Čo to môže byť? Vyrážky nad pupkom
Objavili sa mi vyrážky nad pupkom.Alergia to nebude.Nejedla som nič nezvyčajné.Neviete čo to môže byť? 🙂

Neopalovala si sa? Môže to byť alergia na slnko ak si nemala ziadne základy a vybehla hneď na prudke slnko
Pot prasok oblecenie, mozno tmave oblecenie kombinacia tohto mi to pride.
môže to byť od potu, od opaľovania alebo alergia na kov, napr. kovová pracka z opasku.. alebo ešte alergia na lieky..
Svrbí ťa to? Škrabala si si to?
podla toho co pises a tej fotky si tiez myslim, ze su to potnicky 🙂 treba sa len zakazdym po praci riadne osprchovat a co najskor a skus si kupit detsky puder a ten si davat
Môže to byt reakcia po depilovani, teraz v teple keď sa potiš , alebo reakcia na kovový opasok , pripadne gombík ... ?
Nemam cas sa opalovat 🙂 tabletku ktoru zvycajne neberiem je paracetamol takze asi z toho 🙂 jedine alebo to bude naozaj pot...ale tak, ze sa to objavilo az teraz ...
@lucia_9 sú väčšie teploty,možno aj oblečenie a teplo vám mohlo toto spôsobiť 🙂 chápete ma? 🙂 napr. ste si dali nejaké tričko v ktorom ste sa spotila a ten pot s vašou pokožkou mohol takto reagovať 🙂 plus ak sa v tomto teple nesprchujete každý večer, čo viete len vy. 🙂 Je dobré s týmto zájsť ku kožnej 🙂 dúfam že sa vam polepší a zmizne vám to ❤

Um..potničky? :/