Covid v lete 2024: Aký je priebeh a symptómy?
Ahojte, neverila som vlastným očiam, keď som si urobila v noci len tak, test a na ňim z fleku 2 čiarky. Ďalší test, to isté.
Posledné 3 dni mi bolo zvláštne zle od žalúdka a zrazu suchý a veľmi dusivý kašel.
Neviem, aký variant je teraz “v móde”, ale cítim sa teda dosť zl a tieto horúčavy mi nepomáhajú.
Mali ste teraz niekedy covud? aký priebeg, koľki dní to trvalo?
Kolko dni trval covid u vás? My sme mali od piatka fakt vysoke teploty, sobotu ma tak bolela hlava a telo ze som fakt myslela ze umriem. Dnes je utorok teplota a bolesť ustúpila, ale mam asi najsilnejšiu nádchu v svojom živote 🙈🙈🙈
Ako dlho to držalo vás?
My sme mali cela rodina, baby horucky vyse 39 stupnov, prostredna 12 dni, zvysne dve cca 10 dni, brutalny kasel ktory presiel az pro ATB, prostredna nemala hlas takmer mesiac. Ja som mala teploty 6 dni, z toho 2 dni vyse 40, manzel mal "len" 38, ale on dostal hned ATB, tak jemu to rychlo preslo. Ja este po dvoch tyzdnoch ledva dycham a cele noci kaslem.
@taktotedanie v karantene?
@tiezjedna no predsstav si
Aby to nesirili dalej medtzi dalsie deti a ludi
Mala som nedávno . Trvalo to týždeň, a klasika bolesť chrbta kĺbov a príšerná bolesť hlavy , trochu sťažené dýchanie .
Ahojte chcem sa spýtať som tehotná v 6 mesiaci a dnes ráno som si robila test na covid ukázal sa pozitívny mám kašeľ sople a strašne mi je teplo neviem či mám ísť na pohotovosť alebo počkať do zajtra keď bude robiť moja gynekologička

Susedna ulica bola cela v karantene, spolocne olavanie v bazene a grilovacka cca 20 ludi aj s detmi
Grcanie, hnacky. Teploty kasel