icon

Čo znamenajú výsledky moču?

2reperka55
9. máj 2025

Dobrý deň chcela by som sa informovať som v zahraničí momentálne mala som bolesti pod bruškom tak som si urobila odber mocu prišli mi výsledky ale z tým že som na dovolenke tak nerozumiem tomu výsledku prosim vas nenašiel by sa tu nejaký urológ ktorý by mi vedel povedať čo znamenajú tieň výsledky ?

Leucocytes 40 x10 ^6 /L (N.R. <10)
Erythrocytes 90 x10 ^6 /L (N.R. <10)
Epithelial 30 x10 ^6 /L

Budem vam zato veľmi vďačná , určite keď sa vrátim domov pôjdem k lekárovi len mám strach čo to znamená veľmi pekne vam ďakujem

taktotedanie
9. máj 2025

@2reperka55 ze mas zapal mocovych ciest, na tvojom mieste to riesit okamzite , aj v zahranici su lekari

2reperka55
autor
9. máj 2025
@taktotedanie

@2reperka55 ze mas zapal mocovych ciest, na tvojom mieste to riesit okamzite , aj v zahranici su lekari

@taktotedanie riešila som to hneď dali mi antibiotiká ďalšie vyšetrenia sa dlhšie čaká 😓 preto som z toho nervózna

taktotedanie
9. máj 2025
@2reperka55

@taktotedanie riešila som to hneď dali mi antibiotiká ďalšie vyšetrenia sa dlhšie čaká 😓 preto som z toho nervózna

@2reperka55 dober antibiotika, kontrola mocu o cca 7-10dni po dobrati ideal ak by si mala moc na K+C teraz nasadili antibiotika na slepo tak snad sa trafili