icon

Covid a dlhodobé psychické problémy a neuro bolesti

18. dec 2020

Ahojte, je tu prosim niekto, kto prekonal Covid 19 a ma po nom dlhodobe problemy? Myslim napriklad psychicke ako uzkosti, depresia, posttraumaticky stres, nespavost a neurologicke problemy ako bolesti tela atd? Zaujimaju ma hlavne ludia ktorý nikdy take problémy nemali ale po ochorení alebo pocas ochorenia sa vyskytli.

Strana
z4
womankc
21. mar 2022

@zuzkomo hadam omikron bude už Ok. Snáď to zvládnete dobre . Ja som ho mala asi ako také horšie prieduškové ochorenie . Celkovo ešte tie priedušnicové zapaly sa mi akosi vracajú aj s traviacou sústavou ešte boj, a teda tá psychika ,ale teraz trochu lepšie je . a teda tie neurologické bolesti to mám ramená, ruky , chrbtica, to ani nemám silu ešte riešiť . vy ste mala v tomto smere aký problém , čo vám pomohlo ?

iveta7677
21. mar 2022

@womankc suhlasím s vami.

zuzkomo
22. mar 2022

@womankc ja beriem magnézium a milgammu,napchavam sa vitamínmi. A beriem AD,kedze sa po covide rozbehli aj silné úzkosti a depresie.Zvazujem aj dáku fyzioterapiu. Chodím na psychoterapie.Neviem,čo ešte viac môžem pre tie moje nervy urobiť 🤪Neurologička je stále PN,takže som ešte nebola s výsledkami z MR abEMG,ale myslím,že už mi iné ani nemá čo dať.Akurat že by mi ešte odporučila dáke ďalšie vyšetrenia,keďže Covid mi spustil silnu tetaniu.Mali ste ťažké obdobie, prajem Vám veeeela síl,nech už je všetko len ok

womankc
22. mar 2022

@zuzkomo Ďakujem veľmi pekne a takisto prajem , čo najskôr zdravíčko v poriadku. Ja tiež psychologička, psychiatrička , vitamíny priebežne , milgamu si veru pridám . a tiež tu fyzioterapiu zvažujem aj ja , dostala som to doporučené a ešte čakám, ako mi zaberie psychol liečba už úplná , podľa toho ešte musím poriešiť traviacu, lebo to som mala najviac zasiahnuté - hlavu a brucho , to ide ruka v ruke , tých takých zápalov som sa do veľkej miery zbavila , ale kto to nezažíva, tomu sa to ťažko dá aj pochopiť . Prajem skoré uzdrvenie a krásne sviatky

iatakirus
Odpoveď bola odstránená
1stefi121
8. aug 2022

Mne schválili dokonca aj kúpele a začína liečbu milgamu injekcne a vitamíny C do žily. Famosan , ...konečne som našla dr a už mám aj čierne na bielom long covid

covidfyzio
Odpoveď bola odstránená
jaroy
6. mar 2023

@1stefi121 A uz vyliecena?

1stefi121
21. mar 2023

@jaroy nie kdeže beh na dlhé trate stále sa objavujú nové príznaky..

Strana
z4