Čo vám pomohlo pri Covide-19?
Ahojte čo vám pomáhalo na coronu? kašeľ, bolesť na hrudi, upchatý nos.Zinnat antibiotiká nasadené Plus panadol.Otrivin sprej ale o ničom úplne.Plus probiotiká beriem.A bolesť hrdla.Cuch chuť nemám.Teplota 37:3.
Mne nepomahalo nic, myslela som, ze umieram, fakt som trpela najdlhsie z celej rodiny, uplne strasny priebeh som mala, neprajem nikomu. Proste to musi odzniet, davala som si vsetko, co som mala po ruke, ale ani kasel neprestaval, ani teploty to Paralene.
@texik1 Ked som mala covid lekar mi ihned predpisal: summamed, isoprinosine, k tomu som mala paralen, erdomed a otrivin. Mala som do 40 teploty hrdlo kasel nadcha klasika trvalo to v celku 17 dni bezna klasika u mna nic specialne pri kazdej chripke/angine/pnd si odlezim 12-20 dni sama izolovana podstivo dolezim doliecim do konca. V nicom som nevidela rozdiel medzi covidom a inym ochorenim ktore ma kazdorocne 1x chyti po cely zivot
Ja som počas Covidu brala len vysokú dávku vitamínu C, D a zinok. Mala som veľmi ťažký priebeh, ale boli to začiatky Covidové, takže ešte moc antibiotiká nedávali. Po tej Corone som však bola stále náchylná na choroby, stále ma dusilo a cítila som sa bez energie. Behanie po doktoroch bolo hrozné, a žiaden mi nevedel pomôcť. Mám známu v lekárni a tá mi doporučila najprv Wobenzym, ale ten asi prestali vyrábať, tak mi ukázala Wobecare enzym a som s ním spokojná. Dosť podľa mňa v covide a po covide je dôležitá imunita. Tak odporúčam, nech vám to pomôže.
Summamed,isoprinosine, Céčko, Déčko,Zinkorot posledné tri ztrojnásobit dávky na 3 dni ,čajíky piť,potiť sa plus na hrdlo ja som mala ťažký covid tiež som myslela že mi je koniec 3 dni som umierala,hrôza, prajem skoré uzdravenie bez následkov 🤞💪
@texik1 na hrdlo som kloktala ústnu vodu Listerine a pomohlo
Najlepsie, co moze byt, je rozkrojena cibula ku posteli. Smrdi to ako tchor, ale ulavi sa prakticky hned.
Vyskusaj, nic za to nedas👍😊
@oliolijanka ďakujem moc skúsim večer
Na kašeľ erdomed na predpis skús vybaviť. Mne zabrali až antb ale ty už máš
@veronnica080 čo na ten kašeľ ty vole niečo ja utisenie aspoň.Na večer.Dithiaden? Keď má začne dusiť koniec.test je neg.
@texik1 mojej mame pomohol na kašeľ Bromhexin kvapky

Vela pit, nic nerobit len spat a oddychovat, vit c aspon 1000mg, salviovy caj aj kloktat na hrdlo a vit d.
Atb ti dala lekarka na zaklade coho? Kedze covid je virus