icon

Čo vám pomáha na ukľudnenie?

33kacora33
9. feb 2014

Ahojte mamicky neviem ci aj Vas vase deti nicia tak ako ta moja mna 🙂 niekedy mam pocit ze uz v blazninci skoncim... co Vam pomaha na upokojenie, predychanie,proste na nervicky ?
🙂

Strana
z2
kristinaanna
9. feb 2014

@33kacora33
dobrá kniha, pre mňa osobne historické romance🙂 a momentálne háčkovanie a tiež pár minút tu na MK, aspoň vidím že nie som v tom sama 😉

kacenka1211
9. feb 2014

Ahoj maminka. No u mňa to končí väčšinou hádkou s manželom, ale to nie je asi ten najlepší prostriedok na ukľudnenie ☹

usiko
9. feb 2014

@kacenka1211 aj u nas...☹

luba28
9. feb 2014

@33kacora33 ja si davam kazdy druhy den magne B6,....alebo sedatif pc,...je tiez na take ukludnenie a neni navykovy,...

33kacora33
autor
9. feb 2014

@kristinaanna no mne kniha ani hackovanie teraz nehrozí bo mam pri nezbednej dcerke 3r. aj babatko 4mes 🙂

33kacora33
autor
9. feb 2014

@kacenka1211 pozname 🙂

monicm
9. feb 2014

dobrý film,dobrá kniha,pokec s kamoškami.................... a ak potrebujem predýchať okamžite,občas nakričanie,občas zavretie sa v izbe a "vyplakanie sa",občas smiech cez slzy a občas to proste len tak prejdem,poviem si,že kašlem na všetko a idem si užívať tie moje nezbedy,ktoré sú aj tak tie najúžasnejšie na celom svete a nevymenila by som ich ani za všetko zlato sveta (občas to tak ale nevyzerá)pevné nervy

monicm
9. feb 2014

@33kacora33 prečo nie?ja ked som kojila,tak som sa konečne dostala ku knihám a čítala som ako o život 😀

33kacora33
autor
9. feb 2014

@luba28 lubka a ten sedativ pomaha.. citite to?? lebo ja uz niekedy mam pocti ze vybuchnem ako sopka 🙂

wenka25
9. feb 2014

@33kacora33 ja som si kupila v DM drogerii cmulave magnézium (stoji asi 1,40eur),hned rano slahnem a fakt je to lepsie....ovela menej sa vytacam a vrieskam.... 😀 sedativ PC mi nepomahal ☹

katy2
9. feb 2014

ja mam doma vzdy po ruke persen forte... ked som nervna, dam si a utlmi ma to...

luba28
9. feb 2014

@33kacora33 no mne v kombinacii s magne B6 pomaha,...sam o sebe je len taky odvar,.. 😀

kristinaanna
9. feb 2014

@33kacora33 aj ja som čítala a stále čítam pri kojení🙂 teraz čítam aj po večeroch, veľmi sa pri tom ukludním,
a tiež mi pomáha krik, niekedy si zakričím len tak, keď som sama, a spev spievam si pri varení s rádiom

33kacora33
autor
9. feb 2014

@wenka25 dakujem urcite zakupim a vyskusam 🙂

33kacora33
autor
9. feb 2014

@katy2 to mozem aj ked kojím ??

dejnas
9. feb 2014

my sme v práci, v stresoch pred uzávierkou, s kolegynkou "fičali" na persen forte... myslím, že celkom účinný a neškodný 😉

katy2
9. feb 2014

@33kacora33
Tehotenstvo a dojčenie

Ak ste tehotná alebo dojčíte, ak si myslíte, že ste tehotná alebo ak plánujete otehotnieť, poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom predtým, ako začnete užívať tento liek.

Bezpečnosť počas tehotentsva a dojčenia sa nestanovila. Používanie tohto lieku počas tehotenstva a dojčenia sa neodporúča z dôvodu chýbajúcich údajov.

33kacora33
autor
9. feb 2014

@katy2 fu tak to radsej nebudem skusat bo kojim 5mesacnu dcerku

gabikkas
9. feb 2014

@33kacora33 70percentna horka cokolada 🙂

opicaskorica
9. feb 2014

Ja si dam jednu plzen a som ok 🙂 ale neviem ci sa to moze ked kojis ;)

zuzulienka1973
10. feb 2014

@33kacora33 Ja ked som total vytocena a vynervacena odchadzam kamoske cca na 2 hodiny.Vypijem kavu vystazujem sa a nervy sa mi vratia do normalu

masinka
10. feb 2014

tabulka cokolady a hned je svet krajsi 😀

horana
10. feb 2014

@dejnas
@katy2
Baby co pisete o Persen Forte, ja som to tiez volakedy brala a vcelku pomahalo, potom som mala dlhe obdobie ked nebolo treba a nedavno ked som opat potrebovala som si nevedela spomenut na ten nazov, tak som zabrusila na nete do for o tychto cisto prirodnych pripravkoch na uklunenie a vsetci si tam chvalia skor Anxiolan. Je to vlastne to iste, len vytazok je koncentrovanejsi, cize by mal byt este kusok ucinnejsi. Tak som si kupila ten a tiez ucinkoval neviem porovnat nakolko viac lebo uz zase som neskusala PersenF. ale tak davam do pozornosti...

patkobo
10. feb 2014

akoze cim konkretne Ta vytaca? hm?

kofoluska
10. feb 2014

Odidem na chvilu z miestnosti. A beriem magnezium 🙂)))))))))))))

nefretiti11
10. feb 2014

Mne pomaha posilka..chudnem a zarovem relaxujem!a cez den,ked ma max.vytocia cigaretka,na stare kolena som zacala fajcit😉

zanin
10. feb 2014

Magne B6 nedam nan dopustit. Mam doma dve stihacky chalanov 3 a 5 rokov. Momentalne su doma pre chorobu a stale su ako na baterky.Nestiham po nich upratovat a obcas mam pocit ze ich tu zamknem a zduchnem. Potom sa predycham dam magnezko a hned mi je lepsie. Mozno len placebo efekt ale mne pomaha 😀 .

jahodka8
10. feb 2014

Najlepšie ísť na prechádzku s kočíkom na ihrisko, bábätko si pospí a staršia sa pohrá s deťmi. Unaví sa a bude lepšia. Od 3 rokov určite potrebuje kamarátky - kamarátov vo svojim veku. Alebo dať staršiu oteckovi, babke, dedkovi, ak sa dá. Nech sa aj sama prebaví - kreslenie, rozprávky, kocky, bábiky.

jalucija
10. feb 2014

jedine cigareta a kava

kiki75
10. feb 2014

anxiolan Nevhodné pre tehotné a dojčiace ženy

Strana
z2