icon

Deflagyn - skúsenosti

retaerika
25. nov 2016

ahojte,
má niekto skusenosti s produktom DeflaGyn?
hladala som na nete ale žiadne recenzie...je to dosť čudné...
dakujem.

martinamokosakova
18. dec 2017

Mozno niekomu pomoze ako pisete treba dufat a treba vyskusat.

9lulu25
18. dec 2017

@martinamokosakova Po kontrole hneď napíšem a dám vedieť či pomohol, alebo to bola len strata času a peňazí... 😕

adriana111222
19. dec 2017

Mne nepomohol :(

elana1
20. dec 2017

@9lulu25 dakujem krásne

elana1
20. dec 2017

Zaujímavé je, že mi ho lekárka ponúka priamo na ordinácii

9lulu25
20. dec 2017

@elana1 Ano, aj mne presne priamo gynekolog mi ho predal v ordinácii... biznis riadny je to... vraj si to priviezol zo švajčiarska a má to velmi dobré výsledky.. 🙂

lauranika
Autor odpoveď zmazal
lauranika
2. feb 2018

Ahojte, dievcata 🙂 Rada by som sa s Vami podelila o svoje skusenosti. Ked som zacala chodit na ster z krcka maternice (neplateny, menej presny, ten na ktory chodi kazda zena povinne pri preventivnej prehliadke raz rocne), vzdy som mala vysledok PAP II, cize ok, vsetko v norme. Jedneho dna mi vsak vysledky ukazali PAP II-III, vtedy mi doktorka urobila opakovany ster z krcka maternice (plateny LBC, presnejsi) a ukazalo sa PAP II. Odvtedy chodim na ster z krcka uz iba na LBC - plateny, aby som mala presnejsie vysledky a chodim pravidelne kazdy polrok. Raz mi vsak vybehlo PAP IIIa, vedela som, ze je zle, kedze plateny ster ukaze vzdy presny vysledok.. potom znova som mala vzdy PAP II-III, a jedneho skaredeho dna, som mala i pozitivne HPV, robili mi kolposkopiu aj biopsiu. Potom znova stale PAP II-III. Pred dvoma tyzdnami som bola na pravidelnej preventivnej prehliadke u svojej gynekologicky, samozrejme mi brala aj ster z krcka maternice ako vzdy, cize ten plateny.. vravela, ze by sa musel stat zazrak, aby mi prisla sms, ze je vsetko ok (ked nie je, vtedy Vam volaju).. a cuduj sa svetu, dnes mi prisla ta najlepsia sprava na svete, prisla mi sms, ze je vsetko ok, ster z krcka PAP II, krv ok, HPV zmizlo.. mne Deflagyn pomohol a keby mam ist do toho znova, idem! Chcem Vas tym len povzbudit a zazelat Vam vela stastia, aby pomohol aj Vam, Caka ma dalsi ster z krcka maternice o pol roka a pevne verim uz teraz, ze bude stale na PAP II a bez HPV. Drzte sa 😘

ivanaa346
2. feb 2018

@lauranika Aj ja mám dobrú skúsenosť s Deflagynom ,tiež som po ňom mala dobré výsledky a aj genitálne bradavice čo som mala vo vnútri pošvy mi po ňom zmizli .... A tiež HPV 18 som už z výsledkov mala ok takže aj to sa niekam podelo 🙂 ...ja ďakujem deflagynu ! Hoci človek keď ma raz tieto problémy vždy sa môžu vrátiť ,ale ja ďakujem za každý jeden deň kedy mám výsledky v norme .

lauranika
5. feb 2018

@ivanaa346 Mna by este zaujimalo, ci je dobre deflagyn uzivat aj dalej ako prevenciu alebo zas az vtedy, ked by vysledky nahodou neboli ok. A blahozelam, tesim sa s tebou 🙂 nech nam to vydrzi aj nadalej!

ivanaa346
5. feb 2018

@lauranika určite iba vtedy ak sú výsledky nie dobre , myslím že možno keby sa dával stále by viac škodil ako pomohol ...určite sa opýtaj doktorky ale deflagyn,no ja osobne si myslím že je zbytočne ho užívať ako prevenciu a myslím že aj tak sa môžu užívať iba 3 kury viac nie

lauranika
6. feb 2018

@ivanaa346 opytam sa a ked budem vediet, napisem, dakujem 🙂

elana1
6. feb 2018

Ďakujem krásne

anickaa1983
14. feb 2018

Ahojte, ja som sa dnes tiez dozvedela vysledky z cytologie ascus. Tento isty nalez som mala uz pred pol rokom a po polrocnej kontrole znova ascus. Sestricka mi len povedala, ze kontrola o pol roka. Testy na hpv mi robili a tie mam negativne. Viete mi povedat, z coho mozem mat tu zhorsenu cytologiu? Posledny rok som mala stale nejake problemy, ureaplazmy, zapaly...casto pocitujem svrbenie, ale vysledky na kvasinky a ureu a vsetko okolo toho uz mam negativne. Dalsia perlicka je, ze sa uz dva roky snazim otehotniet a nic, pritom podla doktorov sme obaja v poriadku. Chcela by som ist na umele oplodnenie, ale zasa nevie, ci ta zhorsena cytologia nebude tomu vadit. Som rozhodnuta vyskusat deflagyn a velmi dufam, ze zaberie. Takisto som sa dala zaockovat proti rakovine krcka maternice, zatial mam za sebou iba prvu davku. Inak uzivam hlivu ustricovu na imunitu uz niekolko mesiacov, snazim sa stravovat zdravo, neviem co este by sommohla spravit. Pride mi to ako zacarovany kruh.

