Čo vám pomohlo na pigmentové škvrny?
Ahojte.Pred 2 rokmi sa mi pocas tehotenstva spravili na liciach pigmentove skvrny.Pouzivala som pocas zimy kremy-Eucerin-denny a nocny.Aj mi zbledli ale pocas leta aj napriek pouzivaniu kremu na tvar s SPF50 mi opat zhnedli.Teraz som absolvovala 4 osetrenia PRX T33 uz su menej viditelne no este stale to nie je ono.Neviem ci skusit dalsie toto osetrenie alebo vyskusat nieco ine.Co pomohlo Vam?Vopred dakujem za kazdu radu
@arabellka1 nie,neskusala.Mate s nim osobnu skusenost?Este som o nom ani nepocula,takze idem studovat...
@zuzka57 eucerin ani nivea mi nezabrali. Zacala som pouzivat Garnier Vit C serum a denny krem. Ako kupovala som to s malou dusickou lebo serum stoji iba cez 6£ a krem 5£ nieco. ALE! Lepsiu tvar som nemala. Samozrejme v lete SPF 50 kazdy den. V zime mi staci SPF v foundation. Pouzivam od leta.
A v lete som pouzivala SPF 50 od garnier, anti dark spots. Ostanem mu verna nadalej. Nevybehli mi po nom skvrny naspat v lete.
@srferreira ja mam kozmetiku od Garnier rada teakze urcite vyskusam.tak mozno tie lacnejsie produkty su ucinnejsie ako tie drahe.mna osetrenie stalo dost a s vysledkom nie som spokojna
@zuzka57 ja som poskusala uz vselico, aj drahe. Ale nejako vzdy sa vratim ku Garnier 🙂 od leta som zacala pouzivat iba tu znacku na tvar od cistiaceho az po serum 😊 a vidim to tak, ze uz nebudem vymyslat a ostanem pri nej.
@srferreira dakujem,urcite si zakupim cely rad s vitaminom C od Garnier a uvidim
Chemicky peeling ten zabere na 100%
Ja odporúčam buď BP alebo expigment

@zuzka57 na pigmentove skvrny je dobre serum s Vit. C - ale treba dlhodobo pouzivat...a hlavne SPF uz stale...a v lete aj viac-krat za den...