Čudné pohyby bez tehotenstva
Ahojte, mam uz tri týždne zvláštne pohyby v bruchu ( ako keď kope babo v tehotenstve) . Hlavne keď ležím, okolo pupka sa mi vyduje veľký kopec, ktorý následne zalezie. Niekedy pod pupkom, niekedy zarovno pupka, niekedy iba do ľavej strany, inokedy do oboch strán. Cítim aj taky tlak a keď sa pozriem na brucho, je to aj vidno :( Bola som u lekára, gynek. nič nenašiel, sono brucha všetko ok, ešte ma čaká gastroenterolog, neviem zatiaľ čo mi budu robiť (predpokladam, ze kolonoskopiu) a ešte nemám termín lebo u nás v meste sú termíny tak o pol roka..Musím skúsiť BA, tak zatiaľ zisťujem, či niektorá nemala podobný problém, aby som sa nezblaznila do toho vyšetrenia:((.
@lesiaoldi no mne creva zacali pred 3 tyzdnami dovtedy som to nemala zas takto kedze stolicu mam ok zevraj v moči mam citrobacter koseri tak mi dala atb ale este sa bojim ich uzivat v pondelok idem po kartu a idem sa objednat na kolono potom ti poviem ze kedy tiez som zvedava akoze co no vidis mozme byt radi ze si neuhradzame kazde sedenie u dr ako inde clovek si nenavybera 🤷♀️
lesiaoldi tak dnes som sa bola objednat na kolono a dali mi termin na 9.12 budem si platit taky plyn na uvolnenie a zmiernenie pripadnej bolesti ak budes mat sancu tak si to isto daj, napis ako si dopadla potom 😊🤞
@lesiaoldi no zevaj t je vsetko zo žlčnivych kamenov tak si vyber 😏 ja neviem ci to je ozaj z toho ale poviem ti 9.12 ak budem vediet uz nieco lebo vtedy mam kolono tak som zvedava co bude ,hadam budem mat este nejake vysetrenie aspon krv alebo sono alebo cosi no meviem musim len cakat....a ty uz si bola?
@lesiaoldi tak si super pochodila som ozaj rada som aj myslela na teba ze ako si dopadla ...ja sa trapim stale bola som dnes na gynde lebo som sa zlakla bolesti v lavo dole ako su vajecniky nastastie ma u nas v heliose vzali hned som mala obrovske stastie vysetril ma podla mna naj gynekolog dr. Krajkovič a zobral mi aj ster z krcka ,gyn som mala dobre tak teraz trpnem co ma boli ci creva ,žalúdok ci co zajtra by som mala mat termin na interne nech mi nejake CT alebonieco urobia lebo uz som zufala celkom a na psychike sa to krasne odraza ,este na sono papier si skusim vypýtať, musim sa doprosovat vysetreni aby somnou cosi robili som zvedava co bude dalej mam strach😭😭
@lesiaoldi no idem si teraz pre papier na sono a hned sa objednam ...najhorsie je to cakanie ...inak super ked narazis na taku dr lebo vacsina nad tym len mavne rukou a clovek ostane bezradny takze pokial ma tvoj problem riesenie tak parada ,vidis nie si 🤪 ja ti verím ze take problemy nie su na smiech ved sama tym trpim a moja rodina tiez 😏 boze ked sa mi tento problem dobre skonci tak im vsetko vynahradim 😄,najhorsia bezmocnosť toto uz len cakat a cakat fuuu ,urcite napisem ,Ďakujem za podporu 😘
@saska00 ahoj no takže gastro som mala ram 50% intolerancia na laktózu,to sa mi upravilo naštastie,koloniskopia v poriadku,scientigrafia žlčnika ukazala pomaly prietok žlče od pečene ale brali mi na gastre potom krv a ta bola v poriadku,20.7 mam MR brucha tak som zvedavá čo bude lebo cítim sem tam bolest hrubého čreva ,dost mi pomohol prášok Neem,ajurvédska medicína na druhý den čo som mala bolesti tak zmizli,jedla som ho dalej a ozaj sa mi dost polepšilo,mam ešte haritaki a šatavari,určite stoji za vyskúšanie možem len odppručit....takže teraz čakám len na to MR a uvidím čo bude dalej,môžem ti napísat potom ak chceš😉
@kate1711 ahoj 😊,no MR dopadlo dobre naštastie na obličke mam malu cystu čo je vraj normálne ale keď mi sestrička podávala výsledky tak povedala máte nález,som stuhla a čítala že 12cm cysta na pravej obličke,krvi by si sa mi nedorezala,nakoniec bolo z 12cm asi 12mm.Oni sa vraj pravidelne vo výsledkoch mýlia a namiesto mm píšu cm,Ďakujem pekne akože to môže aj vyrútit tých ľudí čo majú mm nálezy a oni im napíšu cm 🤦♀️🤦♀️🤦♀️,no teraz sa trápim zas s inými chorobami a čakám čo bude po liečbe, krásne sviatky budem mať 😒