icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

bubu62
26. apr 2019

Včera som sa dala ostrihať z dlhých vlasov.

mimiqa
26. apr 2019

Ach dnes som.od 5 hore...drobec zacne po mne liest😂zobudim sa ze mi strelil s rucickou 😆🤣paradicka snim spat....ale aspon to slniecko nam robi radost..

eliska13
26. apr 2019

@mimiqa to je krásne prebudenie lepšie ako, keď chlap Ti prdne v spalni😂milovala som to, keď som sa zobudila ako mi syn chytal nos a cpal ruky do pusy.my sme vstavali, keď bol malý o 9🙂ale aj spať chodil neskôr.pokym všetky mamičky išli už domov obedovať my sme sa valili von.

mimiqa
26. apr 2019

@eliska13 my do 20 spime..a tak od 6 je hore..dnes to prehnal ze od 5 😂🤣a ano tie jeho usmevy hned z rana lozenie...ani nahnevat sa neda nanho...bo je to taky skrecok moj😘tak dneska mas nakupno flakaci den...nech sa paciiii....

mimiqa
26. apr 2019

@bubu62 mala si rozstiepene moc??

mimiqa
26. apr 2019

@patricia_b nooo kavickarky...co dnes budete porabat

bubu62
26. apr 2019

@mimiqa trocha,skôr som chcela si nechať moje.uz som nemala kam tie vlasy dať.tak ja klasika,muž má dovolenku,musí zobrať malého von.

mimiqa
26. apr 2019

@bubu62 nedojde aj pre mojho??? By som si upratala v klude😂..bo co ulozim ..drobec rozhadze

slavkasobanska
26. apr 2019

@eliska13 ja som zaspala na tu rannú kavu a vami..jojj...

bubu62
26. apr 2019

@mimiqa nechaj mu jednu hračku a za týždeň výmen za druhú 🤣😂.

bubu62
26. apr 2019

@slavkasobanska odfoť sa teraz😅

slavkasobanska
26. apr 2019

@bubu62 niee ..čo si...som jak po výbuchu..

slavkasobanska
26. apr 2019

Som zle spala,veľa rozmýšľam..jojjj

bubu62
26. apr 2019

@slavkasobanska aj ja som bola,v nočnej košeli 😂

bubu62
26. apr 2019

@slavkasobanska ja už nerozmyslam,škoda času😅

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
26. apr 2019

A moja kávička...

patricia_b
26. apr 2019

Baby držte palce, akurát som sa vrátila zo súťaže s mojou bakalárkou o 14:30 máme vyhodnotenie

mimiqa
26. apr 2019

@patricia_b drzim🙃

1andrea111
Autor odpoveď zmazal
bubu62
26. apr 2019

@1andrea111 zaujimave aky pohlad na svet.

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
eliska13
26. apr 2019

@1andrea111 a čo Ťa trápi najviac?o mužovi nič nepíšeš😂že si všetkým po ruke?cítiš sa preťažená?buď rada, že starší je šikovný nestratí sa v živote dobrá škola....prečo mladšieho nebaví škola?mňa baví domácnosť, záhrada, rada niekde vypadnem som za každú srandu, aktívna len nemám čas poriadne na nič.ako Sylvia najradšej by som robila pol úväzok a potom čas na všetko.muz chodí o 18:30 celé roky všetko na mne.Tiez často uvažujem nad hlúposť ani aký bude syn, keď bude väčší, akú školu vyberie, ja dokážem myšlienkami byť o 5,10 r a len na to stresuje.mna dosť položilo, že som vedela, že je posledný čas na druhé dieťa áno nie, hlava sa mi bila so srdcom, čo sa zmení, ako zvládnem....úplná úzkosť.mam rada veci premyslené, istotu práce, peňazí....
Takže by si chcela, aby Ti chalani viac doma pomáhali, starší prispel finančné či?
To je taká kríza stredného veku fakt existuje mne to psychologička povedala, že okolo 40 ľudia bilancuje čo dosiahli, či žijú ako chceli.....

eliska13
26. apr 2019

@mimiqa ďakujem už som doma.Vyzera to na búrku už zachraňujem kochliky na dvore.Dobre mi to padlo s kamoškou sa vystavovať jedna druhej idem upratovať a variť😂

bubu62
26. apr 2019

@1andrea111 načo si bola na operáciu čoho?

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
26. apr 2019

@eliska13 kukam ze daco sa tu chysta... aa ak dojdes ku mne daco dobre navariiim