Dali ste si urobiť zuby v Turecku?
bol niekto si dat spravit v Turecku zuby?
@39zlatusik super tesim sa dufam že si vybrala dobre drzim palce .prezradis aj cenu ?
@mirka414 dakujem … cena je 4750 hore 3 implantaty dole 4 implantaty zirkonova korunka v cene je zadarmo hotel spolu z mojov dcerov a synom a vip ktorry ma odnesie na hotel aj k zubarovy a budem musiat ist 2 krat lebo jasna sa musia hojit par mesiacov
@39zlatusik zaujímavá ponuka …dufam že budeš spokojna ta cena sa mi zdá byt až dosť nízka keď si odpočítaš náklady na hotel pre 3 osoby ..no som zvedavá na výsledok
@mirka414 pozerala som recenzie na tuto kliniku su velmy spokojny no aj sa bojim ako to dopadne či som si dobre vybrala
@mirka414 a zabudla som napisat 4750 libier cena
Neviem prečo mám paniku z Istanbulu 🙈bola som v Turecku sama ,ale do Istanbulu si netrúfam aj keď je to nádherne miesto .drzim palce isto budeš spokojna .tomu chalanovi si nepísala ? Ja som bola za jeho rady naozaj vďačná .
@mirka414 nie nepisala som no dufam ze nebudem lutovat
@39zlatusik myslím na teba a drzim palce
@mirka414 dakujem👍🏻🙂
@39zlatusik ako to u teba ide ?dufam že je všetko ok 🙏🏻
@mirka414 ahoj no tak uz som uz doma trochu som aj sklamana pretoze ked mi spravily x-ray sa mi zmenil plan mam na hornej celusti mam stratu kosti tak ze mi o 3 mesiace mozu dat len odnimatelnu protezu a na dolnej celusti mi spravili all on four implantaty a daju mi hibrit zuby co sa nedaju vibrat tak ze som aj trochu sklama ze hore zuby budem musiet vibierat aj sami zvisila cena lebo to je drahsia procedura ako ta prva co mi mali robit 😔
@39zlatusik Juj tak to ma mrzí aj zvýšenie ceny ja som len teraz spomenula že som akoby začala cítiť jeden zub a hneď boli všetci v pozore a pripravený pomôcť a v rámci záruky skontrolovať všetky zuby
@mirka414 tak to je dobre hned reaguju a boly to velmy? uvidim k 3 mesiace ako to bude vizerat ked mi daju hornu protezu a dole hibritne co sa nedaju vibrat
@39zlatusik nie skôr to bola nolest akoby fantómová 🤪hneď som sa ukludnila a prešlo to
ahoj.Nemohla by si mi dat ns seba kontakt.?insttagram.fb..Dakujem
@39zlatusik dobry den mozete mi poradit?tiez idem do istambulu lerra clinic dat si urobit zuby 7 impl.no mam trosku strach tak mi prosim vas dajte vediet ako tk dopadlo s vami.dakujem
@lubo1234567 Ahoj no ja som bola v novembri medical park clinic v istabule tam mi doktorka dala moźnost len na dolnu celust spravit all on 4 a hornu celust obycajnu vyberatelnu protezu pretoźe mi chybala kost no ja som po velkom vahani suhlasila prisla som po 5 dnoch domov nebola som spokojna stim ze budem mat obycajnu protezu ked moj sen bol mat na pevno zuby tak som nasla druhu kliniku v Antalyi a som sla v decembri oni mi spravily all on 6 aj plnily mi kost hornu celust a hned aj mi dali fixne docasne zuby a v marci idem uz po zirkonove vela stastia vam prajem nech mate pekne zuby
@lubo1234567 a inač v istambule trvalo hodina jak mi davala 4 implantaty trochu je to neprijemne ale daju ti lokalne inekcie ze necitis bolest a v Antalyi som uz zaplatila zeby ma uspali tak ze stoho nepametam nic
@39zlatusik a poradim ze si skontroluj recenzie na tej klinike nie vsetky su dobre
@lubo1234567 a poradim ze si skontroluj recenzie na tej klinike nie vsetky su dobre
@39zlatusik dakujem mam v plane tam ist koncom januara a tiez mi to maju robit pod celkovou anest. ide mi o to ze ci su bespecne tie implantanty ci nenastanu komplikacie
@39zlatusik kazdy ma od toho odhovara no neviem uz co mam robit vraj to neje dobry napad davat si implant. v turecku
@lubo1234567 po operacii vam maju dat tabletky od bolesti aj antibiotika po tim som ale nemala bolesti len trochu nato ze mi aj plnili kost ale bolesti potom odzneli a mam 12 implantatov len trochu na par dni mozete opuchnut aj mensie modriny ale to sa vsetko zahoji a to ze ci je to bezpecne a ci je to dobry napad dat si v turecku implantaty to som zvedava aj ja ci to bolo spravne pretoze som len 2 tyzdne po implantacii ale chvala bohu nemam ziadne komplikacie neboly ma nic a uvidim v marci ako dopadna zirkonove korunky
@lubo1234567 to aj mna odhovarali ale idem si za svojim snom preto ze dlhe roky som mala protezu
Ak chceš nápis mi SMS 0902055029 bol som v Turecku robili mi aj implantáty cca 9 bol som tam na 2x max spokojnosť
@39zlatusik
@39zlatusik

@mirka414 ahoj uz som nasla kliniku idem 1 novembra do Istabulu dufam ze nebudem lutovat že všetko bude ok