Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    eninka27
    30. máj 2017    Čítané 229x

    Moje čisté a voňavé 3 týždne s kozmetikou Skincode

    Keďže som mamina na materskej, aj tak sa snažím o seba starať a sem-tam mi na to neostáva veľa času, preto pre mňa najväčšou vychytávkou je micelárna voda. Tá od Skincode ma príjemne prekvapila. Opäť nevtieravá, čistá vôňa, ktorá mi pleť dokonale vyčistila a na moje prekvapenie nevysušila. Na to som naniesla vrstvu krému, ktorého zloženie je ľahké, nemastné, presne sa hodí na letné obdobie, a cítila sa Skin/fantasticky celý deň  a už som sa tešila na večer, kedy použijem oblubenú micelárku v kombinácii s nočný m a očným krémom. Pri použítí micelárnej vody som mala pocit, že mi pred očami ide film. Film 50 odtieňov šedej.Myslím tým samozrejme farbu tampónu - a toto my máme na pleti, ženy? A neodličujeme sa? Poniektoré?

    Nočný krém je na objem bohatší, hutnejší a pomalšie sa vstrebávala ako denný, čo ma pri prvých použitiach trošku prekvapilo, lebo som ho zrazu naniesla priveľa. No bohužial, očný krémik mi okolie očí dosť dráždil, no napriek tomu prikladám foto.

    Keďže som si v balíčku našla aj krém s OF 50, hneď som sa vyfintila, šupla dieťatko do kočíka, natrela kremom a sla vyskusať na slniečko a takto vám poviem, nevnímala som okolie, lebo som sa musela stále ovoniavať. Veeľmi príjemne vonia. Aj jeho zloženie je nemastné, vhodné pre každé typy pokožky, obzvlášť pre moju suchú so sklonom k šúpaniu.

    Raz za tri dni som si aplikovala na večer, na vyčistenú pleť vrstvu pleťovej masky. Textúra opäť príjemná, vláčna, po umytí som mala pocit, že mi zanechala jemný, tentokrát zamatový film... 50 odtieňov už dohrali :D Naniesla som krémik a šup spať  Ráno som opäť siahla po micelárke a na tampóne fajn čisto  Naniesla som vrstvu krémiku a hop von s malým na prechádzku, no poviem vám, úžasná skúsenosť, ktorú môžem len doporučiť. 

    Dlho som hľadala kozmetiku, ktorá mi bude naozaj sedieť a vďaka vám som ju konečne našla. Teším sa na skorú návštevu BENU Lekárne.

    pekný večer žienky 🙂

    23 srdiečok????? waaa...ďakujem veľmi veľmi. moje milé... za čo?? od koho???? ❤❤❤❤

    ... malý buvá, tak je čas na kávu a dezert 🙂

    (2 fotky)

    hehehe:D

    Všetko najlepšie prajeme všetkým Enkám, Eninkám, Elenkám, Helenkám :* 🙂 🙂

    Ako som prišla z porodnice , manžel sa o nas prikladne stara, navaril, upratuje, vysava, a dnes dal do rury francuzske zemiaky s tym, ze Eninka, mas v rure zemiaky, postraz si ich, ja idem do mesta povybavovat ( preukaz poistenca a pod ) pre maleho a ja sedim v obyvacke, skladam oprane ponozky , maly buva a po hodine si vravim, mnaaaaam, niekto vari parky, akoby som si dala , joj, co idem rychlo na veceru a pridem do kuchyne a zistim, ze my pecieme francuzske :D :D :D :D demeneciaaa, pomoooooc

    Tiramisa na nedelu pre maminku, tatinka a malinkého v brušku 🙂 🙂 teda, vyhovorka pre manzela, ze maly si prosil :D

    Ďakujem moc za srdiečko :* 🙂 od koho? Priznáte sa?? 🙂

    so seterničkou, úspešnou svetovou modelkou :*

    88 🙂 juhuuuuu

    no ale aké parádne uspávanky som našla, tešíííííím 🙂 🙂 Repráčik var už dáky namontujeme :D

    juhúú, tak ja mám najlepší MDŽ ... vyhrala som parfém Lacoste 🙂 🙂

    ♥♥ 99♥♥

    Keď ma bavia a tešia ... 🙂

    (4 fotky)

    Moj braček stavia domček..... sa tešííím 🙂