Skúsenosti s liečbou demodexa na tvári?
Dievcata, mate niektora skusenosti s liecbou demodexa na tvari?
@barborachors ano ja viem co to je...liecbu uz dostavam, len sa to po nej velmi zhorsilo a rozmyslam ci je to ok alebo by som mala ist spat ku koznemu?
Prosím ta,aku mas liecbu? Ako ti zistili demodex? Mamina ma rosaceu,ale kozna nezistovala demodex, mamina si objednala taky gelik demodex stop control. Ona mala take vyrazky, toto jej ukludnilo a pouziva iba biodermu.
@summer23456 ja som zacala mat na tvari take cudne vyrazky a aj v ociach som mala take supinky, kozna mi dala krem rozex ale dost sa mi to po nom zhorsilo a rozsirilo aj inde a uplne citim sko s tym kremom ten parazit bojuje kedze hlavne v noci mam pocit taketo pichania v tych vyrazkach
Aj mama tak isto a jej sa z toho robia aj jacmene v ociach. Tebe nie?
A robili ti stery ci ako zistili ze to je demodex?
@summer23456 ja mam opuchy viecok velke ale jacmene ani nie
@summer23456 nerobili, lebo ze stery zvycajne vyjdu negativne, kozna pozrela na tvar a hned skonstatovala ze je to to a aj ocna mi to povedala lebo ze uz mali take pripady a rovnake vyrazky mali...len mozno nejake silnejsie lieky by mi bolo treba, alebo tabletky
Aha, no mame tiez nic viac nedali
@summer23456 aj lieky jej kozna nejake predpisala?
Nie ziadne. Iba ten rozex a neviem ci nejaku vodu, potom pouzivala borovu vodu. A kupila si ren krem demodex stop control plus. Ten jrj to trochu ukludnil tie vyrazky
@summer23456 no velmi pomaly to ide dolu a ja mam pocit ze ako som zacala davat rozex tak sa mi to roznieslo aj, pojdem naspat koznej
No u nas su kozni dr nic moc
A natierať aj viečka...keď v letáku upozorňuje že nesmie sa dostať na viečka

Je to kožný parazit, treba vsetko dezinfikovať a nasadiť žalúdočnu diétu a brat vitamíny - chlorelu alebo zelený jačmeň. Mas prekysleny organizmus a to sa prejavuje na tvari a postupne tu vzniká rosacea co je vonkajší prejav demodexa.