Coaxil na úzkostnú poruchu
Dobrý deň užívate niektorá toto antidepresívum? Skúseností?
@zobaka ja mám mrtvolne nízky tlak, takže ak zvyšuje to mi neuškodí 😁 s tým tritticom to bolo horšie, ale ako som spomínala len týždeň. A vôbec mi nezvyšuje úzkosť. Ak myslíš to že vychytáva non adrenalín , tak to robí až vo vyšších dávkach. Ono aj v letáku je max dávka iná pri uzkostiach a iná pri depresiách. Cca 2 mesiace ju beriem.
@jessi06 čo som aj čítala, tak áno. Ono vo vyššej dávke úplne zlomí človeka. Ja som si raz omylom dala celý, miesto lieku na alergiu ráno. A ja som pol dna nebola schopná otvoriť oči a prejsť pár metrov. Takže počas dňa si to neviem moc predstavit. A tá 1/3 je slaba, aby to bol jediný liek.
@livuik tak to si viem predstavit, to je driják na den absolutne nie, mne ked ho dali prvy krat som myslela, ze som sa snad otravila, na dalsi den som nebola schopna prejst par metrov, uplne spotena a mimo som bola, jedine pred spanim aj to musi cloveku sadnut
ta Alventa vyzera fajn, ja tiez potrebujem nieco co ma vytrhne z tej zivotnej letargie
@zobaka no ja poznám človeka čo s ňou má výborné skúsenosti aj pri uzkostno- depresívnej poruche a tiež mal problém nájsť niečo čo mu zapasuje. A to on mal kadejaké vedľajšie účinky. Z cypralexu mal halucinácie, po brintelixe depersonizaciu a derealizaciu, elicea nič zle ale ani extra nepomohla a ešte kadečo.
@jessi06 opisala by som to tak, ze som ako omacka....proste je mi jedno, ked mam niekam ist posnazim sa a idem proste lebo musim. Ale doma "nerobim nic"... Mame poriadok, lebo sme poriadkumilovni, ale napr na susiaku veci by som mala aj rok🤦♀️🤦♀️🤦♀️a tak... Prostw extremne sa citim flegmaticka.
@jessi06 prave sa chystam k dr, to riesit. Dnes som si ju nedala a citim sa ovela lepsie. Ale ja musim daco brat, lebo mito proste nefunguje v hlave ako ma🥴
Proste som depresivna a radsej dokonca zivota budem daco brat, ako zit ako pred tym ked som nevedela, ze som chora. Neskutocne som trpela 5 rokov minimalne..
😔Postupne som sa uplne prestala smiat, a radovat... Az som skoncila tak, ze som prestala jest, schudla 8 kg a skoncila v posteli na pn. Nebola som wchopna spravit nic..
Je mi omnoho lepsie co sa vsetkeho tyka. Ale ta unava je strasna.

@jessi06 Frontin beriem, len ked mam vyslovene uz tak uzkostny zachvat, ze je mi fyzicky zle, co sa mi stava prave pocas PMS, inak nie