Dá sa vymeniť prasknutý zubný mostík za nový?
Ahojte...Dnes mi praskol zubný mostík. Do niečoho tvrdého som zahryzla. Trochu cítim že nedrží ako má. Samozrejme že pôjdem aj k zubárovi, ale mám otázku, dá sa vymeniť za nový? Že ho dajú dole a urobia nový? Ak áno, bude to bolieť? Zuby vedľa neho mám umrtvene. Bez nervov, z brúsene. Ďakujem za odpovede.
Ano, da sa. Ja som mostik menila
Dali mi dole stary, vsetko podczubami vycistili, urobili novy . Bola som napichana, takzr to az tak nebolelo, len tlak som citila a bolest ak inkekcia vysla.
@anonym_08f1f4 Ďakujem....ono horšie je že som do toho ešte tehotná, takže lieky na bolesť nemôžem. Ale tak čo už narobím. A odtlačky na nový robili hneď alebo museli trochu nechať upokojiť ďasná.
Otazka je v akom stave budu zuby pod nim, ci sa nejaky nezlomil…
@anonym_08f1f4 Ďakujem....ono horšie je že som do toho ešte tehotná, takže lieky na bolesť nemôžem. Ale tak čo už narobím. A odtlačky na nový robili hneď alebo museli trochu nechať upokojiť ďasná.
@evka066 no, tak mne dali dole, vycistili, poopravovali, do 2 hod.urobili nahradny a nasadili. Po 10 dnoch som mala uz uplne novy ,ktory len nasadili.
Ako to bude ubteba bez injekcie si nwviem predstavit, lebo to by som asi zdurnela od bolesti
@evka066 no, tak mne dali dole, vycistili, poopravovali, do 2 hod.urobili nahradny a nasadili. Po 10 dnoch som mala uz uplne novy ,ktory len nasadili.
Ako to bude ubteba bez injekcie si nwviem predstavit, lebo to by som asi zdurnela od bolesti
@slava76 tehotnym sa moze pichnut lokalna anesteza. Nie je dovod, aby ju nieco bolelo.
@slava76 ja som niekde čítala že injekciu môžem, len nie lieky od bolesti keď už budem doma ak to bude moc bolieť
Neboj sa, strhavanie vobec neboli. Mne moc nesiel dolu, tak ho zubarka rozvrtala. Nedala som si ani ziadnu injekciu od bolesti na to, dalo sa to vydrzat. Ani doma nebolelo, nebol potrebny ziaden liek proti bolesti.
Injekcia môže byt je aj bez adrenalínu a keď praskol mostík tak záleží ako a co tie zuby pod ním ako vyzerajú, lebo mostík sa nezlomi len tak, a keď tak sa nehýbe, treba ísť hneď zajtra. Dajú dole a uvidia co ďalej. Od bolesti len paralen
Prvy trimester paralen, druhy novalgin aj ibalgin, treti paralen. Nehovorim ze jest ako lentilky ale toto mozes.. som migrenik mam to odobrene od neurologa aj gynekologa

Ano, da sa. Ja som mostik menila
Dali mi dole stary, vsetko podczubami vycistili, urobili novy . Bola som napichana, takzr to az tak nebolelo, len tlak som citila a bolest ak inkekcia vysla.