Čo vám pomáha na plný nos?
Ahojte, mala ste niektorá teraz chrípku že ste nekašlala len ste mala stále plný nos a z toho mi ide prasknúť hlava,pocit že ma bolia aj zuby..čo vám pomohlo ? Doktorka mi dala pamycon, vyplachy zo solnym roztokom si robim ale nič nepomáha. Robila mi aj vytery z hrdla a nosa. Ďakujem
Ja som si uz spreje do nosa zakazala. 😀 Ale vies co, odrezala som flasu, dala do nej vodu a mam ju tak zavesenu na radiatori 😀 Cuduj sa svete, ale ono to fakt funguje.
@maria1023ja som to mala cca 3 týždne dozadu. Mne pomáha si zapchať tú nosnú dierku, ktorá je akurát upchatá. Nikdy nie sú u mňa obe naraz, strieda sa to. A neviem či tým teplom alebo čím sa mi aspoň na pol hodku uvolní a potom ide na rad druhá dierka. Ale aspoň trošku mi to pomáha.
olynth HAna akútne upchatý nos
Mne pomáha Sinupret, inhalovanie, nasivin a ešte konvickovanie
@maria1023 morska voda v spreji vyfukat nasivin alebo olynth pridaj antihistaminikum akebo aescin na odpuchnutie sliznice a NEKONVICKUJ!!!! Pridaj solmucol alebo sinupret Dostanes z toho zapal ucha a spojiviek ked konvickujes a preplachujes pocas akutnej fazy pchorenia
@maria1023 a neskúšali ste sa naparovať ?
Možno to pomôže na uvolnenie.
Alebo do difuzera.
Vyskúšajte eukalyptus, niečo mentolové alebo tymián.
Ja používam túto bylinkovú zmes a osvedčila sa aj v rodine. https://bewit.love/sk/produkt/breath?i=cgqnf9w6...
Ja mavam problemy s dutinami. Kedze som si uz nechcela tolko striekat do nosa skusila som masaz a mne vyborne zabera. Patri to k ajurvede. Oni cistia nosove dutiny olejmi, kedze v olejoch sa rozpusta ten sajrat co tam mas. Ja si nedavam dnu ale natriem si plet olejom a podla videi co su na nete idem masaz nosa zhora dole, potom pod licnymi kostami potom medzi obocim a nasledne spicku nosa drzis hore a dychas. Efekzt vydrzi asi pol hod. Cielom je rozprutit tie upchate cesty. Pre mna konecne nieco ucinne bez liekov.
akykolvek nosny sprej na opuch, naj je olynth zvlhcujuci.
@taktotedanie len ja som stratila chuť aj čuch
@maria1023 covid test?
Moze to byt aj chorobou aj nadchou
@taktotedanie covid negatívny
@maria1023 tak to je z choroby
Ked sa vyliecis prejde to

do spalne davam misku s morskou solou a vodou
minimalne mne to uvolni dutiny