icon

Čo vám pomohlo pri Covide-19?

texik1
30. nov 2022

Ahojte čo vám pomáhalo na coronu? kašeľ, bolesť na hrudi, upchatý nos.Zinnat antibiotiká nasadené Plus panadol.Otrivin sprej ale o ničom úplne.Plus probiotiká beriem.A bolesť hrdla.Cuch chuť nemám.Teplota 37:3.

sense
30. nov 2022

Vela pit, nic nerobit len spat a oddychovat, vit c aspon 1000mg, salviovy caj aj kloktat na hrdlo a vit d.
Atb ti dala lekarka na zaklade coho? Kedze covid je virus

texik1
autor
30. nov 2022

@sense na základe bolesť uši, mandlí úplne ako krv nemohla som prehĺtať vôbec.Pijem aj čaj aj vodu.Salviu sprej na hrdlo si dávam.To nič nerobiť sa nedá 😱😱 bohužiaľ.Doma opatrujem mamu a psa ešte.
V plus d vitamín beriem.

dankuk
30. nov 2022

@texik1 na upchaty nos tabletky sinupret. Naparovat sa, aby sa to uvolnilo.

texik1
autor
30. nov 2022

@texik1 a kúpila som si ešte aj prieduskovu masť.Covid mám už 3krat ale každý inak.😱.

veronnica080
30. nov 2022

Mne nepomahalo nic, myslela som, ze umieram, fakt som trpela najdlhsie z celej rodiny, uplne strasny priebeh som mala, neprajem nikomu. Proste to musi odzniet, davala som si vsetko, co som mala po ruke, ale ani kasel neprestaval, ani teploty to Paralene.

akinom0077
30. nov 2022

@texik1 Ked som mala covid lekar mi ihned predpisal: summamed, isoprinosine, k tomu som mala paralen, erdomed a otrivin. Mala som do 40 teploty hrdlo kasel nadcha klasika trvalo to v celku 17 dni bezna klasika u mna nic specialne pri kazdej chripke/angine/pnd si odlezim 12-20 dni sama izolovana podstivo dolezim doliecim do konca. V nicom som nevidela rozdiel medzi covidom a inym ochorenim ktore ma kazdorocne 1x chyti po cely zivot

janka114petrasova
30. nov 2022

Ja som počas Covidu brala len vysokú dávku vitamínu C, D a zinok. Mala som veľmi ťažký priebeh, ale boli to začiatky Covidové, takže ešte moc antibiotiká nedávali. Po tej Corone som však bola stále náchylná na choroby, stále ma dusilo a cítila som sa bez energie. Behanie po doktoroch bolo hrozné, a žiaden mi nevedel pomôcť. Mám známu v lekárni a tá mi doporučila najprv Wobenzym, ale ten asi prestali vyrábať, tak mi ukázala Wobecare enzym a som s ním spokojná. Dosť podľa mňa v covide a po covide je dôležitá imunita. Tak odporúčam, nech vám to pomôže.

lucinka62
30. nov 2022

Summamed,isoprinosine, Céčko, Déčko,Zinkorot posledné tri ztrojnásobit dávky na 3 dni ,čajíky piť,potiť sa plus na hrdlo ja som mala ťažký covid tiež som myslela že mi je koniec 3 dni som umierala,hrôza, prajem skoré uzdravenie bez následkov 🤞💪

annazozelenehodomu1
30. nov 2022

@texik1 na hrdlo som kloktala ústnu vodu Listerine a pomohlo

texik1
autor
1. dec 2022

@texik1 teplota sopel už je ok.Ale mám taký kašeľ že má skoro zadusilo v noci bolesť na hrudníku 😱.Nedalo sa spať ani katastrofa.

oliolijanka
1. dec 2022

Najlepsie, co moze byt, je rozkrojena cibula ku posteli. Smrdi to ako tchor, ale ulavi sa prakticky hned.
Vyskusaj, nic za to nedas👍😊

texik1
autor
1. dec 2022

@oliolijanka ďakujem moc skúsim večer

lucia147852
1. dec 2022

Na kašeľ erdomed na predpis skús vybaviť. Mne zabrali až antb ale ty už máš

texik1
autor
2. dec 2022

@veronnica080 čo na ten kašeľ ty vole niečo ja utisenie aspoň.Na večer.Dithiaden? Keď má začne dusiť koniec.test je neg.

annazozelenehodomu1
2. dec 2022

@texik1 mojej mame pomohol na kašeľ Bromhexin kvapky

dankuk
2. dec 2022

@texik1 skús Robitussin Antitussicum na vecer, aby Ti ten kasel utmilo

lucinka62
3. dec 2022

@texik1 ešte ak ti môžem poradiť inhalator a do toho ventolin alebo vincentku aj to mam overené akurát že inhalator je väčšia investícia