icon

Cviky na uvoľnenie krčnej chrbtice

10. mar 2025

Ahojte, čo so skráteným svalom krčnej chrbtice? Poznáte nejaké cviky? Ďakujem

nikpa
10. mar 2025

Máš ich plný YouTube

autor
Odpoveď bola odstránená
autor
10. mar 2025

@nikpa myslíš, že som nehľadal? Sú tam rôzne cviky na krčnú chrbticu..ale nie na skrátený sval.

taktotedanie
10. mar 2025

Pokial mas akutny stav tak sa necvici

autor
11. mar 2025

@taktotedanie akútny stav to nie je.

taktotedanie
11. mar 2025

Tak pogoogli lepsie 🙂

autor
11. mar 2025

@taktotedanie mne to raz povedala na physio. Že mám ľavú stranu skrátenú..Bol som tam kvôli niečomu inému a toto mi zistili..žiaľ momentálna situácia mi časovo nedovolí cestovať do Ba na fyzio. Hľadal som ale všade je len na uvoľnenie chrbtice a podobne..Neviem, či mi pomôže má skrátený sval chrbticu uvoľniť. Keďže nie som odborník a nerozumiem sa tomu, chcel som poradiť tu, čo náhodou niekto nemá tiež skúsenosti so skráteným svalom.. Ale to aby typu googli mi fakt moc nepomôžu 🤷😟

autor
11. mar 2025

Keď viete, že na internete sú také cviky a chcete pomôcť, prečo mi neposlete link/y? Rady typu YouTube je toho plný alebo googli lepšie mi prídu skôr ako ponižovanie nie ako pomoc. Modrý koník je zase plný zlomyselnych ľudí

autor
11. mar 2025

rawmamka, ak ty si múdra keď lajkujes? Pošli mi teda aspoň 1 link, keď je toho plný YouTube. Veľmi som.zvedavy🙂😀

autor
11. mar 2025
cacianka
Autor odpoveď zmazal
autor
11. mar 2025

@cacianka ja potrebujem na skrátený sval, nie na uvoľnenie chrbtice, a hovorím, že som našiel len na uvoľnenie na YouTube. Takže lepšie treba čítať. A ja nevyčítam nič, len keď sa niekto ide robiť a ponižovať druhých, tak nech mi teda pošlú niečo, keď ja som taký hlúpy podľa vás. Ja som priznal, že sa v tom nevyznám nie som lekár ani fyzioterapeut, chcel som radu od ľudí, ktorí sa rozumejú alebo majú skúsenosť, nie od ľudí, ktori nemajú páru o tom tak isto ako ja a len chodia rýpať.. takže ty prrrrr.

autor
11. mar 2025

@cacianka záťaže sa niekto nerozumie niečomu potrebujem iróniu? Ja nie som lekár ako som spomínal..a nemyslím si že som hlúpy keď sa niečomu nerozumiem. Neviem všetko ako zjavne vy všetci

autor
11. mar 2025

Videl som tu na MK veľa diskusii keď človek potreboval nejakú pomoc ohľadom niečoho a keď vedeli poradiť poslali linky. Ale ako hovorím, keď vedeli. Nežobrem linky, len som chcel dokázať, že nemáte páru tak isto ako ja a idete má ponižovať. A dorazilo má, že lekár mi napíše googli lepšie. To je asi potom taký istý dr. Google ako ja 😀 máme tu dobrých odborníkov na SVK. Potom choď doktorovi. Kokos

cacianka
Autor odpoveď zmazal
autor
11. mar 2025

@cacianka za tie tvoje rady ti ďakujem..Ale bolo tam veľa neopodstatnených rypani ohľadom mojej osoby. Keby mi napíšeš pekne len tie rady by som to napísal ďakujem. Ale za to že potrebujem iróniu a podobne ponižovanie len preto že sa nevyznám vo svaloch a fyzio to si podať nemusela

autor
11. mar 2025

@cacianka neviem čo stále spomínaš koleno

autor
11. mar 2025

@cacianka a toto čo spomínaš nie je základná biológia.

autor
11. mar 2025

@cacianka viem, že nemam cvičiť na koleno. Ale môžu existovať cviky, ktoré sú najúčinnejšie na skrátený sval. A tie nepoznám. Chcel som radu a dočkal som sa len irónie, náznakov, že som úplný iqač a rád že m googlit. No ďakujem pekne. Snáď sem príde niekto normálny, kto bude chcieť pomôcť bez urážok. Alebo radšej zájdem tomu fyzioterapeutovi lebo tu to asi fakt nema zmysel, keď si ľudia chodia anonymne len zvyšovať sebavedomie a zo mňa tu robíte útočníka to je na tom asi najlepšie

cacianka
Odpoveď bola odstránená
autor
Odpoveď bola odstránená
cacianka
Odpoveď bola odstránená
autor
Odpoveď bola odstránená
cacianka
Odpoveď bola odstránená
autor
Odpoveď bola odstránená