Čo vám pomáha na ukľudnenie?
Ahojte mamicky neviem ci aj Vas vase deti nicia tak ako ta moja mna 🙂 niekedy mam pocit ze uz v blazninci skoncim... co Vam pomaha na upokojenie, predychanie,proste na nervicky ?
🙂
Ahoj maminka. No u mňa to končí väčšinou hádkou s manželom, ale to nie je asi ten najlepší prostriedok na ukľudnenie ☹
@kacenka1211 aj u nas...☹
@33kacora33 ja si davam kazdy druhy den magne B6,....alebo sedatif pc,...je tiez na take ukludnenie a neni navykovy,...
@kristinaanna no mne kniha ani hackovanie teraz nehrozí bo mam pri nezbednej dcerke 3r. aj babatko 4mes 🙂
@kacenka1211 pozname 🙂
dobrý film,dobrá kniha,pokec s kamoškami.................... a ak potrebujem predýchať okamžite,občas nakričanie,občas zavretie sa v izbe a "vyplakanie sa",občas smiech cez slzy a občas to proste len tak prejdem,poviem si,že kašlem na všetko a idem si užívať tie moje nezbedy,ktoré sú aj tak tie najúžasnejšie na celom svete a nevymenila by som ich ani za všetko zlato sveta (občas to tak ale nevyzerá)pevné nervy
@33kacora33 prečo nie?ja ked som kojila,tak som sa konečne dostala ku knihám a čítala som ako o život 😀
@luba28 lubka a ten sedativ pomaha.. citite to?? lebo ja uz niekedy mam pocti ze vybuchnem ako sopka 🙂
@33kacora33 ja som si kupila v DM drogerii cmulave magnézium (stoji asi 1,40eur),hned rano slahnem a fakt je to lepsie....ovela menej sa vytacam a vrieskam.... 😀 sedativ PC mi nepomahal ☹
ja mam doma vzdy po ruke persen forte... ked som nervna, dam si a utlmi ma to...
@33kacora33 no mne v kombinacii s magne B6 pomaha,...sam o sebe je len taky odvar,.. 😀
@33kacora33 aj ja som čítala a stále čítam pri kojení🙂 teraz čítam aj po večeroch, veľmi sa pri tom ukludním,
a tiež mi pomáha krik, niekedy si zakričím len tak, keď som sama, a spev spievam si pri varení s rádiom
@wenka25 dakujem urcite zakupim a vyskusam 🙂
@katy2 to mozem aj ked kojím ??
my sme v práci, v stresoch pred uzávierkou, s kolegynkou "fičali" na persen forte... myslím, že celkom účinný a neškodný 😉
@33kacora33
Tehotenstvo a dojčenie
Ak ste tehotná alebo dojčíte, ak si myslíte, že ste tehotná alebo ak plánujete otehotnieť, poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom predtým, ako začnete užívať tento liek.
Bezpečnosť počas tehotentsva a dojčenia sa nestanovila. Používanie tohto lieku počas tehotenstva a dojčenia sa neodporúča z dôvodu chýbajúcich údajov.
@katy2 fu tak to radsej nebudem skusat bo kojim 5mesacnu dcerku
@33kacora33 70percentna horka cokolada 🙂
Ja si dam jednu plzen a som ok 🙂 ale neviem ci sa to moze ked kojis ;)
@33kacora33 Ja ked som total vytocena a vynervacena odchadzam kamoske cca na 2 hodiny.Vypijem kavu vystazujem sa a nervy sa mi vratia do normalu
tabulka cokolady a hned je svet krajsi 😀
@dejnas
@katy2
Baby co pisete o Persen Forte, ja som to tiez volakedy brala a vcelku pomahalo, potom som mala dlhe obdobie ked nebolo treba a nedavno ked som opat potrebovala som si nevedela spomenut na ten nazov, tak som zabrusila na nete do for o tychto cisto prirodnych pripravkoch na uklunenie a vsetci si tam chvalia skor Anxiolan. Je to vlastne to iste, len vytazok je koncentrovanejsi, cize by mal byt este kusok ucinnejsi. Tak som si kupila ten a tiez ucinkoval neviem porovnat nakolko viac lebo uz zase som neskusala PersenF. ale tak davam do pozornosti...
akoze cim konkretne Ta vytaca? hm?
Odidem na chvilu z miestnosti. A beriem magnezium 🙂)))))))))))))
Mne pomaha posilka..chudnem a zarovem relaxujem!a cez den,ked ma max.vytocia cigaretka,na stare kolena som zacala fajcit😉
Magne B6 nedam nan dopustit. Mam doma dve stihacky chalanov 3 a 5 rokov. Momentalne su doma pre chorobu a stale su ako na baterky.Nestiham po nich upratovat a obcas mam pocit ze ich tu zamknem a zduchnem. Potom sa predycham dam magnezko a hned mi je lepsie. Mozno len placebo efekt ale mne pomaha 😀 .
Najlepšie ísť na prechádzku s kočíkom na ihrisko, bábätko si pospí a staršia sa pohrá s deťmi. Unaví sa a bude lepšia. Od 3 rokov určite potrebuje kamarátky - kamarátov vo svojim veku. Alebo dať staršiu oteckovi, babke, dedkovi, ak sa dá. Nech sa aj sama prebaví - kreslenie, rozprávky, kocky, bábiky.
jedine cigareta a kava
anxiolan Nevhodné pre tehotné a dojčiace ženy

@33kacora33
dobrá kniha, pre mňa osobne historické romance🙂 a momentálne háčkovanie a tiež pár minút tu na MK, aspoň vidím že nie som v tom sama 😉