icon

Čo to môže byť? Vyrážky nad pupkom

lucia_9
31. máj 2018

Objavili sa mi vyrážky nad pupkom.Alergia to nebude.Nejedla som nič nezvyčajné.Neviete čo to môže byť? 🙂

Čo to môže byť? Vyrážky nad pupkom
sonicka96
31. máj 2018

Um..potničky? :/

klekina
31. máj 2018

Neopalovala si sa? Môže to byť alergia na slnko ak si nemala ziadne základy a vybehla hneď na prudke slnko

lucia_9
autor
31. máj 2018

@klekina Nie, nie stále som v práci... ale je možné, že je to z potu 🙂

liv1
31. máj 2018

Pot prasok oblecenie, mozno tmave oblecenie kombinacia tohto mi to pride.

lucia_9
autor
31. máj 2018

@liv1 Asi to najskor bude pot kedze beham hore dolu 10 hodin vkuse v 30 stupnovom sklade.

danyb
1. jún 2018

môže to byť od potu, od opaľovania alebo alergia na kov, napr. kovová pracka z opasku.. alebo ešte alergia na lieky..

rucka77
1. jún 2018

Svrbí ťa to? Škrabala si si to?

lucpro1
1. jún 2018

podla toho co pises a tej fotky si tiez myslim, ze su to potnicky 🙂 treba sa len zakazdym po praci riadne osprchovat a co najskor a skus si kupit detsky puder a ten si davat

misellka_23
1. jún 2018

Môže to byt reakcia po depilovani, teraz v teple keď sa potiš , alebo reakcia na kovový opasok , pripadne gombík ... ?

lucia_9
autor
1. jún 2018

Nemam cas sa opalovat 🙂 tabletku ktoru zvycajne neberiem je paracetamol takze asi z toho 🙂 jedine alebo to bude naozaj pot...ale tak, ze sa to objavilo az teraz ...

sonicka96
2. jún 2018

@lucia_9 sú väčšie teploty,možno aj oblečenie a teplo vám mohlo toto spôsobiť 🙂 chápete ma? 🙂 napr. ste si dali nejaké tričko v ktorom ste sa spotila a ten pot s vašou pokožkou mohol takto reagovať 🙂 plus ak sa v tomto teple nesprchujete každý večer, čo viete len vy. 🙂 Je dobré s týmto zájsť ku kožnej 🙂 dúfam že sa vam polepší a zmizne vám to ❤

lucia_9
autor
4. jún 2018

@sonicka96 Už to mizne 🙂 pravdepodobne to bolo z mikiny...kedže bolo veľmi horúco.Pracujem zároveň aj v teple aj v zime a tak mi to asi neprospelo po 10 hodinách potenia.Ďakujem pekne za radu aj všetkým 🙂