icon

Čo vám pomohlo na pigmentové škvrny?

zuzka57
15. dec 2022

Ahojte.Pred 2 rokmi sa mi pocas tehotenstva spravili na liciach pigmentove skvrny.Pouzivala som pocas zimy kremy-Eucerin-denny a nocny.Aj mi zbledli ale pocas leta aj napriek pouzivaniu kremu na tvar s SPF50 mi opat zhnedli.Teraz som absolvovala 4 osetrenia PRX T33 uz su menej viditelne no este stale to nie je ono.Neviem ci skusit dalsie toto osetrenie alebo vyskusat nieco ine.Co pomohlo Vam?Vopred dakujem za kazdu radu

mila23
15. dec 2022

@zuzka57 na pigmentove skvrny je dobre serum s Vit. C - ale treba dlhodobo pouzivat...a hlavne SPF uz stale...a v lete aj viac-krat za den...

arabellka1
Odpoveď bola odstránená
zuzka57
autor
15. dec 2022

@arabellka1 nie,neskusala.Mate s nim osobnu skusenost?Este som o nom ani nepocula,takze idem studovat...

arabellka1
Odpoveď bola odstránená
zuzka57
autor
15. dec 2022

@mila23 Serum som nepouzivala.Ale ochranny krem s SPF 50 je uz pre mna samozrejmost...

srferreira
15. dec 2022

@zuzka57 eucerin ani nivea mi nezabrali. Zacala som pouzivat Garnier Vit C serum a denny krem. Ako kupovala som to s malou dusickou lebo serum stoji iba cez 6£ a krem 5£ nieco. ALE! Lepsiu tvar som nemala. Samozrejme v lete SPF 50 kazdy den. V zime mi staci SPF v foundation. Pouzivam od leta.

srferreira
15. dec 2022

A v lete som pouzivala SPF 50 od garnier, anti dark spots. Ostanem mu verna nadalej. Nevybehli mi po nom skvrny naspat v lete.

zuzka57
autor
15. dec 2022

@srferreira ja mam kozmetiku od Garnier rada teakze urcite vyskusam.tak mozno tie lacnejsie produkty su ucinnejsie ako tie drahe.mna osetrenie stalo dost a s vysledkom nie som spokojna

srferreira
16. dec 2022

@zuzka57 ja som poskusala uz vselico, aj drahe. Ale nejako vzdy sa vratim ku Garnier 🙂 od leta som zacala pouzivat iba tu znacku na tvar od cistiaceho az po serum 😊 a vidim to tak, ze uz nebudem vymyslat a ostanem pri nej.

zuzka57
autor
16. dec 2022

@srferreira dakujem,urcite si zakupim cely rad s vitaminom C od Garnier a uvidim

renata1405
17. dec 2022

Chemicky peeling ten zabere na 100%

bianka_012
26. júl 2023

Ja odporúčam buď BP alebo expigment