icon

Depresia: Je možné zvládnuť zhoršený stav?

12. jan 2025

Je tu niekto kto má depresie lieči sa u psychiatra? Liečim sa už 10 rokov, ale teraz mi zomrela veľmi blízka osoba najbližšia a veľmi sa mi zhoršil stav dokonca rozmýšlam neísť na pohreb lebo viem že sa tam zrútim. Mám aj velmi nízky tlak 70 na 80 čiže sa mi točí hlava, som unavená, bledá, dotoho beriem antidepresíva a som psychicky labilná, unavená, vyčerpaná, nespávam, nevládzem už skoro ani vyjsť po schodoch. Zhoršilo sa mi to smrťou blízkeho človeka. Máte niekto skúsenosti? Bude to lepšie? Chcem začať aj zmenou stravy, časte prechadzky, čerstvy vzduch, kolektiv, nové hobby, a mám aj termín u Dr. len sa dlho čaká. Už si to všimlo aj okolie že niesom v poriadku lebo niekedy nedokážem vyjsť ani z domu. Ďakujem

adriena85
12. jan 2025

Skúsiť zmeniť AD si neskúšala? Take stavy pri ich brani by si nemala mat ...ja beriem AD na uzkosti a odvtedy sa to zlepsilo

balerina2025
12. jan 2025

zhorsenie je normalne. mne pomahaju aj prechadzky a certstvy vzduch ale bude to este dlho boliet, dala mi aj nejake lieky na spanie, ked neviem zaspat noci vecer su najhorsie :(

autor
12. jan 2025

@adriena85 a kolko ich beriete už? ja priberam z nich a utlmuju ma

adriena85
13. jan 2025

1 ráno a polku večer, a tiež som pribrala, ale je mi lepsie

autor
13. jan 2025

@adriena85 no ale ja 30 kilov

adriena85
13. jan 2025

A ja 20