Čoho príznakom je únava?
Unava je priznakom coho?
Vacsinou nezdravy pasivny zivotny styl, unavujuce jedlo, alebo nedostatok pohybu alebo nedostatok zeleza, ale mozu to byt aj zavaznejsie zdravotne problemy.
@ivkazba zivotosprava je az velmi dobra
Štítna žľaza
@stastna_mamicka ako zistim,ze je daco s nou?u obvodaka z krvi,ci?
Obvodná nech ťa pošle na endokrynologiu. Tam ti zoberú krv a buď je v pohode alebo nie. Ked nie dostaneš lieky : mozes mať zvýšenú alebo zníženu funkciu ;)
tehotenstvo
@3michaela23 unava je priznakom toho, ze si matka 😅 To mi povedala endokrinologicka, ked som sa stazovala na unavu....
@3michaela23 ako prvé anemia, ak máš silný menzes a potom štítna a potom také banality pitný režim, pohyb, pravidelná strava, cukor v krvi, hlavne nízky tlak môže spôsobiť únavu a stereotyp psychická unava
@simsalabim unava bola este aj zaslobodna
@luccija dojcim,takze menstruacia nie je
@3michaela23 tak si taký typ🙂sú takí ľudia ja mám kamošky, ktoré po nočnej nespia, pečú, športujú stále aktívne.To je aj temperament osobnost
@3michaela23 no mne toto povedala po vysetreniach, ktore nic nezistili... takze tak. Asi je normalne v urcitom veku pocitovat unavu skor, zeny citlivo reaguju aj na hormonalne zmeny... mna od unavy obcas az mdloby obchadzali. Kazali mi uzivat magnezium a mdloby presli. Unava.... ani nie. Ale ja som vstavala do prace o 5, co je uplne proti mojmu biorytmu, tak aj tomu to pripisujem.
@simsalabim to je veľmi dôležité každý má iný biorytmus.A veľa ľudí malo hodín spí
@luccija to ano. Biorytmus je dolezity a asi naozaj aj to, ze som mamou. Spanok je u mna odvtedy, co sa mi narodilo prve dieta, vyslovene plytky. Zobudi ma aj ked si pavuk prelozi nohu cez nohu. A manzel hovori, ze mam jedno oko vzdy pootvorene 🤦♀️ Asi som podvedome v strehu, a zrejme to aj nejako vnimam, co vidim, lebo som sa napr zobudila na to, ako nam na dovolenke vletel a sadol na obraz na stene netopier a podobne pikosky 😂
@3michaela23 ja bývam unavená poslednu dobu ale mám malo železa + dnes mi skončila menstruscia tak možno aj kvôli tomu prave
@3michaela23 definuj veľmi dobrá životospráva.
@3michaela23 koľko spíš? Spiš kvalitne? Strava? Stres? Oddych? Šport? Príroda? Pohoda? Relax?
Otazka za sto bodov 😂😂😂
Unava je priznakom vsetkeho 😁 mozes byt chudokrvna, prepracovana, mozes mat HIT, ABKM, celiakiu, byt matka, mozes vela sexovat, malo spat... a x milion dalsich diagnoz...
Nedostatok vitamínu D. Ja to mam pravidelne zimu, jar. Pride leto a všetka únava zmizne 🙂 neverila som tomu, kym som si to neodsledovala sama na sebe.
@3michaela23 chudokrvnosť.

Stoviek zdravotných problémov... Alebo len zlej životosprávy.