icon

Darovanie krvi počas menštruácie: Áno alebo nie?

6. okt 2025

Ahojte dámy, prosím Vás môžem ísť darovať v piatok krv keď mám pred ms? Či nejak tie hormóny pred ms súvisia s krvou. Poprípade, či môžem aj počas ms darovať krv.
Za rady ďakujem 🤗

stellarstar
6. okt 2025

Google ->

katkaseiner
6. okt 2025

Ahoj, pred, pocas a po ms je hladina zeleza nizsia. Ja som naposledy isla darovat v prvy den ms, najskor som si dala zmerat zelezo, lebo toho som sa obavala, ale bolo v poraidku. Rozhodilo mi to ale cyklus, takmer som cyklus ani nemala... Viac by som to nerobila. Za mna idealne aspon tyzden az 10 dni po cykle by som isla. To uz sa ti aj zelezo vrati do normalu.

autor
6. okt 2025
@stellarstar

Google ->

@stellarstar👍 ó ďakujem

autor
6. okt 2025
@katkaseiner

Ahoj, pred, pocas a po ms je hladina zeleza nizsia. Ja som naposledy isla darovat v prvy den ms, najskor som si dala zmerat zelezo, lebo toho som sa obavala, ale bolo v poraidku. Rozhodilo mi to ale cyklus, takmer som cyklus ani nemala... Viac by som to nerobila. Za mna idealne aspon tyzden az 10 dni po cykle by som isla. To uz sa ti aj zelezo vrati do normalu.

@katkaseiner aj ma napadlo, či by to nejak cyklus nerozhadzalo. Ďakujem ☺️

nattyond
6. okt 2025

Ja som raz šla, keďže som mala MS nepravidelnú a v to poobedie som ju dostala. Bolo mi totálne zle a musela som ležať, takže radšej nie 😊

autor
6. okt 2025
@nattyond

Ja som raz šla, keďže som mala MS nepravidelnú a v to poobedie som ju dostala. Bolo mi totálne zle a musela som ležať, takže radšej nie 😊

@nattyond ďakujem 🤗

sissy27
6. okt 2025

@anonym_autor bola som už aj počas menzesu a žiadny problém. Ale tak mne to celkovo nerobí problém ani na dovolenke, ani pri športe, nič ma nebolí, nie je mi zle... vyšetrením pred darovaním som prešla bez problémov.

melanta
6. okt 2025

Bola som tesne pred, tesne po a dokonca aj počas. A úplne v poriadku.

anonym_7d821b
6. okt 2025
@nattyond

@nattyond a to sa vôbec môže počas menzesu?

sissy27
6. okt 2025
@anonym_7d821b

@nattyond a to sa vôbec môže počas menzesu?

@anonym_7d821b neodporúča sa, ale vyslovene zakázané to nie je

anonym_7d821b
6. okt 2025
@sissy27

@anonym_7d821b neodporúča sa, ale vyslovene zakázané to nie je

@sissy27 aha, vďaka. Ja som myslela, že sa vyslovene nfmoze...ok, dik