Depresia - ako dlho Vám zaberali AD?
Ahojte, chcela by som sa spýtať, je tu medzi Vami niekto, kto sa úspešne vyliečil z depresie (plus mierna paranoja)? Prípadne ako dlho trvalo, kým zabrali AD/lieky? Bolo to aj s Vami ako na hojdačke, raz dobre (v zmysle akoby mu nič nebolo) a raz zas horšie. Ďakujem za každú radu alebo povzbudenie! 🙂
Lebo lieky beriem uz cez 2 mesiace, treti tyzden mi este pridali jeden liek k tym ostatnym, ono je to lepsie ako to bolo ale neni to stale dobre, tak preto sa pytam, ci sa este dostavi lepsi ucinok :/
aké lieky berieš? možno potrebuješ iné, alebo vyššiu dávku, po 2 mesiacoch už mali určite zabrať
tak po dvoch mesiacoch by si mala už byť Ok...Netreba zmeniť lieky? Spomenula si to lekárovi?
áno, lekár vie o tom, naposledy povedal ze zlepsenie tam je, len ide strasne pomaly zrejme :/
je pravda, že antidepresíva zaberajú pomaly a postupne, ale za 2 mesiace už naozaj mali zabrať, ako som už napísala, buď máš nízku dávku alebo sú pre teba nevhodné
Ahoj oni píšu ze začnú zaberať tak za 2 až 4 týždne, ale niekedy to trvá aj dlhšie. Ale dva mesiace je už dosť treba ti asi zmeniť lieky. Ja som tiež na ad, a čakám kým mi záberu ja som začala 3 týždeň a ešte to nie je ok. A ešte k tomu vysádzam xanax ktorý som užívala pol roka lebo už som závislá na ňom ale musím to zvládnuť neako to vysadiť
akurát počítam, začala som to užívať 28. mája, som sa prerátala, čiže ich mám mesiac aj 9 dní. Plus druhý týždeň čo mi dali antipsychotikum štvrtinku. Tak neviem veru, vo štvrtok idem k lekárovi, ja len že či je to bežné že to tak pomaly ide, a raz je to super a potom úplne na ho..vno :-/

AD zberajú min. 3 týždne, kým pocítiš mierne zlepšenie.....Kým tebe bude úplne Ok trvá mesiac, možno aj viac. ....