Čo znamená neurovaskulárny konflikt?
Ahojte .. stretla ste sa s tým niektorá ? Bola som na MRI a tam mi vyšlo Neurovaskularny konflikt n.VII a n.VIII 1dx.
A okrajový NV konflikt n.V 1sin
Čo to prosím vás znamená ? Ďakujem za odpovede .. 🙏🏻
@veronikahalt Aké dávky vit.D ste užívali?
@kiwwi , Odporúčaná dávka je 3000-4000 denne, ja som začínala na dávke 16000 denne, čo je 4x4000, po troch mesiacoch som začala uberať postupne, dnes po 11 mesiacoch beriem len 4000 jednotiek denne, nakoľko po otestovaní už ho mam dosť, netreba však zabudnúť k tomu brať aj vitamín K samostatne, aby sa mohol aj vápnik správne vstrebávať.
Dobry vecer. Ako ste na tom teraz? Stale mate zavraty kvoli NV konfliktu?? Dakujem
Ako ste na tom teraz so zavratmi? Stale ich mate?
@adulienka11111 dobrý večer. Ja som stále rovnako, už nevládzem. Objednala som sa na vyšetrenie do Motola, tam je špecializovaná ambulancia na poruchy rovnováhy, som na cakacej listine...Jedna neurologicka mi už povedala, že to vyzerá na ataxiu, lebo ja už mám problém fakt aj chodiť aj stat,neviem sa riadne udržať, druhá mi povedala, že si to nemyslí. NV vylúčili. S nervami som už v koncoch. A ešte som objednaná na genetiku.
@kiwwi
Ja som vyzerá zo všetkého vonku.
Trvalo síce vyše roka, ale vydržala som.
Mám síce ešte akési pozostatky chrapčania tkanív v šiji a takisto pulzovanie v uchu ale nestabilita, nemôct prejsť pár metrov vymizli.
Takže vyskúšajte si nasadiť na 3 mesiace 16000 dávku denne vitamínu D, potom sa nechať na neho otestovať.
Takisto minimálne polovičku ktoréhokoľvek antihistaminu denne dlhodobo.
Hádam pomôže.
@veronikahalt a nemozu take vysoke davky D čka uskodit? Odporucana je davka 4000 denne .. nebolel Vas zaludok, alebo nejake ine priznaky ste z vysokych davok nemala? Dakujem
@adulienka11111 Nič mi nebolo, konečne sa mi postupne začalo uľavovať.
Vyskúšajte a dajte sa potom otestovať.
👍

@adulienka11111 ja sa už cítim celkom fajn.
11 mesiacov ma to držalo.
Doteraz tvrdím, že na nohy ma postavili vyššie dávky vit D, Urutal.