Depresia a úzkosť nereagujúca na liečbu
Stalo sa niekomu, ze lieky nepomahali na depresiu ani na uzkost? Ak ano ako to riesite. Psychoterapia neuspesna.
Ahoj, no skusanie liekov, aj ked je to otravne co a v akych davkach beries?
@zobaka Kvoli alegriam, a inym diagnozam mam lieky obmedze. Na vela som mala neziaduce ucinky. Uz som zufala, ze sa mi nepolepsi.
@palculienka40 mne nie je dobre uz dva roky najhorsie stavy nastastie pominuli no stale to ani zdaleka nie je v poriadku :( beriem uz najvyssie mozne davky psychiatricka vravi ze uz mi nevie dat ine lieky ze tieto su najucinnejsie
@julka828 mne zase nema ake lieky dat. Ja som zle rok a pol. A uz som z toho zufala. Ked je najhorsie tak davam diazepam ale to nie je riesenie.
@julka828 este na radu psychiatra uzivam rozchodnicu ruzovu.
@palculienka40 verim ti hrozne tazko sa tqkto zije a funguje
@julka828 ja to volam prezivanie, doktori nepomahaju, lieky nepomahaju premoct sa neda ... hm len to co je najnutnejsie
@palculienka40 ja tiez tak len prezivam doslova prezivam kazdy den je trqpenie a boj
@julka828 a ako z toho von neviem, kvoli rodine.
@julka828 ale aj sebe takto je to zivot o nicom
@julka828 nasla som dnes nieco. https://www.spreaker.com/user/radio1prague/zati...
Ahoj, ako to vyzerá autorka s tebou teraz? Veľmi rád by som tu dal, že bude to dobre, ale asi ani nie. Niečo podobné zažívam a je to ako boj s veternými mlynmi. Ja mám schizofréniu a pri nej sú depresie, ako aj úzkosti bežné. Lieky nie sú na to ani. Treba skúsiť si robiť nejaký denný program a tak. Nevadí, že 1000x zlyháš, ale ide o to sa pokúsiť o to... Ja zlyhávam sám veľa, ale snažím sa. Robím hlavne činností, ktoré mám rád, ale ťažko sa robí niečo bez dlhodobých emócii. Ja nie som robot...

@palculienka40 Pripnem sa.