icon

Čo vám pomáha na ukľudnenie?

33kacora33
9. feb 2014

Ahojte mamicky neviem ci aj Vas vase deti nicia tak ako ta moja mna 🙂 niekedy mam pocit ze uz v blazninci skoncim... co Vam pomaha na upokojenie, predychanie,proste na nervicky ?
🙂

Strana
z2
lubikan
10. feb 2014

ja si najskor zakricim,obvinim manzela s cohokolvek...potom do izby sa zavrem,dam kavu....a najlepsie je sa vyspat...ale take ze extra ukludnenie je frtan,alebo neurol 😀

kofoluska
10. feb 2014

@lubikan sa mi paci to "obvinim manzela z cohokolvek" :D Obcas mi to tiez pomoze :D ale odkedy mi povedal, ze by sa najradsej odstahoval, lebo ma pocit, ze len svojou pritomnostou mi lezie na nervy, snazim sa krotit :D

fopka
10. feb 2014

urcite cigaretka vonku na terase, zavriem za sebou dvere, aby som nikoho nepocula a paradoxne, ked som najviac unavena a neviem od nervov co so sebou, tak prechadzka s kocikom... doda energiu a precisti hlavu a obcas tiez "obvinim manzela z cohokolvek" 😀

organicshop
Odpoveď bola odstránená
lubikan
10. feb 2014

@organicshop to znamena,ze sme plne toxinov a treba lepsie papat 🙂 🙂 😅 😀

marilka001
10. feb 2014

Skus Sedatif /je to kombinovaný homeopatický prípravok bez nežiadúcich účinkov/

organicshop
Odpoveď bola odstránená
maffianka004
12. feb 2014

@33kacora33 ahojky, mne present alebo persent, neviem presne ako sa to volá, je to na prírodnej báze a je to super.

martinusik91
12. feb 2014

no mne cokolada 😀 akurat som si jednu otvorila lebo som stratila obrucku na zahrade a nemozem ju najst a akurat dnes ked zacalo kydat snehu ako ...zajtra ked tam bude 20cm uz asi nic nenajdem ☹

sssimi
12. feb 2014

Nefajčím, nepijem, takže čokolááááááda, ale od kedy som začala asi pred rokom športovať, tak sa toľko nerozčulujem 😀 A aj čokoládu som vytriasla z rite.... 😀

tehulkake
12. feb 2014

mne phoar mlieka s medom a mam doma boxovaci vak, uzasna vec, ten perspen ci ako sa to vola totalna volovina, nezabera a este vypnut pc, a len tak lezat, a kojit maleho, vtedy ma to akosi ukludni 😀

trend270
12. feb 2014

Čaj z medovky. Ak je to ráno, tak si dám najskôr kávu alebo zelený čaj, aby som nebola az príliš kludna a potom čaj z medovky.

vulka
12. feb 2014

@33kacora33 Slanina

33kacora33
autor
12. feb 2014

@vulka no to by asi neprospelo mojej vahe 🙂

ivetoy
12. feb 2014

kup si ako ja -PIRIDOXIN,B-KOMPLEX A TIEZ CAJE AKO-LUBOVNIK,MEDOVKA,MATERINA DUSKA,PIVO,SALVIA,LIPOVY KVET...TO VSETKO SU VITAMINY NA NERVY

Strana
z2