DepilConcept - reálne skúsenosti
Rada by som poznala reálne skúsenosti ľudí po ošetrení v DepilConcept. Či sa oplatí tam chodiť alebo sú to len zbytočne vyhodené peniaze. Ďakujem za odpovede
@102030 ja som si tam dala spravit podpazusie, je to teraz asi 10-11 dni, chlpky vypadali tak na 40-50% zatial, uvidim o par dni, ale asi sa objednam este par krat, ak to vydrzi nasledne bez holenia, tak si dam spravit aj nohy. A mam svetle vlasy, nemam cierne chlpky
@dancingqueen321 dajte potom vedieť, či vypadali všetky
@102030 takze neodporucam, v januari som bola druhykrat. Vypadli mi az 2 chlpy!!! Nerozumiem tomu vobec, po prvom sedeni za nejakych 7eciek som mala na jednej koncatine asi tak na polovicu vypadnute chlpy a same vypadavali alebo pri uplne jemnom potiahnuti, na druhej koncatine vypadli asi len 30%. Ked som si nasledne zaplatila plnu sumu na druhom sedeni, tak 2chlpy vypadli. A v mojom pripade nie je pravda, ze by sa spomalil rast, kym zacali vypadavat po 10dnoch od prveho sedenia tak za tie 2tyzdne som vyzerala ako opica, ako bezne ked sa zena neoholi 2tyzdne.. ziadne spomalenie rastu. To iste po druhom sedeni, chlpy normalne narastli a okrem tych dvoch vobec nevypadli… drzia ako priklincovane!!! Budem to reklamovat. Ked uvadzaju garantovane trvale odstranenie, tak chcem garantovane trvale a hlavne odstranenie ako take. A nie ze clovek vycaluje kopu penazi a akoby ani na procedure nebol… ved je to extremne drahe na tie mizerne platy na vychode.
@dancingqueen321 No ja som bola a viem ze mi vraveli ze intervali sú 2 max 4 týždne v osetreniach, zalezi aké zóny. A vy máte viac ako 3 mesiace rozstup. Zda sa mi ze tu píše dáka konkurencia ktorá sa nerozumie princípu. Ja mam 4 sedenie a vidno zmeny .Mňa presvedčilo ze majú cez 45 000 tisíc klientov mesacne !Keď sa nájdu 15 nespokojné co vypisujú ako sú nespokojné tak sa mi zdá bilancia veľmi dobrá. Ja osobne odporúčam a cena v prepočte keď som chodila ku konkurencii je o 30 % menej .Plus mi vysvetlili rast chlpkou a prečo je dôležité mať priemerne od 7 do 12 sedení. AK by ste boli na konzultácii tak by ste to vedeli ..U mňa je to top firma a také Polsko ovládli trh úplne..Mam manžela Poliaka a tam je v celej PL vo veľmi silnej konkurencii su top v epilacii..Ak mi oni nepomôžu tak neviem kam sa obrátiť zatiaľ spokojnosť veľká
@anna1912 na konzultacii som bola, ved kazdemu davaju podpisovat do bludu papierov s tym, ze zaplat tak tisicku za balicek ked ani nevies, ci zvidis vysledok :D Ja nevravim, ze netreba min. 7 sedeni… ja pisem, ze po druhom sedeni nevypadali chlpky, to nie je v poriadku, ze si clovek zaplati proceduru a nevypadaju chlpky! Maju vypadnut, nie na to tam clovek ide, aby sa dalej holil ziletkami predsa! Podla mna to zamerne nastavia tak, aby ludia boli nuteni ist XY krat a robia si z klientov takto dojne kravy na peniaze. A isla som po 1.5 mesiaci - aj to len preto, lebo mi v prvej polovici decembra povedali, ze najblizsi volny termin maju az v januari, lebo maju plno a potom su sviatky!
@anna1912 na konzultacii som bola, ved kazdemu davaju podpisovat do bludu papierov s tym, ze zaplat tak tisicku za balicek ked ani nevies, ci zvidis vysledok :D Ja nevravim, ze netreba min. 7 sedeni… ja pisem, ze po druhom sedeni nevypadali chlpky, to nie je v poriadku, ze si clovek zaplati proceduru a nevypadaju chlpky! Maju vypadnut, nie na to tam clovek ide, aby sa dalej holil ziletkami predsa! Podla mna to zamerne nastavia tak, aby ludia boli nuteni ist XY krat a robia si z klientov takto dojne kravy na peniaze. A isla som po 1.5 mesiaci - aj to len preto, lebo mi v prvej polovici decembra povedali, ze najblizsi volny termin maju az v januari, lebo maju plno a potom su sviatky!
@dancingqueen321 tiež sa pridám k negatívnej skúsenosti . Chodila som na epliaciu tváre každé dva týždne ,potom ma začala svrbiet tvár a dohodli sme sa ,že budem chodiť každé tri týždne. Absolvovala som 11 sedení bez akéhokoľvek výsledku. Neberiem žiadne lieky, všetko som poctivo dodržiavala. Nerozumiem. To už som mohla mať kúpenu Lumeu. Kto to má kúpené je s tým spokojný po prvom ošetrení vypadlo znamej 80% chlpov. Takže moja skúsenosť veľmi negatívna 😱
Aj moja skusenosť je negatívna. Vyhodene peniaze. Chlpky rastu dalej aj po 13 sedeni. A vyhovaraju sa ze urcite jem lieky, ze sa nepilingujem, že som raz vynechala...strašne.
Aj moja skusenosť je negatívna. Vyhodene peniaze. Chlpky rastu dalej aj po 13 sedeni. A vyhovaraju sa ze urcite jem lieky, ze sa nepilingujem, že som raz vynechala...strašne.
@anonym_fdf4ab oni zavádzajú neskutočne.