, ďakujem malo byť s veľkým Ď, keďže je to nová veta a na konci ti chýba bodka. Ešte stále máš pocit, že máš výbornú gramatiku?

@marci9 panečka tak ale to sa komu chce dávať všade čiarku a dlzne a mäkcene tak ako píše klávesnica tak píšem jasne keby si dam záležať tak by ti bolo lepšie...mala som vzdy 1 zo slovenčiny aj z diktátov ôk asi som uz stara a zabudla som

anonym_0b1e3c
Včera o 05:52
@adzy

@marci9 panečka tak ale to sa komu chce dávať všade čiarku a dlzne a mäkcene tak ako píše klávesnica tak píšem jasne keby si dam záležať tak by ti bolo lepšie...mala som vzdy 1 zo slovenčiny aj z diktátov ôk asi som uz stara a zabudla som

@adzy urobyli? ôk?

amonet
Včera o 06:16
@adzy

@amonet nie ale užívala som dlhodobo

@adzy ak by to nemizlo pripadne sa zhorsilo treba ist na pohotovost.

julia_romeo
Včera o 16:38
@amonet

@adzy ak by to nemizlo pripadne sa zhorsilo treba ist na pohotovost.

@amonet s tymto urcite na pohotovost ist netreba,...

luciferka93
Včera o 22:08
@anonym_0b1e3c

@adzy urobyli? ôk?

@anonym_0b1e3c mne takto píše telefón napríklad a hlavne to ôk... A keď si po sebe nekontrolujem lebo píšem napr v rýchlosti tiež sa mi stávajú takéto chyby 🤣 mat vaše problémy..🫣😃

adzy
autor
Včera o 22:15
@julia_romeo

@amonet s tymto urcite na pohotovost ist netreba,...

@julia_romeo netreba?Lebo mi to nezmizlo strašne to svrbí aj ,keď som dala zodac na druhý deň to isté ....ale sú Vianoce samozrejme pojedla som toho dosť a neviem teraz či mlieko alebo pšenica ....