icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

eliska13
25. apr 2019

@slavkasobanska tak 06:10 na Vás budem myslieť to stojím v kuchyni polospiaca zalejem kávu a popri robení desiatej popijam😁

slavkasobanska
25. apr 2019

@eliska13 ja mám obidva zle....všetko zle,ale iba vitamíny mi dal .

slavkasobanska
25. apr 2019

@eliska13 ja beriem pestrec mariánsky...bilinky .

eliska13
25. apr 2019

@slavkasobanska a moc zlý, lebo aj vekom sa hodnota zvyšuje..spucoval Ta?veď čo čítam máš fajnú stravu.Ja som si teraz večer dala s chuti tresku s lososom a 2 biele rožky😂

slavkasobanska
25. apr 2019

@eliska13 a to mám stále vyšší cholesterol..len internista že mám dietu..no takú nedám čo on chce,lebo mi.bolo zle ,pri toľkých liekoch..a snažím sa ako tak stravovať dobre..no čo ...ale obvodak v pohode .

mimiqa
25. apr 2019

@eliska13 ouu toto som v zivote nejedla 😂...ono sa hovori ze strava...ja mam tak zdravu stravu a hla som na nervy 😂🤣

ivka185
25. apr 2019

@slavkasobanska Neboj vsetko bude dobre , a na pecen tam vecsinou vitaminy a na cholesterol dieta, a ked nepomoze tak nasadi tabletky,aj manzel berie tabletky na cholesterol.

ivka185
25. apr 2019

@eliska13 Ja uz som vtedy v plnom nasadeni.

sticker
eliska13
25. apr 2019

@ivka185 verím máš ťažkú prácu obdivujem Ťa mňa zabíja to ranné vstávanie som nočný typ.cp zajtra varíte daj inšpiráciu😂
@mimiqa ja som sa spustila posledný mesiac a mám dostať menzes tak mám stále chuť na niečo sa mi vypomstilo, že som odflakla obed a prišiel na mňa mega hlad.medzitym som acidko vypila.

eliska13
25. apr 2019

@slavkasobanska ináč vždy mi prídeš na rozum ráno v teleráne vždy hovoria počasie v Poprade

mimiqa
25. apr 2019

@eliska13 lososa budem.mat zajtra so spenatom.rukolou a cerealne spagety aaá olivyy mnam tie milujem...tak aj mna dakedy pochity ze by som zjedla aj klince😂🤣😅

ivka185
25. apr 2019

@eliska13 Zajtra dukatove buchticky a polievku z miesanych strukovin.

bubu62
25. apr 2019

@patricia_b deti sú všetky pekné.ale ja som taká vychádzana v tvári odkedy užívam lieky,samé hrbolčeky a vyrážky po celom tele.

slavkasobanska
25. apr 2019

Ja zajtra ešte neviem čo...asi si urobím polievku z mrkvy a ryže...

bubu62
25. apr 2019

Ja neviem variť,u nás varí manžel,máme špagety s kečupom...

slavkasobanska
25. apr 2019

Nemôžem zaspať,som nasratá,...v skratke,dcéra platí nájom kde ja bývam,ja platím.vsetko ostatné ., dôchodok mám 198€..pýtam dnes syna ,či by mi nemohol zaplatiť poplatky čo ja platím cca 50€...tak ten výraz v tvári..tak on tu býva s priateľkou ,,zadarmo,,a má problém .ja neviem prídem robiť..

saslavka73
26. apr 2019

@slavkasobanska Takto ti poviem vykašli sa na jeho výraz v tvári a ďalej mu to pripomínaj. Milo slušne a on to zaplatí neboj. To asi všetci chlapi keď majú niečo platit sa tvária ublizene.

mimiqa
26. apr 2019

@slavkasobanska cooo zadarmo???automaticky som davala mame...ne este ze priatelka nic...fuuuu a ona ako co....ty by si nemala nic...dcera co tam nebyva ti pomaha.....ach joooo.....inak ☕

mimiqa
26. apr 2019

Bambulky kavicka ☕

1andrea111
26. apr 2019

Zdravím vás dievčatá, tiež prajem dobré ráno a pozývam na kávu, ja ju už mám za sebou, vstávam niečo po 5 h ráno. A rada sa pripojím ak si niekedy aj reálne dáme spolu kávu. Ja som momentálne ešte nezdravá, hrdlo bolí a kašlem a tak.
Lagosa je inak výborná na pečeň, dnes nám hlásia krásny slnečný deň, tak si ho užite 🙂

patricia_b
26. apr 2019

@bubu62 ja som pribrala 15 kíl

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
patricia_b
26. apr 2019
patricia_b
26. apr 2019

@bubu62 a ani neviem ako, v nemocnici som mala 62 kg, keď ma púštali tak 63 kg, čo bola moja bežná váha a teraz mám 78 kg a mám problém s oblečkom a riadny, lebo všetko mi je úzke a dr. povedala, že to mám z liekov

eliska13
26. apr 2019

@1andrea111 a ty čo tak skoro vstávaš?veď si ešte PN nie?
@slavkasobanska to naozaj? a potom, že toľko cestujú, keď nič neplatia pred 30 tkou😂keď sestra platí nájom on by mal stravu.ved boli sviatky stravu si kupovala, píšes, že keď je doma len upratujes tak, keď sa zasnúbi a odíde bude ho čakať finančný šok.kde chcú vlastne byvat?
Iste, že to zamrzí, ale mali by ste sa o tom porozprávať ako to je a, že to nemáš lahke.
@mimiqa dobrý obed budeš mat ľúbim ryby.ja mám dnes a v pondelok voľno teším sa veľmi idem s kamoškou teraz do Avionu syn tak vyrástol, že musím nejaké tričká kúpiť a budem mať obed vo foode teším sa, že mi niekto iný navarí po rokoch varenia som z toho znechutená.
Pekný deň zajtra sa má ochladiť a prsat

eliska13
26. apr 2019

@sylvia30 aj ty si taký ranostaj?asi tiež desiatu robíš a dcéru chystáš či nie?ty si odkiaľ koľko od Ba?včera mi konečne vyšiel hrášok😂

eliska13
26. apr 2019

Neviem ako sem dať fotky mne to len krúti načítava a nevlozi asi mám vysoké rozlíšenie a už toľko x som sem chcela niečo dat

eliska13
26. apr 2019

@patricia_b vraj antipsychotika spôsobujú priberanie, ale možno to je len tým, že si predtým mala zlé obdobie nejedla ...trápila sa.

patricia_b
26. apr 2019

@eliska13 áno z antipsychotik vraj, zase toto je váha, s ktorou som ani rodiť nešla

bubu62
26. apr 2019

Ja mám 85kg..