icon

Covid v lete 2024: Aký je priebeh a symptómy?

12. júl 2024

Ahojte, neverila som vlastným očiam, keď som si urobila v noci len tak, test a na ňim z fleku 2 čiarky. Ďalší test, to isté.
Posledné 3 dni mi bolo zvláštne zle od žalúdka a zrazu suchý a veľmi dusivý kašel.
Neviem, aký variant je teraz “v móde”, ale cítim sa teda dosť zl a tieto horúčavy mi nepomáhajú.
Mali ste teraz niekedy covud? aký priebeg, koľki dní to trvalo?

taktotedanie
13. júl 2024

Susedna ulica bola cela v karantene, spolocne olavanie v bazene a grilovacka cca 20 ludi aj s detmi
Grcanie, hnacky. Teploty kasel

oxxi
13. aug 2024

Kolko dni trval covid u vás? My sme mali od piatka fakt vysoke teploty, sobotu ma tak bolela hlava a telo ze som fakt myslela ze umriem. Dnes je utorok teplota a bolesť ustúpila, ale mam asi najsilnejšiu nádchu v svojom živote 🙈🙈🙈
Ako dlho to držalo vás?

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
masinka
13. aug 2024

My sme mali cela rodina, baby horucky vyse 39 stupnov, prostredna 12 dni, zvysne dve cca 10 dni, brutalny kasel ktory presiel az pro ATB, prostredna nemala hlas takmer mesiac. Ja som mala teploty 6 dni, z toho 2 dni vyse 40, manzel mal "len" 38, ale on dostal hned ATB, tak jemu to rychlo preslo. Ja este po dvoch tyzdnoch ledva dycham a cele noci kaslem.

slavaf
13. aug 2024

@oxxi Ja som bola pozitívna 12 dní, ale príznaky som mala len prvé 4 dni - dosť silná bolesť celého tela, horúčky ale len 2 dni, bolesť hrdla a strašná bolesť dutín a hlavy. Na piaty deň už nič.

oxxi
14. aug 2024

@masinka Och tak tak vás to držalo ppriadn3 dlho. 🙈
Mne je už dnes podstatne lepšie, až na tu únavu a nonstop potenie a nádcha.

oxxi
14. aug 2024

@slavaf no tie dutiny tiez cítim poriadne.

tiezjedna
14. aug 2024

@taktotedanie v karantene?

taktotedanie
14. aug 2024

@tiezjedna no predsstav si
Aby to nesirili dalej medtzi dalsie deti a ludi

comi
14. aug 2024

Mala som nedávno . Trvalo to týždeň, a klasika bolesť chrbta kĺbov a príšerná bolesť hlavy , trochu sťažené dýchanie .

adr099
25. aug 2024

Ahojte chcem sa spýtať som tehotná v 6 mesiaci a dnes ráno som si robila test na covid ukázal sa pozitívny mám kašeľ sople a strašne mi je teplo neviem či mám ísť na pohotovosť alebo počkať do zajtra keď bude robiť moja gynekologička

jan123m
9. sep 2024

@masinka malý ste covid prvý krat ?

masinka
9. sep 2024

@jan123m nie, uz aj predosle verzie sme mali, ale vzdy taky mierny priebeh, trochu teplota, nejake bolesti svalov, ale ziadna drama, do tyzdna sme boli fit, toto teraz bol masaker, ja sem-tam kaslem este teraz a to som vybrala dvoje ATB.