icon

Čo vám pomáha na plný nos?

maria1023
24. feb 2025

Ahojte, mala ste niektorá teraz chrípku že ste nekašlala len ste mala stále plný nos a z toho mi ide prasknúť hlava,pocit že ma bolia aj zuby..čo vám pomohlo ? Doktorka mi dala pamycon, vyplachy zo solnym roztokom si robim ale nič nepomáha. Robila mi aj vytery z hrdla a nosa. Ďakujem

s1s4
24. feb 2025

do spalne davam misku s morskou solou a vodou
minimalne mne to uvolni dutiny

belllinka
24. feb 2025

@maria1023 a prečo si nedáš sprej do nosa?

slavkadud
24. feb 2025

Ja som si uz spreje do nosa zakazala. 😀 Ale vies co, odrezala som flasu, dala do nej vodu a mam ju tak zavesenu na radiatori 😀 Cuduj sa svete, ale ono to fakt funguje.

3petka
24. feb 2025

@maria1023ja som to mala cca 3 týždne dozadu. Mne pomáha si zapchať tú nosnú dierku, ktorá je akurát upchatá. Nikdy nie sú u mňa obe naraz, strieda sa to. A neviem či tým teplom alebo čím sa mi aspoň na pol hodku uvolní a potom ide na rad druhá dierka. Ale aspoň trošku mi to pomáha.

felycity
24. feb 2025

olynth HAna akútne upchatý nos

nikdenikto
24. feb 2025

Mne pomáha Sinupret, inhalovanie, nasivin a ešte konvickovanie

taktotedanie
24. feb 2025

@maria1023 morska voda v spreji vyfukat nasivin alebo olynth pridaj antihistaminikum akebo aescin na odpuchnutie sliznice a NEKONVICKUJ!!!! Pridaj solmucol alebo sinupret Dostanes z toho zapal ucha a spojiviek ked konvickujes a preplachujes pocas akutnej fazy pchorenia

ber8uska8
24. feb 2025

@maria1023 a neskúšali ste sa naparovať ?
Možno to pomôže na uvolnenie.
Alebo do difuzera.
Vyskúšajte eukalyptus, niečo mentolové alebo tymián.
Ja používam túto bylinkovú zmes a osvedčila sa aj v rodine. https://bewit.love/sk/produkt/breath?i=cgqnf9w6...

alantroj
24. feb 2025

Ja mavam problemy s dutinami. Kedze som si uz nechcela tolko striekat do nosa skusila som masaz a mne vyborne zabera. Patri to k ajurvede. Oni cistia nosove dutiny olejmi, kedze v olejoch sa rozpusta ten sajrat co tam mas. Ja si nedavam dnu ale natriem si plet olejom a podla videi co su na nete idem masaz nosa zhora dole, potom pod licnymi kostami potom medzi obocim a nasledne spicku nosa drzis hore a dychas. Efekzt vydrzi asi pol hod. Cielom je rozprutit tie upchate cesty. Pre mna konecne nieco ucinne bez liekov.

bg92
24. feb 2025

akykolvek nosny sprej na opuch, naj je olynth zvlhcujuci.

maria1023
autor
24. feb 2025

@taktotedanie len ja som stratila chuť aj čuch

taktotedanie
24. feb 2025

@maria1023 covid test?
Moze to byt aj chorobou aj nadchou

maria1023
autor
24. feb 2025

@taktotedanie covid negatívny