Covid - zadýchavanie a strata chute

18. nov 2021

Ahojte mala som pozitivny test na covid a uz týždeň som chorá, no teraz mi je uz celkom ok akurát jedina vec co ma trapi je to,ze mám vkuse také nutkanie akoby na kašeľ ale uz nekaslem tak, ako pred par dnami. Uz mam len taky suchy kasel. Len ma to tak šteklí a potom sa tak zadychavam akoby. A je to dosť neprijemne lebo ma z toho tlačí na hrudi potom.
Tiez inak ani nejak čuch nemám lebo skoro nic necitim a chuť tiež skoro vobec necitim, väčšinou citim len take výraznejšie chute aj to sladké skôr. Lenže tým,že to jedlo ledva cítim tak mi ani nechuti jest a potom si pripadam akoby som nic ani nejedla. Preto potom casto byvam hladná a potom ked mi skrka v bruchu tiez sa tak zadychavam a drazdi ma v plucach. A potom aj ked nieco zjem, stále citim taku prazdnotu v zaludku a aj na hrudi.
Mal to niekto? Co mi moze pomôcť? 😅😅

karolinka234
18. nov 2021

Vieš čo ber vitamíny, lieč sa ak máš ešte nutkanie na kašeľ, ja keď som prekonala covid, som mala ešte 2 mesiace problémy s dýchaním problémy s výdychom niekedy a hlavne som stále bola zadychana aj keď som prešla pár metrov.

evkamotka
19. nov 2021

Ja aom vobec nemala chut a cuch. Zo začiatku som nejedla ako ty, az ked mi skvrkalo v bruchu. Potom som tak z racionality zacala jest pravidelne akoby mi to chutilo :D a to bolo lepsie, skus

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luccija
19. nov 2021

Skús si vypiť kalciove injekcie nebude Ti tak dráždiť hrdlo a na kašeľ.Po covide som dlho mala pocit, že nevládzem zadycham sa a to som mala veľmi slabý bez teploty, kaslu