icon

Coronavirus - kedy to už skončí ? čo je za tým ??

nadaa1
12. mar 2020

ahojky ako to zvádate vy ?? už sa to nedá ani počúvať kedy sa to podľa vás skončí ?? už to trvá od decembra. ja bývam v Nemecku strašne sa bojím čo bude dalej verím že sa nenakazím ani moja rodinka mám 26r. a 2 deti a už mi to lezie všetko na hlavu syn doma nechodí do škôlky bojím sa prechádzať nikde nechodíme len nutne ak treba v júni ideme ma dovolenku španielsko čo si o tom myslíte do júna to prejde ?? kedy sa to skončí ?? Kto alebo čo je za tým niekto to vypustil amerika ?? alebo je to zo zvierat ? majú už protilátku alebo nie ?? alebo je to náš koniec ??? mám strach !!!

Strana
z4
majkeel
Autor odpoveď zmazal
majkeel
13. mar 2020

https://www.aktuality.sk/clanok/771975/v-domace...
Europania doplatia na svoju hlupost. Miesto toho, aby sa informovali, zostali doma, neroznasali to, zacnu spekulovat, roznasat hoaxy, poplasne spravy a rozmyslat, ako obist nariadenia.

eliska13
13. mar 2020

@anjika44 na to, že učiteľka, matka, a prešla si si rakovinou máš čudné otázky.Taku otazku by som čakala od malého dietata

anjika44
13. mar 2020

moja onkologička mi poradila, že nemám chodiť von

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
oira
13. mar 2020
mogaa
13. mar 2020

@nadaa1 pozerala som video jedného virológa - čím budú tvrdšie opatrenia a ľudia disciplinovaní, tým skôr to skončí....zároveň ale upozornil na fakt či väčšie štáty dajú prednosť ľuďom alebo bude prvoradá ekonomika.....ideálne by bolo všetko zavrieť na 2-3týždne a každý len doma ale to je nereálne, keďže by boli obrovské ekonomické škody...ono fakt, že zavreli školy je ok, ale čo z toho keď aspom jeden z rodičov chodí do práce, v tých veľkých fabrikách či firmách/inštitúciách sa to roznáša jedna radosť.....

sisaka
13. mar 2020

Dobrá správa: Kanadskí vedci izolovali vírus

anjel65
14. mar 2020

Zdravím,chcem sa opýtať,som doma na ÚP,manžel bude musieť ostať doma z roboty kvôli Corona....chcel by ísť na očr so synom,no neviem,či má na to nárok, vďaka

matway
15. mar 2020

Zdravím všetkých.
Informáciu, ktorú som obdržal v posledných dňoch sa týka nových frq pre zapper /SRZ/ a RPZ-14-15.
Frekvencie pre coronavírus COVID-19 sú 188,5-190,5 kHz pri posuve 1Hz čas 33 minút 20 sekúnd.
Oficiálne však nemám potvrdené otestovanie v reále, takže čakám, kto bude ako prvý úspešný z celých Čiech alebo Slovenska.

adelsa
15. mar 2020

@miriam11 uz maju vakcinu. To bol ich ciel. Vzdy pridu Amricania po funuse ked uz su krajiny v problemoch ako velky zachrancovia. Je to ich taktika vzdy to robili a budu robit.

marca12
15. mar 2020

@adelsa ani tak nie. Vakcina sa testuje a kym bude pouzitelna moze prejst aj rok. Bohuzial to nefunguje tak,ze ihned podavaju masovo vsetkym nakazenym. Najskor ju testuju,niekolko mesiacov sleduju dosledky vakciny na ludoch a az potom uvidia,ci je pouzitelna alebo nie.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
jamabe
16. mar 2020

@matway prosím ta.. co to znamená? ako laik nechápem..

luccija
16. mar 2020

@tslobik šírenie hoaxu je trestne.Snad tomu neveríš?

tslobik
16. mar 2020

@luccija verím

luccija
16. mar 2020

@tslobik tak to je smutné.Co nevidíš, že celá stránka je konšpiračná?

tslobik
16. mar 2020

@luccija nech si každý verí čomu chce. Kľudne nech si veria tomu, že je to z netopierov.

lucks6
16. mar 2020

hladat z coho to je je nie ze zbytocne, no ludia tu sa len tak k odpovedi nedostanu, najdolezitejsie teraz je en to sa spravat zodpovedne, aby sa to to cele, co najrychlejsie skoncilo

matway
16. mar 2020

@jamabe je to v podstate šarlatánstvo zo strany kontroverznej medicíny...je to bioreezonacia

luccija
17. mar 2020

@tslobik na TA3 bola o tom reportáž, že je to hoax

luccija
17. mar 2020
tslobik
17. mar 2020

@luccija Veď povedala, že vírus je umelo vytvorený.

Strana
z4