DeflaGyn - skúsenosti

12. sep 2022

Ahoj baby, mám otázku.

Doktorka mi už pár krat robila vyšetrenia naposledy mi brala ster pri preventívnej prehliadke a následne mi volala že to nevyzera dobre že som prekonala nejaký zápal a plus nasla vírusy nepovedala konkrétne aké.

Brala mi teda po preliečení ster znovu z delozneho cipku, už pri tom odbere na mna vyvalila že to posle aby sme vedeli či to bude alebo nebude rakovinotvorne. Dnes som jej volala ako dopadli vysledky a točila okolo horúcej kase, vraj vysledky dopadli zle a mám v sebe agresívny virus na tri mesiace mi kázala liečiť to DeflaGynom ale viac mi nechcela povedat kým nepôjdem o 3 mesiace na další ster z cipku. Ale mám obavy že ide o HPV v tej ťažkej fazy kedy prechádza do rakoviny krčku maternice. Priatel sa mi priznal že jeho ex mala HPV že to taktiež liečila DeflaGynom lenže u mna žiadne vonkajšie prejavy niesu nikdy som nemala žiadne gyn problemy a teraz sa obavám že to bude to najhoršie teda nábeh na rakovinu krčka maternice. Máte skusenosti? Predpisuje to doktorka pri podozrení na HPV?

Prosim naozaj mám z toho obavy a doktorka to teda hovorila velmi nešťastným tónom a podľa mna má len nechce zatial strasit kým nebude další výsledok ale tri mesiace budem ako na ihlách.
Dakujem

michaela22
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
12. sep 2022

@michaela22 budem vdacna za akúkoľvek radu dalsia vec že s pristelom používané pharmatex nakoľko iný druh antikoncepcie aktualne nepripadá v uvahu bojim sa aj či je táto kombinacia vhodná :(

nafka0483
12. sep 2022

Ved bud zavolaj lekarke a pytaj sa presne nech ti povie aky nalez mas alebo tam chod osobne.
Ved ide o tvoj zdravotny stav, ziadne chodenie okolo horucej kase a byt 3 mesiace na ihlach, to co ma byt.

Priatel s ex nepouzival kondom?

michaela22
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
12. sep 2022

@nafka0483 používal ale kondom v tomto nezabráni preniesť sa to môže aj tak

norosko
28. okt 2022

Bude to ok,deflagyn pomáha + brať indonal ale ten obaja aj partner.Ja som mala tiež pozitívne hpv ,brali sme ten indonal obaja 3 mesiace a ja ešte ten deflagyn + c vitamín 2000mg denne a ešte Echinaceu na podporu imunity, a teraz som bola na kontrole,hpv negatívne 🙂💗 Takže hlavu hore 😁bude to ok🍀

autor
30. okt 2022

@norosko dakujem krasne za podporu velmi sa toho bojím :((