icon

Čo vám najviac pomohlo pri Covide-19?

16. mar 2022

Prosim poradte.
Dakujem

uhnakova
16. mar 2022

Najviac mi pomohol Isoprinosine, posobi proti virusom a behom troch dni vyrazne zaucinkuje.

sante81
16. mar 2022

Po týždni mi doktor nasadil liečbu, Isoprinosin, Erdomed, Suprax. Neskutočna ulava

dajana555
16. mar 2022

.

saxana000
16. mar 2022

Mna boleli vsetly kosti svaly klby pomohol flektor v prasku

monika2012
16. mar 2022

Acylpyrin na riedenie krvi, isoprinosine, vysoké dávky vitamínu C, vitamínu D, zinok, magnézium, ATB azythromycin, ivermectin. Všetko som mala vopred prichystané doma.

autor
16. mar 2022

@monika2012 isoprinosine je na predpis?

uhnakova
16. mar 2022

ano, je na predpis. Ale pokial mas potvrdeny covid, lekarka ti ho predpise.

lienoccka85
16. mar 2022

Zalezi aj ake mas prejavy. Vitaminy dozaista, to bez debaty, od bolesti hlavy, klbov je dobry Cetalgen, to mam oskusane a potom, co ti lekar predpise, to on zvazi, ze co by bolo vhodne.

autor
16. mar 2022

@lienoccka85 horucku kasel hnacku bolesti svalov hlavne lytok

lienoccka85
16. mar 2022

No tak od bolesti a od horucky, to co som ti pisala, to je dobre, na hnacku cokolvek, to nemam nic nejako kvazy oblubene. To mi zaberie cokolvek, plus samozrejme asi budes musiet aj nejaku dietku drzat, aby to preslo. Banan skus tiez. A hlavne nenamahaj sa. Co najviac oddychuj a vela vody, caju.

autor
16. mar 2022

@lienoccka85 jedlo mi nejde na chut, i ked chut citim
Domaci test vysiel negativny, no ci sa tomu da verit

monika2012
16. mar 2022

No mne vyšli tri testy po sebe také ako koľajnice. A to spodné políčko bolo výraznejšie ako to políčko pre detekciu správneho/nesprávneho testu.

Mne pri tých hrozných kŕčoch v bruchu pri hnačkách veľmi pomohli sucháre z lekárne, či z potravín. Keď som zjedla zo dva kusy, pomaly, akoby nasali vovnútri do seba ten jedovatý obsah, alebo čo spôsobuje tie kŕče. Dosť sa mi vtedy uľavilo. Prípadne aj trošku coca coly s cukrom. Keď som skúšala nejesť nič, kŕče boli otrasné, myslela som, že zomriem od bolesti. Keď som zjedla sucháre, na pár hodín takmer úplne prešli.

uhnakova
16. mar 2022

domáce antigény zvyknú vyjsť pozitívne až druhý-tretí deň príznakov. Takže ak si len dnes ochorela, môžeš skúsiť zajtra a treba si vytrieť hrdlo, stačí sekunda-dve po mandliach prejsť tyčinkou. Potom dobre premiešať v roztoku a nechať minutku v ňom tú tyčinku postáť. Potom vyžmýkať a tri-štyri kvapky kvapnúť do testovacej kazety. Takto som to robila u nás a fungovalo to. Ale nikdy nie prvý deň, vtedy ešte neukáže nič.

ejmylia
18. mar 2022

Ako ti je teraz? Uz je ti lepsie o nieco? Ako test, robila si si? Ono aj ked nemas chut treba aspon po troske nieco zjest, lebo ked nebudes jest a pit, tak budes este slabsia :/

lienoccka85
31. mar 2022

Ked to tazko s tymi testami. Ono tie antigenovy zvyknu vychadzat pozitivne, ked ma clovek v sebe tu najvacsiu naloz toho alebo akoby som to povedala. Aspon teda z mojej skusenosti je to tak 🙂