Deflagyn - skúsenosti
ahojte,
má niekto skusenosti s produktom DeflaGyn?
hladala som na nete ale žiadne recenzie...je to dosť čudné...
dakujem.
dievcata potrebujem poradit,objednala som si deflagyn a chcem sa opytat ako mam zacat ? musim pockat po dalsej menstruacii alebo mozem zacat aj v strede cyklu? dakujem za radu
Ahojte, dnes zacinam brat Deflagyn a pevne verim ze zaberie. V maji som bola na biopsii po ktorej mi vysledky dopadly s vysledkom ze som CIN 1 a teda ze konizacia nie je v tomto stadiu potrebna. avsak je potrebne aby som sa dala zaockovat ako prevencia do buducna proti HPV. Druhy doktor mi ale povedal ze podla neho nema vyznam dat sa zaockovat proti HPV ak uz raz som HPV pozitivna. Ake mate prosim skusenosti vy? Este sa chcem ale spytat ci by aj partner mal brat nejake lieky alebo vitaminy? tym ze som HPV ja znamena ze je aj on? nemame ziadne bradavice ani nic podobne. Iba ja mam zle vysledky uz rok. Dakujem
@kristiiina17 ahoj, ja som sa dala zaockovat a dostala som HPV asi po prvej ci druhej davke? Uz si nepamatam.. priatel mal kondylomy ktore sposobuju hpv tak som sa chcela dat rychlo zaockovat ale asi bolo uz neskoro.. davky som ale dobrala vsetky.. co sa tyka tvojho partnera nech sa da urcite vysetrit.. moj partner hpv nemal hoci mal kondylomy no ja som hpv dostala.. nespali sme spolu az kym som nemala istotu ze hpv uz nemam pozitivne.. pretoze som sa bala ze ho nakazim on mi to zas prenesie atd zacarovany kruh.. brala som lieky isoprinosine tusim to je proti hpv aj deglagyn.. ja som sa vyliecila a vsetko je super 🙂 klop klop! drzim prsty
@lauranika Ahoj, dakujem pekne za info 🙂 vcera som sa docitala niekde ze je velmi dobry na oslabenu imunitu liek Penoxal. Mate s nim niekto skusenost?
@kristiiina17 ahoj to vobec nepoznam ten isoprinosine je vyslovene proti hpv
Ahojte, mne Deflagyn velmi pomohol. Pred 7 rokmi mi robili konizaciu, teraz som mala opat nejasny ster. Spolieham sa a verim svojmu gynekologovi, ktory mi poradil prave Deflagyn. Co sa tyka ruzoveho vytoku, je vraj uplne normalny, mate to aj v navode na pouzivanie Deflagynu. Je sposobeny tym, ze Deflagyn je sfarbeny do ruzova. Dalsi výsledok som mala negativny.
Ahojte dievčatá čítala som vaše príspevky, dnešným dňom som začala používať Deflagyn, aplikujeme si ho na noc keďže to zo mňa vyteká, chcem sa opýtať výtok trvá v kuse musíte nosiť vložku aj počas dňa ? Lebo 24hodin 3 mesiace to asi nedám mať to medzi nohami v kuse 😃
@stanislavadobos Ahoj, práve som čítala tvoj príspevok, ja som mala vložku počas noci a chvíľku ráno, pokiaľ ten gél celý nevytiekol, potom som si dala dole a tasa dala na večer 😁
@slawusa27 aj ja to tak robím, len teraz má trápi že mi mešká mestruacia už druhý deň môže to byť tým gélom? Už som ho vysadila od včera ale zatiaľ som nedostala.
@stanislavadobos Ahoj, tak toto netuším, nakoľko mne menzes mešká pravidelne, ale je to možné 🙂
@vanessa000 ahoj aj ja užívam defflagyn a tiež mám problém s tým že mávam ráno výtok ale skôr takej oranžovohnedej farby.... je to v poriadku? A ešte má aj pobolieva vaječník ale bola som na vyšetrení a vaječníky mám v poriadku tak neviem teraz :/
@anickaa1983 ahoj chcem sa opytat ci ti pomohol deflagyn na ten ascus, dakujem🙂
Ahojte baby, obnovujem trosku konverzáciu a obraciam sa na vás v nádejí že má upokojíte 😄 pre pár dnami mi prisli výsledky z gynekológie a som HPV pozitívna. Nechcelo sa mi tomu veriť (samozrejme v hlave hneď tie najhoršie scenáre), ale nemám chvalabohu ziadne bradavice ani nič podobne, doktorka povedala že to mam vporiadku, a odporučila mi deflagyn + o pol roka kontrola… pomohol niektorej ?
@kudlakova ďakujem🙏🏻 Lebo moja doktorka mi narovinu povedala, že ak sa to neprelieci, tak sa vytvoria rakovinotvorne bunky. Keď som sa o tom bavila s inou doktorkou a videla moju spravu, tak ma upokojila, že ja mam zatiaľ malú šancu pre ich vznik, nakoľko mam nízky stupeň (mierne abnormálne bunky) a môže to byt len prechodná fáza. Tak hadam potom že o pol roka keď pojdem, tak už to bude vporiadku, Mala si to podobne?
@stanislavadobos presne som to aj ja takto robila že som si to dávala na noc lebo to vytekal, ale počas dňa už to bolo v poriadku. Ráno som sa umyla a bolo to okj
@mima9720 ahoj bola si na konzultácii aj s iným lekárom ako s tvojim?
Ahojte baby,neuveriteľne práve som si uvedomila že 5 rokov dozadu som tu písala o svojom probléme,ozývam sa až teraz,ale v mojom živote sa udiali veľke zmeny za ten čas,ale možno to čo Vás zaujímavá najviac že podporenim imunity a bez očkovania mám po problémoch 🙂 3 roky som v poriadku a dokonca uz mám aj ročnú dcérku. Keby Vám len mozem poradiť,tak u mňa bol najväčším problémom psychika a celkovo prijatie samej seba. Mozno to bude znieť blbo,ale odkedy som sa začala mat rada a vnímať veci inak nejak to šlo samo. Skúste si keď tak prečítať niečo o psychosomatike ľudského tela,možno sa v tom sami nájdete a ani neviete ako nájdete odpoved ❤️Držím všetkým palce
Ahojte vítam teraz veka o deflagyne keďže po pôrode mi vyšli zle cytostery lekárka viac k tomu nepovedala dala mi deflagyn ....chcem sa opýtať či ste si k tomu kúpili aj niečo na podporu imunity či vám to odporučil lekár ?alebo nejaké bylinky a tak lebo mám dosť strach teda. :(

@slawka22 ahoj ja odkedy som dobrala deflagyn tj cca rok a pol dva mam zakazdym dobre vysledky klop klop drzim prsty