Coronavirus - kedy to už skončí ? čo je za tým ??
ahojky ako to zvádate vy ?? už sa to nedá ani počúvať kedy sa to podľa vás skončí ?? už to trvá od decembra. ja bývam v Nemecku strašne sa bojím čo bude dalej verím že sa nenakazím ani moja rodinka mám 26r. a 2 deti a už mi to lezie všetko na hlavu syn doma nechodí do škôlky bojím sa prechádzať nikde nechodíme len nutne ak treba v júni ideme ma dovolenku španielsko čo si o tom myslíte do júna to prejde ?? kedy sa to skončí ?? Kto alebo čo je za tým niekto to vypustil amerika ?? alebo je to zo zvierat ? majú už protilátku alebo nie ?? alebo je to náš koniec ??? mám strach !!!
https://www.aktuality.sk/clanok/771975/v-domace...
Europania doplatia na svoju hlupost. Miesto toho, aby sa informovali, zostali doma, neroznasali to, zacnu spekulovat, roznasat hoaxy, poplasne spravy a rozmyslat, ako obist nariadenia.
moja onkologička mi poradila, že nemám chodiť von
@nadaa1 pozerala som video jedného virológa - čím budú tvrdšie opatrenia a ľudia disciplinovaní, tým skôr to skončí....zároveň ale upozornil na fakt či väčšie štáty dajú prednosť ľuďom alebo bude prvoradá ekonomika.....ideálne by bolo všetko zavrieť na 2-3týždne a každý len doma ale to je nereálne, keďže by boli obrovské ekonomické škody...ono fakt, že zavreli školy je ok, ale čo z toho keď aspom jeden z rodičov chodí do práce, v tých veľkých fabrikách či firmách/inštitúciách sa to roznáša jedna radosť.....
Zdravím,chcem sa opýtať,som doma na ÚP,manžel bude musieť ostať doma z roboty kvôli Corona....chcel by ísť na očr so synom,no neviem,či má na to nárok, vďaka
Zdravím všetkých.
Informáciu, ktorú som obdržal v posledných dňoch sa týka nových frq pre zapper /SRZ/ a RPZ-14-15.
Frekvencie pre coronavírus COVID-19 sú 188,5-190,5 kHz pri posuve 1Hz čas 33 minút 20 sekúnd.
Oficiálne však nemám potvrdené otestovanie v reále, takže čakám, kto bude ako prvý úspešný z celých Čiech alebo Slovenska.
hladat z coho to je je nie ze zbytocne, no ludia tu sa len tak k odpovedi nedostanu, najdolezitejsie teraz je en to sa spravat zodpovedne, aby sa to to cele, co najrychlejsie skoncilo