icon

Covid-19

11. apr 2023

Baby ktoré dostali teraz kovíd ako ste to prokonaly, koľko dní do trvalo... Ja zatiaľ boľavé hrdlo, upchatý nos, a suchý kašeľ...
Ešte jedna otázka mám dcérku 2.
Mesačnú nakázenú koľko dní trvá len mi teplotuje ale dneska sa má už lepšie...

ildiko36
11. apr 2023

Neboj sa bude to v poriadku o par dni..napis mi ip..poslem ti nieco , nie je to o nic horsie ako chrypka, len urcity ludia z toho zarabali ale sakra

ildiko36
11. apr 2023

Ked tu napisem oficialne tak mi zmažú spravu

aalt
11. apr 2023

@ildiko36 jasne, iba chrYpocka. Kolegini na to umreli behom mesiaca mama aj manzel, ta by s Tebou suhlasila...
Nepodcenovat, vylezat, teraz uz nebyvaju tazke priebehy, hlavne ak ste mladi a inac zdravi. Zvycajne priznaky len par dni, ale po prekonani este moze byt dlho unava.

jamimo
11. apr 2023

@aalt presne tak... mne zomrela dobrá kamarátka, 43 rokov 😢 fit baba, športovkyňa, večne usmiata. Už len v úcte k zosnulým a pozostalým v celej spoločnosti by som sa zamyslela nad takým vyjadrením...

ildiko36
11. apr 2023

@aalt no moja starka je 84r pani a ani chripočku nemala celí život nie že covid..Záchranári ju zobrali na covid odd s vredom predkonia že jej praskla žila.Keby ze nie som zachranarka a neurobím cirkus tak starku dostanem po par dni v čiernom vreci domou.Neže nebola pozitívna ale ani náznak choroby nemala a už chyrurg jej vypísal liecbu venozne na ço bola starka alergicka..
Načo nas učia hypokratovu prísahu keď určitý ludia to nedodržia

autor
14. apr 2023

@aalt. Aj moj starky zomrel na Covid tak viem čo to je..Ale prekonali sme to cena rodina, a dcerka je vdaka bohu uz zdravucka a je doma🙂..