Cysta a prípravky na jej zmiznutie
Ahojte.Viete mi prosim poradit? Pred dvoma mesiacmi mi neprasklo vajicko a z toho sa mi vytvorila cysta.neexistuje nejaky pripravok ktory by pomohol aby mi cysta sama zmizla a nemusela som ist na operaciu?
ahoj baby, chcem sa opytat, ked ste mali tu cystu, tak sa to prejavovalo aj nejakou bolestou ci vobec? Ci len tak nahodou vam to Dr. nasiel pri prehliadke?
@grenka lebo ja uz druhy mesiac mam na pravej strane taky tlak, ci bolest ci ako to opisat, ale pocas menstruacie som to nemala, a ked mi skoncila tak zase. Ale teraz neviem ci mi to taha od chrbtice alebo ci to moze byt ta cysta a mne sa ku gynek dvakrat ist nechce 😒 Rozmyslam, ci to nemam fakt od chrbtice ked nosim maleho vzdy na jednej strane, uz je tazky.
@chrumka ja som citila tlak ked sa mi cysta spravila, a bolest na konecniku ked som si sadala, ale to asi po 2 tyzdnoch preslo, a asi po mesiaci som sla ku gynekologovi a bola tam 8x5 cm, takze viem kedy sa mi spravila, citila som nafuknute brucho, ale telo si potom na to zvyklo a dalej som ju nevnimala, ani bolesti som nemala.
Ahojte ak mate podobný problém,tak mi napište prosím.som 2roky po cisarskom a našli mi těsně za jazvou cystu.a už ju mám asi rok,nezvacsuje sa ani nezmensuje,nemam bolesti.navrhli mi laparku,já sa alle bojím.chceme druhé dieta a vraj je to nebezpečné.mate takto skusenost,a riskli stě to niektora a napriek varovaniu otehotnela.dvaja nezavysli doktoři vravia operací a a moj,ze aj to je riziko,tak už neviem komu věřit.ani lieky mi nenavrhol,nic..kde som mala na vaječníku cystu dal mi llieky a bol pokoj.pomozte mi niekto.dík
Ahojte ak mate podobný problém,tak mi napište prosím.som 2roky po cisarskom a našli mi těsně za jazvou cystu.a už ju mám asi rok,nezvacsuje sa ani nezmensuje,nemam bolesti.navrhli mi laparku,já sa alle bojím.chceme druhé dieta a vraj je to nebezpečné.mate takto skusenost,a riskli stě to niektora a napriek varovaniu otehotnela.dvaja nezavysli doktoři vravia operací a a moj,ze aj to je riziko,tak už neviem komu věřit.ani lieky mi nenavrhol,nic..kde som mala na vaječníku cystu dal mi llieky a bol pokoj.pomozte mi niekto.dík

@grenka Mne cysta nepraskla, bola tam, a asi tam stále je, ale zmenšila sa... ale áno, pichnutie je väčšinou sprievodný znak toho, keď praskne.