icon

Coaxil na úzkostnú poruchu

jessi06
1. feb 2023

Dobrý deň užívate niektorá toto antidepresívum? Skúseností?

jessi06
autor
28. feb 2023

@zobaka aj ja bývam unavená plus teraz tie oči celé zle

jessi06
autor
28. feb 2023

@zobaka skúšala si aj magnézium?

zobaka
28. feb 2023

@jessi06 ano, mam malo zeleza

zobaka
28. feb 2023

@jessi06 mam doma Magnosolv, ale nepouzivam ho, mam nizky tlak, netreba mi ho v podstate, to s ocami bude z niecoho ineho, kup si hydratacne kvapky

jessi06
autor
1. mar 2023

@zobaka bola som v druhej optike tam mi zmerali zrak mam mat slabšie okuliare nez mam. Takže tam je asi problém a očný mi povedal úplne niečo iné ze ta bolesť nebudem očami a čim iným keď ma bolia oči dnes sa už nedá veriť nikomu.

jessi06
autor
1. mar 2023

@zobaka jaj tak užívaš niečo nato?

livuik
13. mar 2023

@jessi06 @zobaka čaute baby. Jak sa máte? 🙂

zobaka
13. mar 2023

@livuik ahoj, no popravde nic moc a ty?

jessi06
autor
13. mar 2023

@livuik ahoj pomaly sa to ako tak zlepšuje a ty??

zobaka
13. mar 2023

@jessi06 ja mam nejaky prepad asi, vzdy ked mam pms velmi sa mi zhorsi stav, ale stale cakam na lepsi ucinok ad

livuik
14. mar 2023

Ja sa mám dobre. O pár dní mi končí RD tak sa aj celkom teším na zmenu, ale aj ľúto mi trochu je 🙂 pričom som toho doma mala už plné zuby 😁 @jessi06 Super. Teším sa, že si vydrzala. Vedľajšie účinky už nemáš? Čo tie oči? @zobaka vieš čo PMS aj mňa vytrapilo. 4 dní som bola taká kadejaka. Až som sa zľakla, či sa mi nepohorsilo. Ale nikdy som nemala dobre PMS úprimne. Teraz sa len viac pozorujem 🤷🏻‍♀️

jessi06
autor
14. mar 2023

@livuik okrem únavy nemám žiadne vedľajšie účinky zrejme aj predtým mi to robil spitomin a nie antidepresíva. Začala som 3 týždeň z celou tabletou ešte účinok nepocítujem úplný a tiež mam svoje dni tiež sa mi stav zhoršil. Oči dobre mám nové skla aj dioptrie ďakujem za opýtanie. A ty ako??

jessi06
autor
14. mar 2023

@zobaka tiež to mam tak už berieš dlho tie AD nie?

jessi06
autor
14. mar 2023

@livuik ešte berieš lieky? AD? Kedy ti zabrali?

livuik
14. mar 2023

@jessi06 tak ja som začala v januári, takže ešte ich aj nejakú dobu brat budem. Alventu a na noc trittico, ale len 1/3 a to už budem čo chvila vysádzať. Po 3tyzdnoch prišli prvé zlepšenia, ale to bude možno aj tým, že mi dal to trittico a po vyše 2m som konečne začala spať a nebudila sa v noci v panike. Začala som mať viac energie a vtedy mi prešli hlavne ranné úzkosti, pretože po tej noci sa to vždy na mňa ráno zasypalo a trvalo celé doobedie kým som sa spamatala. A po 6t mi ostalo úplne dobre. Úzkosti nemávam vôbec, som plná energie, cvičím, chodím von, na výlety, venujem sa deckam a nebývam nervozna... Cítim sa znova sama sebou 😊

jessi06
autor
14. mar 2023

@livuik super a mávaš k AD len to tritico? Na mam atarax a xanax psychiater mi odporúča už pomaly vysadzat xanax no sem tam si dám polku tablety ešte keď tu úzkosť cítim moc. To tritico máš len na spánok?

zobaka
14. mar 2023

@livuik no ja mam dost strasidelne PMS 😲 ja sa ani nespoznavam, uplne dno depresie, chcem sa ist dat preklepnut este na endokrinologiu pre istotu

zobaka
14. mar 2023

@jessi06 neviem asi dva mesiace? u mna bol nastup ad okolo 8 tyzdnov

zobaka
14. mar 2023

Baby a nemavate hororve sny? lebo co mne sa dokaze snivat to snad ani nie je mozne

jessi06
autor
14. mar 2023

@zobaka nie ale vnoci sa budím nemám kľudný spánok

jessi06
autor
14. mar 2023

@zobaka to už by si mala cítiť plný úcinok liekov nie?

zobaka
14. mar 2023

@jessi06 ja tiez

zobaka
14. mar 2023

@jessi06 nemyslim si, mne nikdy ad nezaberali rychlo, vzdy az po case a niektore druhy vobec..ono je to zlozite, nie je to ako nadcha, ze to prejde lusknutim prsta, stale mam uzkost

jessi06
autor
14. mar 2023

@zobaka to sme dve. Iha a ne premýšľal lekár ti vymeniť?

zobaka
14. mar 2023

@jessi06 tak ja uz tento rok mam xy-te...uz som vyskusala skoro vsetky druhy, uz velmi nemam na vyber

livuik
14. mar 2023

@jessi06 trittico je tiež AD, len nočné 😁 ja som mala lexaurin, ale počas dňa som si ho nedávala. Len v noci, keď už som bola fakt zufala. Odkedy mám to trittico som ho ani nevidela. @zobaka práve po tom tritticu mám brutál sny. Aj hodinu si pamätám a detaily, jak keby film v noci sledujem. Nočné mory, ale nemám, ani som nemala. Ja som tak málo spala, že nebolo kedy asi ani snívať 🤷🏻‍♀️

zobaka
14. mar 2023

@livuik ja beriem len ten Escitaloporan a teda take divociny, ze sa zobudim a trepe mi srdce z tych hororov, fakt des a nie si unavena z Trittica? co mas este k nemu ake ad

jessi06
autor
14. mar 2023

@zobaka chápem neskúšala si ktomu ešte nejaké anxiolytikum?

jessi06
autor
14. mar 2023

@livuik takze máš dvojo?

livuik
14. mar 2023

@zobaka nie som vôbec, ale ja beriem len 1/3, takže môže to byť tým. Doktor hovoril, že to je mini davka. Alventu mám.