Čo vám pomohlo na skorú menopauzu?
Mne nic...problemy zacali cca v 38 rokoch...a v 43 rokoch som uz bola po...a to som este porodila v tej 43ke a uz som mrchu nikdy nedostal
podľa čoho ti vypočítali - zistili menopauzu... robili nejaké vyšetrenie, alebo ....
Mne začala v 44 r. teraz mám 47 a stále mám veľké návaly potenia, hlavne v noci je to na nervy, keď nemôžem spať lebo mi je raz teplo, potom zima, musím sa prezliecť do suchého pyžama. Užívala som už asi všetko ale nezaberalo. Asi najlepší mi je čaj gynastan menu ale začal zaberať len pri dlhodobom používaní a ešte kvapky florsalmin mi celkom pomáhajú pri potení. Dr. mi povedala, že takéto stavy môžu trvať 5 ale aj 15 rokov, tak už len dúfam, že to bude už len lepšie.
@salas nechceš brat hormóny?
@martrle podľa mňa nič:(každá sme iná a má iné prejavy.Ale, keď mám 5-7 r trpieť radšej si budem náplaste lepiť.Raz, keď je menopauza už nič nenarobís nie sú vajíčka či ty myslíš na prejavy?sestra skúšala všetko fytosoju, čaje, vitamíny, po 2r to vzdala a dala si hormóny.Iny človek je z nej predtým kôpka nešťastia cez suchú pošvu, nervozitu, búšenie srdca, úzkosti, vlasy jej padali
@martrle gynastan maju bezne v lekarni.
Zeny,mna by zaujimalo - preco maju niektore zeny zaujem o skorsiu menopauxu ci o jej vyvolanie ?kvoli ms a free sexu bez strachu z otehu,?
@babydesire skora menopauza sa tomu hovori preto lebo pride skoro, nie preto ze by ju zeny chceli skor 🙃 Menopauza je fyziologicky proces, a nie je mozne ju umelo vyvolat. Je to ako pri nazve early onset alzheimer "skory alzeihmer" nie preto ze by ho ludia chceli skoro, ale ze skoro pride 🙂
@kittykat22 jaaj pockat,ja som to zle pochopila 🤦😀😀😀 pardon, to mam zato ze tak neskoro cumim na kona 🤣..

kedy je skorá? Ináč, to by aj mňa zaujímalo čo pomohlo...