lauranika
15. feb 2018

@anickaa1983 ahoj, pap kolkatku si mala? Lebo ascus moze byt aj pap II ako mam ja a to je dobre v norme alebo ascuc II-III a to uz neni v norme.. potom nasleduje lsil a hsil.. skus deflagyn a dufam, ze pomoze 🙂 ja som tiez zaockovana a hpv sa mi objavilo pocas toho.. ale uz ok vsetko a vcera som bola aj na kolposkopii v nou a ok tiez, klop klop, drzim prsty

anickaa1983
16. feb 2018

@lauranika ta stupnica pap II, III je ten zadtarany sposob a teraz sa posudzuje ako ascus, lsil, hsil, teda tak mi to vysvetlil doktor a tak som to nasla aj na internete. Doktor mi vysvetlil, ze su to bunky, ktore su sice z pohladu laboranta abnormalne, ale nemaju charakter predrakovinoveho stavu, pri opakovanom ascuse sa robi test na hpv, ten mi spravili s negativnym vysledkom a vraj sa to pri ascuse iba sleduje kazdeho pol roka. Ten deflagyn urcite skusim, dufam, ze zaberie..

lauranika
18. feb 2018

Aha to som nevedela 🙂 tak drzim palce, nech pomoze

vanessa000
10. mar 2018

Aj ja som užívala deflagyn a mne pomohol až moc 🙂 Takže som spokojná určite to nebola u mňa strata času ani peňazí .Mala som výsledky pap 3 a pozitívne HPV a po douzivani deflagynu pap 2 čo je ok ,a HPV negatívne

anickaa1983
11. mar 2018

@vanessa000 ja som prave v polovicke prveho balenia, cytologia ascus, tak som zvedava ci pomoze.

ivanaa346
11. mar 2018

@anickaa1983 dúfam že áno budem držať palce

denisa1969
6. apr 2018

@retaerika Mne Deflagyn vôbec nepomohol! je to drahé a účinky žiadne. Gynekologička odporúča zmrazenie krčka maternice.

veronika7016
27. apr 2018

Dievčatá, ja som tiež s ním začala,no otázka...myslíte ze sa to moze nejak dostať do mlieka? Kojim a premýšľam nad tým že aj týmto spôsobom sa to asi dostáva celkovo do obehu.

kauaian
20. dec 2018

Ahojte, mne zjavne pomohol. Mam este jedno uplne nove balenie a kedze ho uz nepotrebujem, tak ho predam. Ktora mate zaujem dajte mi vediet, predam za 40 E

slawusa27
8. jan 2019

Ahojte dievčata 🙂 užívam Deflagyn prvu krabičku a teda prvu už aj končím a chcem sa spytat či ste po aplikacii gelu pocitovali take nepríjemne palenie v letaku o tom nič nepíšu ,tak teraz neviem či to tak ma byt alebo je to nežiaduci učinok ,Diagnozu mam Asscus a pozitivne HPV gynekolog mi povedal ,že mam drobne ranky na krčku maternice a poradil mi tento Deflagyn preto neviem či pokračovat či prerušit ,Dakujem za radu

lauranika
8. jan 2019

@slawusa27 ahoj ja som mala tiez take stipanie ale pouzivala som to dalej takze podla mna urcite pokracuj poskodit to nemoze len pomoct alebo to zostane rovnake drzim prsty!

slawusa27
8. jan 2019

Dakujem za odpoved 🙂 už som sa bala ,že to mam len ja ,mam pocit že som v začarovanom kruhu všetko sa to začalo ked v Maji som mala zamlknuty potrat a museli mi robit kyretaž a zrazu zle vysledky :( človek sa nestačí spamatam z jedneho a hned druhe ,pevne verím ,že mi Deflagyn pomože ved čo človeku ine zostava len verit ,
@lauranika

lauranika
9. jan 2019

@slawusa27 urcite ti pomoze 😊 treba verit a mysliet pozitivne! Ked ale chces mat 100% istotu ze je to ok a mozes Deflagyn pouzivat dalej, skus sa porozpravat so svojim gynekologom.. ja si to nepamatam uz presne, ale co sa mi zda, ze to stipkalo aj mna, vytekalo to a obcas to bolo take ruzovkavo cervene.. ten potrat ma mrzi ono je to tak ze ked je zle tak vsetko uz sa sype ale neboj sa vsetko bude v poriadku a budes zdrava urcite 🙂🍀

slawusa27
10. jan 2019

@lauranika zdravim 🙂včera som bola u gynekológa a vraj to štípanie má byť ,tak pevne verím keď to tak má byť ,že to bude v poriadku🙂

lauranika
11. jan 2019

@slawusa27 tak som rada ze potvrdil moje slova drz sa 😊 a potom sa ozvi ako vysledky

slawka22
28. apr 2019

Ahojte baby ako ste dopadli ako pokracujete ake boli vysledky ? Ja mam 1 tyzden som zvedava ..