icon

Covid-19 u 82 ročnej babičky

devilka1
28. jan 2022

Ahojte moja babka 82r ma 3 dni pozitivny test...dva dni vracia vo zje to ide von...dnes jej dr predpisal tie lieky nove na coronu..vecer o 8 berie prvylrat4 tabletky...len co s tym vracanim len spi nic nechce vodu pije ale ide to von:/ mal niekto taky priebeh treba len vyčkat ci uz radsej zavolat sanitku?? Sme zufali doma

betulinka1
28. jan 2022

@devilka1 zavolajte sanitku nech jej daju infuzie. Ak ma ma dobru saturáciu nechaju ju doma. Tu na koniku ti nikto neporadí ale ak 3 den neprijma aspon 1liter vody, moze to byt pre nu definitívne.

evica17
28. jan 2022

@devilka1 tekutiny su zaklad. Ak.ani tie neudrzi a ma.moc.tmavy, tak zavolate si.pre istotu sanitku, nech infuzky daju aspon a ju zavodnia.

madeline1
28. jan 2022

@devilka1 sanitku a do nemocnice, moze sa jej priebeh velmi rychlo zhorsit, ak bude v nemocnici pomozu jej najlepsie ako sa bude dat.

nique
28. jan 2022

Moj ujo 89r (2 davky ockovania), 2 tyzdne sa liecil doma. Necitil sa velmi tel, ale mal stale teplotu.. Nakoniec mu volali zachranku. Jednostranny zapal pluc. To bolo pred Vianocami, takze asi skor delta. Nastastie to zvladol a uz je doma.

cherry_cherry
28. jan 2022

Jednoznacne sanitku, rychlo sa takto dehydruje. Potrebuje infuzie. Drzim palce

fiafia
28. jan 2022

@devilka1 sanitku. Netreba čakať, preto je toľko vážnych prípadov, lebo sa riešia až pokročilé stavy

devilka1
autor
28. jan 2022

Uz sme volali tak pridu.....ma 3 davky ockovania aj tak ju to pohltilo a dava jej to zabrat... a to doniesla mala zo skoly a jejnič nie je......ja uz som z tych dvoch dni tak psychicky vycerpana 🙄😒nehovorim ako zle musi byt babke....ach....drzte palce 😒

bimbambim
28. jan 2022

Držíme palce nech je fit