Coaxil na úzkostnú poruchu
Dobrý deň užívate niektorá toto antidepresívum? Skúseností?
@dorinecka45 Ahojte ja už neužívam žiadnu chémiu len prirodne nastastie mi je dobre 🙂lebo ma stále bolia oči a áno aj z tých liekov na psychiku povedala aj očná. Vy ste ako na tom?
@jessi06 no ja teda zatial beriem polovicku toho fluoxetinu a citim sa trosku unavene, ako keby na mna nieco liezlo.mam take zivsie sny, niekedy mam problem zaspat.ale co sa nalad tyka tak trosku je to stabilnejsie.3 dni ma velmi hlava bolela ale to uz preslo.mam sucho v ustach ale aspon viac pijem. A co prirodne beries? Myslim ze tu si mozme tykat ;)
@dorinecka45 áno môžeme. Gs dormian, relaxa rapid na spanie melatonin.Vsetko prírodne bez vedľajších účinkov 👌
@jessi06 tak to je super ze ti to funguje ;)
@dorinecka45 Fluoxetin je vlastne Prosac, neviem ani k comu ho prirovnat, berie kamos je spokojny v ramci moznosti s nim
@derdia vychytavace adrenalinu mozu robit nechut do jedla, ja som nejedla pri Elontrile, teraz sa mi zial chut do jedla vratila, cize musim rozmyslat co jem, dnes som mala spodny tlak vysoky, isla som par zastavok pesi plus stres u dr. tak snad je to len narazove a ano..tiez som mala extremnu zapchu pri Elontrile aj Coaxile, aj vnutornu nervozitu vecer, sice ako pises adrenalin ma nakopol, ale az prekopal by som povedala. S Escitalopramom som taka kludnejsia, ale zivam cele dni :( ale to asi aj bez neho
@dorinecka45 áno teším sa ze nemusím do seba dávať chémiu.
@dorinecka45 napíš potom ako sa cítiš pri ňom, som pozerala nedávno jeho príbalový leták, keby naaahodou bolo treba meniť ad 🙃
@zobaka ahoj, vies co, asi dobre.len viac spim, teda uz nemam problem zaspat a mam take zivsie sny.normalne sa aj tesim ze jaka bobost sa mi zas bude snivat 🤣 okrem toho nic ine asi.menej sa prejedam blbostami a celkovo sa citim celkom fajn.dakujem 🙂
Strasne vela ludi ma po covide a ockovani hlavne tej tretej akoze posilnuucej velke problemy, mne gonartroza ale na obidvoch kolenach, nemozem ani dlhsie sediet ani dlhsie sa prechadzat, stuhnutie kolien a bolesti, tiez donekonecna nechcem brat lieky na bolest a injekcie kolagen vobec nezabrali, otec po tretej davke operacia srdca umela chlopna a strojcek.Brat cukrovka, a co pocuvam dalsich tak mi je az zle ako im ockovanie proti covidu zmenilo zivot, aj psychicke poruchy, uzkost, depresie, fobie atd. No nezavidim ani lekarom co musia napravat skody po tych ockovaniach a velka ucta tym co to pripustia ze prave tie vakciny sposobili tieto zdravotne komplikacie.Okrem kolennych klbov som sa citil po tej poslednej /oslobodzujucej davke/ ako iny clovek, ako by vo mne niekto iny zil a nebol som to ja, uplne odosobnenie, este niekedy mavam od vtedy take pocity.Asi navstivim odbornika aj na tento problem, no pridalo mi aj to ze pred rokom umrela moja ex manzelka 50 rocna a nechala mi tu dceru, ktora vobec nejavi zaujem sa so mnou stretavat a ma tiez psychicke problemi ktore mala este pred tym ako jej umrela maminka. Teraz sa o nu bojim este viac, vobec sa mi neda s nou skontaktovat. A to som chlap a koli tomu si aj polacem ale co mozem urobit ked je uz dospela a asi si nepraje aby som ju akokolvek kontaktoval. Snad sa to napravi a spomenie si ze ma aj ocina.Pekny den Vam prajem vsetkym a vela sil a zdravia.

Zienky mne ale asi ta alventa, okrem toho, ze nie aom unavena nerobi dobre. Som depresivna, smutna, nejem. Dnes som zjedla len cerealie a polievku.
A mam strasnu zapchu... A absolutne bez spokojnosti aj taky tras ako keby. 🙄