Dentálna hygiena - skúsenosti
prosím Vas,ktoré chodite napiste mi konkretne čo tam s Vami robia?lebo ja som bola vyhodila kopu penazí a mám pocit,že som bola odflaknuta 😀 vdaka
ako píše @sense ... mňa ptm boleli zuby asi dva dni :D
hej mne tiez krvacali dasna lebo mam dost zuby pri sebe a boli podrazdene....ale inak boli uplne hladke a belsie na pohlad...
@sense no ved toto,že tie moje neboli praveze hladke,predtým to robila taká čo odišla do dochodku a s tou som bola max.spokojna ta mi tie zuby vždy aj opieskovala,myslim,že by to mala robit automaticky a nie aby som ju o to žiadala,či?😀 a trva to ledva pol hodinu čo sa mi zda malo
Mne moj zubar cisti zuby od kamene v ramci preventivky. Okrem toho chodim este raz len na kamen. Nikdy som nic neplatila.
no ja som bola nedavno na dentalke a ze 70 euro odo mna vypytal som odpadla vraj nova metoda chodim k sukromnikovi no ale uz asi staci je to dost penazi
absolvovala som pred 3 tyzdnami - pozrela zuby,odstanila kamen, vycistila medzizubne priestory..nebolo to nic strasne, bola fakt dobra a platila som 24,30
ako pise vacsina, kamen, medzizubne preistory, zaflorit, zuby potom hladucke, svetlejsie - také "ligotavé" 😀 a netrvá to dlhsie ako pol hodinku. V ten den trochu citlivejsie dasna ako pise sense, kedze mam tiez natrieskane zuby jeden na druhom. platba 10 eur. ale zeny viete o tom, ze raz do roka mame narok na dentalnu hygienu zdarma? kdesi som to citala... ale este som sa v mojom okoli nestretla s takym zubarom, ktory by to robil zadara 😀
@fopka no to som ja veru nepocula, ze by sme mali raz rocne dentalnu hygienu zdarma. Co ja viem, tak zubár by mal v rámci preventívnej prehliadky, raz rocne - zadarmo vyčistiť zubný kameň, ktorý nie je pod ďasnom. Ale mne to moja zubárka nikdy nerobí....veď na čo, keď za to nič nemá....
Ja som bola tento rok 1x u dentalnej hygienicky kedze moj zubar mi nedostatocne odstranoval zubny kamen za prvy raz som platila 50eur v tom bolo odstranenie kamena a poradenstvo a 2x este docistenie od kamena aj pod dasnom ktore sa mi velmi zlepsilo a pieskovanie to som platila 10eur. Tiez som nepocula ze je dentalna hygiena raz do roka zadarmo mozno u zubara ale nie u dentalnej hygienicky chystam sa opat o nejake 3m chcem si zuby daj aj troska vybielit
Ja platím okolo 35€ za odstránenie kameňa, vyčistenie zubov od pigmentácie - leštenie a intenzívne fluorovanie. Je to vždy super a precízne urobené, takže dobre investované peniažky. A potom doma používať medzizubné kefky, to je geniálny vynález 🙂
Ahojte, ja platim 25€ (Kosice) mam v tom vsetko horespomenute - precistenie medzizubných priestorov, odstránenie zubneho kamenia, prelestenie, fluorovanie, a specialny nater na citlive dasna. A na konci vyfasujem vzorecky 🙂 Je pravda ze mam supercitlive dasna preto na DH chodim viackrát do roka. Su ludia ktori osetrenia necitia, ja zial mam smolu ze pocas celého zakroku ma vsetko boli a brutalne krvacam. Hold kazdy sme iny ale treba sa o seba starat. Najma ak mate predispozicie na paradentozu, zubny kamen je vraj drazdilo na dasna, sup s nim von 🙂
Ja používam Emmi-dent a je to super. Je to ultrazvuková zubná kefka aj s špeciálnou pastou s mikrobublinkami.
Pozri tu
http://jobmy.emmi-club.de
Ahojte, chcem sa spýtať, neviete náhodou či sa dá použit gél z izbovej aloe kvetiny na dasná?? 😕
Ja.som bola bola tento.rok prvy krat na dvoch sedeniach dokopy 2 h za 100e. Super vec len hodinu mi davala kamen dolu co mi nikdy ani jeden zubar nespravil a urobila som dobre moj minuly zubara ktoreho som mala 5 r mi odflakol tak zuby ze mozem rovno brat pozicku na sukromnu kliniku
Ja robím dentálnu hygienu a je to individualne od pacienta kolko trvá jedno sedenie, ja si vždy objednávam na celú hodinu , ak je prvýkrát, niekedy sa stane, že sa dohodneme aj na druhý deň, bo nie každý vydrží...
a pak si ich objednavam na tzv recall-y , niekoho o 3 mes, o pol roka, abo o rok 🙂
U mna to zahrna odstranenie zubného kameňa, prečistenie profylaktickou pastou s ciastockami na vylestenie , pieskovanie, vyplachy roztokmi a zafluoridovanie. Stoji to 25 € 🙂
ja chodim kazdy stvrtrok,pekne to vybieli zuby a aj ludia sa na vas pozeraju inac ...Hlavne to prezradza socialnu situaciu cloveka..
Ahojte, mam zanet dasni a idem na dentalnu hygienu :/ bude to moc boliet?? :((
Baby chodia vase deti na dentalnu hygienu? Ak ano v kolkych rokoch ste tam boli prvykrat mne sa tie synove zuby nepacia hoci si ich cisti nejako mu zozltli a drzi sa tam ten zubny kamen ci ako sa to vola
syn ma 9 rokov a dcera 13 dcéra ma zúbky pekne aj zubarka ju chvalila ale syn ich ma zaztlnute a asi by bodla ta dentalna hygiena ale on sa dost boji doktorov z dectva tak potrebujem nájst mileho ci milu dentalnu hygienicku
Ja Vám odporúčam ultrazvukovú hygienu Emmi-dent. Je to novinka na Slovensku. Ja už ho používam od októbra 2014. Som s Emmi-dent spokojný. Ak by ste chceli vedieť viac napíšte mi.

ocisti zubny kamen medzizubne priestory pozrei ci nie je kaz, dostanemm vzorky , zafloruje zuby a je to suma sumarum 40e