Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    No tak ako je to s tým Temu? 😀 Ja som zvyknutá na Ali, už viem čo si tam mám ako kde odsledovať aby mi zásielka prišla poprípade ktorý predajca aj v pohode komunikuje, no viete mi poradiť na čo si dávať pozor tu ?

    Robili ste niektorá doma jedlú kyticu? Páčia sa mi tie jahody v čokoláde, keď sú napichané, avšak neviem ako to urobiť aby dobre tá čokoláda držala. Skúšala som to robiť, ale vôbec to nebolo dobré :/

    Kupujete niekde šperky s minerálmi? Z kade sa oplatí objednať? Nejaký spoľahlivý obchod?

    Svrbiace oči, čo pomáha? Poslednú dobu ich mám často unavené, svrbia ma a neviem si ich prestať brhliť najmä večer :(

    Viete mi odporučiť niečo dobré na mykózu nechtov? Bola som aj u kožnej, dala mi nejaký lak na nechty, ale výsledok žiadny.

    Čo bezmäsité varíte zajtra na obed? Nejaké inšpirácie? 🙂

    Máte nejakú rýchlu pomoc, keď sa vám nejaký pupák vyhodí? Niečo čo si s ním rýchlo poradí? :/

    Vianočné stolovanie, kde ste kúpili nejaké pekné vianočné taniere, etažér a tak? Niečo jemné, ale zato aby bolo vidieť, že vianočné.

    Čo je dobré na zádery?? Prosím, mám na troch prstoch a bolí to nenormálne.

    Čo na spálenú pokožku? Muž to prehnal a teda nejestvuje aby som mu dala kyslú smotanu alebo niečo na chrbát, lebo to proste nevydrží ležať. Tak rozmýšľam, že pôjdem mu niečo kúpiť, čo máte osvedčené?

    Viete mi prosím poradiť nejaké dobré bezdrôtové slúchadlá, ktoré nevypadávajú pri behu a majú dobrý zvuk? Tak max do 50 ečiek by som chcela 🙂

    Ďakujem za srdiečka - veľkú radosť mi takto pred víkendom urobili. Krásny víkend dievčatá 🙂