Čo znamenajú širšie subarachnoidálne priestory?
Otázka na neurológa
Ahojte , po nedávnom úraze som absolvovala CT hlavy a všetko bolo ok ale v správe bola poznámka ktorú som si všimla až doma a už som sa nemala kedy opýtať neurológa o čo ide. možno sa tu nájde niekto kto by mi vedel ako lajkovi vysvetliť pojem ,, širšie subarachnoid. Priestory vo vertixe neprimerane veku,,
Pýtala som sa na to obvodného ale nevedel mi povedať o čo ide ale napísal mi do karty že odpuruca to konzultovať s neurológom. Ja by som len chcela vedieť či je to niečo čo mi môže neskôr spôsobovať problémy alebo je to iba banálna záležitosť ? Nenájde sa tu niekto kto by mi to vedel vysvetliť ? Ďakujem
je tu skupina zdravotnici opýtaj sa tam tam su sami lekári.Rôznej špecializacie.
@alickapusinka vies mi poslať link prosim ?
tu kde je skupiny si daj zdravotnici a vstup do skupiny.Mala si mozgovu príhodu alebo nabeh.
tu kde je skupiny si daj zdravotnici a vstup do skupiny.Mala si mozgovu príhodu alebo nabeh.
@alickapusinka už mám ďakujem veľmi
@alickapusinka pise ze po uraze. Babka mala subarachnoidalne krvacanie do mozgu tiez po nehode
@alickapusinka pise ze po uraze. Babka mala subarachnoidalne krvacanie do mozgu tiez po nehode
@e1i ale nepíšu že krvácanie iba že mám širšie priestory.
Tie z niecoho vzniknu. Dcera predcasna mala napr tiez zakrvacanie po narodeni a mala rozsirene komory.
Mohlo tam byt predtym,teoreticky a preto ostali rozsirene ale to ako laik si myslim
Tie z niecoho vzniknu. Dcera predcasna mala napr tiez zakrvacanie po narodeni a mala rozsirene komory.
Mohlo tam byt predtym,teoreticky a preto ostali rozsirene ale to ako laik si myslim
@e1i fuha tak to ma nepotešilo . A to môže spôsobiť nejaké komplikácie ? Respektíve upravilo sa to dcérke ?
Ano
Ano
@e1i No mňa dosť boli hlava stále ale na traumatologii povedali že som ok , tak teraz neviem či sa toho báť alebo veriť doktorom. 😵💫
Konzultuj s neurologom
Konzultuj s neurologom
@e1i písala som do skupiny a čo najskôr skúsim určite neurológa. Ďakujem

je tu skupina zdravotnici opýtaj sa tam tam su sami lekári.Rôznej špecializacie.