Dá sa zmeniť osobnosť človeka?
Moze mi niekto pomoct zmenit svoju osobnost? Myslim od zakladu uvazovanie rozhodovanie vystupovanie vyjadrovanie celkovo to na co mam a to co chcem. Budem rada ak sa tu najde nejaky skoleny psycholog ale postaci mi akykolvek názor.
Ak sa zo zleho (sebeckeho lakomeho bezcitneho) cloveka moze stat niekto uplne iny (pracovity spoľahlivý rozumny laskavy obetavy) tym mam na mysli konkretny priklad koho poznam. Napadlo ma ci sa mozem zmenit aj ja?
Ak poznate charakteristiku oaobnosti tak som cisty flegmatik. U nas sa to povie mampičista ten co ma na haku. Lenze uz taka nechcem byt dost mi to roby problemi aj so vstahmi aj v pracovnom zaradeni... Idealna praca pre mna by bolo robit niekde upratovacku a o nic sa nestarat. No mam skolu na biznis manazera a chcela by som to zacat robit. Lenze s mojou lahostajnou povahou to bude tazke. Preto je na case nieco so sebou robit.
Da sa to?
Uz sa niekto z vas od zakladu zmenil?
Budem rada ak mi napíšete vase skúsenosti a nazory dakujem!

@zuzana76 no ja najčastejšie zanedbávam veci, čo sa mňa týkajú. Na deti myslím, aj na muža, len čo sa týka mňa, tak si poviem, že to som len ja, na seba nemusím tak myslieť...