icon

Čo vám pomohlo na bolesti po odstránení krčných mandlí?

alilka
16. okt 2018

Pomooc..poraďte čo vám pomohlo proti bolesti po odstránení krčných mandlí?(u dospelých)..Tak šup sem s každou radou..je to neznesiteľné .som 5ty deň po odbere ale plakať sa mi chce..berem algifen kvapky aj antibiotiká..flector je v tomto vraj najlepši ale neodporúča sa kvôli zvýšenému krvácania.. samozrejme mám problém s prehĺtaním, pitím,jedením..do kedy toto bude trvať?ďakujem za každú radu 😊

Strana
z2
timea365
26. nov 2024

Aj Vám bolo na vracanie ?😭

timea365
26. nov 2024

Ja mám 6 dni od operácie za sebou ani to tak neboli zatiaľ skôr ma boli žalúdok a je mi na zvracanie smrdí mi veľmi dych a nemám skoro žiadnu chuť …. Neviem čo s tým mám robiť bojím sa že keď budem vracať tak budem krvácať😭

rainee
6. feb 2025

Ahojte dcere vyberali pred tyzdnom krcne mandle. Ma stale silne bolesti krku, usi, trosku isla aj krv ale nic hrozne. Brala zatial flector, ale ten vraj moze len tyzden. Dnes sme dali panadol prasok, kedze lieky neprehltne, ale vobec nepomaha. Moze 15 rocna aj Valetol, Novalgin, su silnejsie? Vraj su ale len na predpis.

masabi
6. feb 2025

@rainee dobre zaberie aj paralen 1000mg,

ajsha123
6. feb 2025

@rainee mne dr povedala pri 9 ročnej, že môže aj na nurofen (existuje aj v práškovej nešumivej forme od Stada). My sme užívali Flector a nik nám nehovoril,ze sa môže len týždeň...ja som ho užívala určite celé dva týždne (resp 10 dní boli bolesti na Flector)

rainee
7. feb 2025

@ajsha123 dakujem ale paralen panadol nurofen a pod su zial slabe. Mozno deti flector dlhsie nemozu uzivat. Pisala som uz dr nech nam predpise nieco od bolesti.

ajsha123
7. feb 2025

@rainee v poriadku, urob ako myslíš. V roku 2020 operovali syna, mal vtedy 13-14, užíval celý čas Flector. O rok neskôr dcéru, detto. Ja len, že Tvoja 15rocna už nie je úplne dieťa 🙂 Možno by si sa nemusela báť dať jej Flector ešte 3 dni (potom tie bolesti už ustupujú), a bolo by jej lepšie... Chcela som Ti len dobre poradiť (dcére predpísala dr aj Metamizol, ten bol úplne slabý)

rainee
7. feb 2025

@ajsha123 no ja by som bola rada za flector, len ten nam uz nepredpisu. Bol zatial najlepsi. Tak musime zohnat daco iné.

masabi
9. feb 2025

@rainee paralen je 500 mg ak dáš 2 tablety,zaberie, neviem vek, ci môže, tak mrkni pribalovy letak

rainee
10. feb 2025

tak dievcata, nakoniec nam predpisali v nemocnici predsa len dalsi flector, vsetko ostatne bolo pri tych bolestiach bez efektu. este tyzden to musi vydrzat a snad uz bude potom konecne lepsie...ze tie bolesti su aj vyse 2 tyzdnov normalne.

Strana
z2