icon

Cvičenie chrbtice s gumou

kinderkooo
15. aug 2018

Ahojte,prosím nájde sa tu niekto kto cvičí na chrbticu s gumou ? Ďakujem 😊

samko1
15. aug 2018

@kinderkooo myslíš SM systém? Ja cvičím 🙂

kinderkooo
autor
15. aug 2018

@samko1 Áno 🙂 davam si do poriadku chrbticu.Cvičím ešte len 2 dni a dnes si lahinam do postele s veľkými bolesťami je to normálne na začiatku + citim ako keby pálenie na chrbtici.

samko1
15. aug 2018

@kinderkooo ja chodím normálne k trénerovi. Cvičís sama doma?? Je možné, že niektoré svaly napinas inak ako treba. Alebo potom, že máš chrbticu fakt v zlom stave a teraz sa ti to ozýva ako si sa začala hýbať. Ja som na začiatku tiež citila chrbát ale nie moc silné bolesti a časom sa to krásne upravilo. Mne toto cvičenie veľmi pomohlo.

kinderkooo
autor
15. aug 2018

@samko1 Cvičím sama doma,ale všetko sme si pekne prešli s fyzioterapeutom aj sme spolu cvičili.A ak mám pravdu povedať áno chrbticu mám v zlom stave nakoľko mám už neskutočne závraty.Celá je stuhnutá,ochabnuté svalstvo a hrča za hrčou ..

samko1
15. aug 2018

@kinderkooo tak len vydržať a cvičiť ďalej. Výsledky stoja za to. Ja o chrbáte ani neviem, dokonca aj bolesti hlavy od krčnej chrbtice už sú stále menej a menej. Za mňa určite odporúčam...

tinka48
16. aug 2018

cvicim aj ja, je to super cvicenie, ked cvicim podstivo tak je pekne vidiet posilnene svaly na brusku ci chrbte. Ak niekto zacina s cvicenim je dobre cvicit pod dohladom fyzioterapeuta a pred zrkadlom aby sa odstranil chybny postoj, dolezite je spravne zasunutie brady pri cviceni a dychanie

kinderkooo
autor
16. aug 2018

@tinka48 Áno presne mi odporučil cvičiť pred zrkadlom a ukazovlai sme si hlavne aj dýchanie pri tom a celé sme si to prešli.Cvičím ešte len 3 dni,povedal že samozrejme začiatky budú bolieť predsa telo pracuje..Tak som zvedavá 🙂

solinkarka
16. aug 2018

@kinderkooo prosim ta s akou gumou cvicis?