icon

Cysta a prípravky na jej zmiznutie

mitka85
11. apr 2012

Ahojte.Viete mi prosim poradit? Pred dvoma mesiacmi mi neprasklo vajicko a z toho sa mi vytvorila cysta.neexistuje nejaky pripravok ktory by pomohol aby mi cysta sama zmizla a nemusela som ist na operaciu?

tinka_21
12. dec 2012

@grenka Mne cysta nepraskla, bola tam, a asi tam stále je, ale zmenšila sa... ale áno, pichnutie je väčšinou sprievodný znak toho, keď praskne.

grenka
12. dec 2012

@tinka_21 dik...a ten caj neviem ci sa len ma do ovulky pit ci aj po?

tinka_21
12. dec 2012

@grenka ja som ho pila stále, 3x denne, ten čaj pôsobí celkovo proti tvorbe nádorov a cýst... myslím, že tým nič nepokazíš, zvlášť keď ho nepiješ na litre 😉

grenka
12. dec 2012

@tinka_21 ja tiez iba 3x za den pijem...badam na sebe ze my aj vlasy prestali vypadavat neviem ci aj na to ma vplyv 😀

tinka_21
12. dec 2012

@grenka sú to bylinky, tak je to možné 😀 hlavne, že to pomáha 😉 a ak ti môžem poradiť... neviem ako sa stravuješ... vylúč mlieko, lebo to zahlieňuje organizmus, a bohužiaľ to vytvára pre vznik cýst priaznivé prostredie...

grenka
12. dec 2012

@tinka_21 praveze ja mlieko vobec..sem tam jogurt...uvidime v pondelok idem na kontrolu ci tam bude nieco menzes skoncil mozme sa pustit do snazilkovania

tinka_21
12. dec 2012

@grenka tak potom máš o starosť menej, lebo ja som mala veľkú spotrebu mlieka ;) a celkom mi to narušilo jedálniček potom ;) Tak budem držať palce, aby všetko bolo dobre, daj potom vedieť, ak budeš chcieť 🙂

chrumka
12. dec 2012

ahoj baby, chcem sa opytat, ked ste mali tu cystu, tak sa to prejavovalo aj nejakou bolestou ci vobec? Ci len tak nahodou vam to Dr. nasiel pri prehliadke?

grenka
12. dec 2012

@tinka_21 jasne dam vediet 😉

grenka
12. dec 2012

@chrumka ja som napr minuly mes po ovulke citila pichanie vo vajecniku a sla som minuly tyz na gyndu nech ma pozrie aj som jej povedala ze sa snazime a nedari sa nam,tak mi skontrolovala vajicka...teraz som dostala menzes ani neviem ako ked tam bola

hyta
12. dec 2012

@tinka_21 Mám cysty na prsníkoch, môžem poprosiť o aký čaj sa jedná?

chrumka
12. dec 2012

@grenka lebo ja uz druhy mesiac mam na pravej strane taky tlak, ci bolest ci ako to opisat, ale pocas menstruacie som to nemala, a ked mi skoncila tak zase. Ale teraz neviem ci mi to taha od chrbtice alebo ci to moze byt ta cysta a mne sa ku gynek dvakrat ist nechce 😒 Rozmyslam, ci to nemam fakt od chrbtice ked nosim maleho vzdy na jednej strane, uz je tazky.

tinka_21
12. dec 2012

@hyta Ajurvédsky bylinný čaj SHATAWARI... je na ňom anglický nápis "anticancer". Dá sa kúpiť aj v lekárni, stojí okolo 4 EUR.

hyta
12. dec 2012

@tinka_21 veľmi ďakujem za názov, hneď zajtra nabehnem do lekárne.

tinka_21
12. dec 2012

@hyta za máličko 😉 hlavne aby pomohol! 😉

ivec16
12. dec 2012

@chrumka ja som citila tlak ked sa mi cysta spravila, a bolest na konecniku ked som si sadala, ale to asi po 2 tyzdnoch preslo, a asi po mesiaci som sla ku gynekologovi a bola tam 8x5 cm, takze viem kedy sa mi spravila, citila som nafuknute brucho, ale telo si potom na to zvyklo a dalej som ju nevnimala, ani bolesti som nemala.

grenka
17. dec 2012

@tinka_21 ahoj idem sa pochvalit cysta uz neni 🙂 tak uvidime ci nam vyjde novorocny darcek 🙂

alubab
4. feb 2013

@tinka_21 Mohla by som niečo bližšie k tomu čaju.

jaruska12345
Odpoveď bola odstránená
jaruska12345
Odpoveď bola odstránená
jaruska12345
Odpoveď bola odstránená
regrutik
1. feb 2014

Ahojte ak mate podobný problém,tak mi napište prosím.som 2roky po cisarskom a našli mi těsně za jazvou cystu.a už ju mám asi rok,nezvacsuje sa ani nezmensuje,nemam bolesti.navrhli mi laparku,já sa alle bojím.chceme druhé dieta a vraj je to nebezpečné.mate takto skusenost,a riskli stě to niektora a napriek varovaniu otehotnela.dvaja nezavysli doktoři vravia operací a a moj,ze aj to je riziko,tak už neviem komu věřit.ani lieky mi nenavrhol,nic..kde som mala na vaječníku cystu dal mi llieky a bol pokoj.pomozte mi niekto.dík

regrutik
1. feb 2014

Ahojte ak mate podobný problém,tak mi napište prosím.som 2roky po cisarskom a našli mi těsně za jazvou cystu.a už ju mám asi rok,nezvacsuje sa ani nezmensuje,nemam bolesti.navrhli mi laparku,já sa alle bojím.chceme druhé dieta a vraj je to nebezpečné.mate takto skusenost,a riskli stě to niektora a napriek varovaniu otehotnela.dvaja nezavysli doktoři vravia operací a a moj,ze aj to je riziko,tak už neviem komu věřit.ani lieky mi nenavrhol,nic..kde som mala na vaječníku cystu dal mi llieky a bol pokoj.pomozte mi niekto.dík

grenka
29. mar 2014

@regrutik kup si propolisovi tinkturu alebo ak mas propolis tak kazde rano na lyzicku mne to pomohlo 🙂

golinka22
7. máj 2014

@grenka ta propolisova tinktura pomoze na cysty?

darzneba
7. máj 2014

@mitka85 mne zmizli aj komplikovanejsie od GYNEXU, lekar sa cudoval, ako je to mozne, aj ja som predtym bola operovana na rotujucu cystu, ale ked mam gynex, vsetko mi vzdy zahadne zmizne

grenka
8. máj 2014

@golinka22 ano pomohla🙂

golinka22
8. máj 2014

@grenka dakujem. tinkturu mam a este masticku kupim. a tinkturu si si ako davkovala???
Ja som uplne v soku ze mam cystu a velku... a doktorka mi predpisala antiku ale kedze pred rokom som musela ist na kyret a chceli by sme drobceka nerada by som zas davala antiku...

grenka
8. máj 2014

@golinka22 na rano na lacno po lyzicke...ak mas aj propolis od vcelara mozes aj ten 🙂 dufam ze pomoze....no ja som tiez nechcela antiku kedze sme chceli druhe 🙂

golinka22
9. máj 2014

@grenka ja mam od vcelara ty si mala odkal... dakujem velmi strasne moc.....