icon

Dali ste si robiť prsia - silikóny na splátky?

vejkaajasminka
25. aug 2014

Ahojte zienky a mamicky 🙂 ... som tu nova,takze ak je tato tema moc nevhodna tak ma upozornite, no napriek tomu potrebujem poradit 😉 ... Som mlada mamicka, ktora ma 6mesacnu princeznu doma 🙂 ... Kojila som ju bohuzial lenm necele 4 tyzdne, lebo mliecko som zacala stracat :( ... ale za ten cas kojenia, sa mi prsia strasne zmenili 😒 ... ochabli mi, mam ich ovisnute a o 2cisla mensie :( ... chcela by som ten problem vyriesit, tym ze by som si ich dala spravit plastickym chirurgom ... Ale je to dost velka palka co sa tyka financii... a preto sa chcem opytat, ako zariadit aby mi ich spravili na splatky 🙂 ... viem ze sa to da, ale neviem co potrebujem aby to islo ...
. . . podla coho mi vypocitaju splatky ??? ako to vsetko predbieha ??? 🙂 ... prosim vas, s vetou ,,neoplati sa ti to dat robit ak chces este druhe dieta,, nemusite pisat. lebo neviem ci este budem moct mat druhe 🙂 ... dakujem Vam vopred za rady a odpovede 🙂 ...

Strana
z2
ladyanne
23. mar 2018

Na splátky sa prsia dajú vziať, neni to moc lacná záležitosť a povedala by som že to už celkom dosť kliník umožňuje. Taktiež som si prsia brala na splátky v Yes Visage a do roka som mala všetko splatené, takže som ani nič nepreplácala. Lepšie než niekde v banke a platiť tam eště úroky..

zlotazla
23. mar 2018

Odporucam sa informovat v banke na bezucelovy uver, kliniky to vacsinou riesia cez quatro alebo triangel tak si pozri kolko v reale zaplatis aby si nepreplatila.

7mata1990
7. apr 2018

@ladyanne môžem sa spýtať že v akých vysokých splatkach ste to platila?to vám dali na výber dĺžku splácania alebo vysku splátky?

zuznicka7101
18. máj 2018

Zienky chcdm sa vás opytat a dajú žene na materskej pôžičku ? Lebo sa mi to dako nezdá chcela by som sa otom informovať

ella1103
22. mar 2019

@ladyanne Dobrý deň.aké ste mali podklady pri splátkach?ďakujem veľmi pekne

dezire1000
23. júl 2020

@zuznicka7101 ahoj to by aj mňa zaujimalo🤔tiež nad tým rozmyslam

diana2388
3. aug 2023

@ladyanne dobrý deň, môžem sa spýtať teda ako ste splácali augmentaciu? Teraz to je už drahšie, ale predsa ma zaujíma koľko ste vy platili a v akých ciastkach ak môžem. Ďakujem

Strana
z2